- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Canım ,, meselede altın vuruş olmasında zaten ,, altın vuruşun uyuşturucu dilinde kullanıdığını ve en çok mutluluk veren - en yüksek -ölümcül doz demek olduğunu biliyoruz ,,, altın vuruş denmesinin sebebi de yumurtalıkları çok fazla uyarması ve alınabilecek max. yumurtayı vermeye zorlanması demek .. Femarayla gebelik ve bebek elde edilirse güzel ama elde edilmezse sonraki denemelere yumurtalıklar çok yorgun ve eskisinden kötü girebiliyor .... O yüzden bi kez yapılan ikincisinden kaçınılan bi olay ... Ayrıca femera protokolünün ilk 5 gün alınan birer haptan farklı bir yanı yokki klasik tüp bebekten ,, diğer tüm aşamalarda aynı ,, ekstra bir alet yada çalışan kişi gerektirmiyoki diğer merkezleri deneyimsizlikten uygulamasın ,, bu sadece merkezlerin görüş farkı ,, kimisi alternetifleri değerlendirip deniyor ,, kimisi doğruluğu tam ispatlanmamış şeylere yanaşmıyor .... Diğer taraftan biliyosundur Umut Tüp Bebek Bahçecinin anadolu yakasındaki şubesi ,, ama Bahçeci bunu Alman Hastanesindeyken uygulamıyodu ( şu an Fulyadaki merkezinde durum nedir bilmiyorum )
Buda bi çelişki sanki ?? Lenfosit aşısıda bunun gibi bişey mesela ,, Seval Taşdemir sürekli uyguluyo ama benim 4 denememi yaptırdığım doktorlarımın istisnasız hepsi şiddetle karşıydı ,, biri niye yapıyo diğerleri niye hayır diyo çözemiyorum bazen bu doktorların işini ??
BİZİM GİBİ BU YÖNTEMİ DENEYEN OLDUMU HİÇ ARKADAŞLAR ,, SİZDE DURUM NASIL OLDU ,, SİZE NELER SÖYLENDİ ,, FARKLI DOKTORLARIN GÖRÜŞÜNÜ MERAK EDİYORUM
Doktorun Halit Bey mi?? Oysa artık emin olcam herkesi o Murat Berksoya yönlendirdiğine ,,, Valla o Murat Beyin adını duyunca bile strese giriyorum ,, bize bi ton bitki verdi kaynatılıp içilcek ,, tüm hayvansal gıdaların çıkarıldığı bi diyet listesi verdi ,, kolestrol ve şekerimiz olmamasına rağmen ( başka uzman doktora tahlil sonuçlarımızı gösterdik ) güçlü kolestrol ve şeker ilaçları yazdı.... Dediklerini uygulamaya kalktık ama biz başaramadık ,, mütkiş mutsuz etti beni öyle kampa alınmış gibi yaşamak ,, hemde faydası olacağı kesin olmayan bişeyler ....
Senin moralini bozduğumu düşünme lütfen ,, Murat Bey bu önerilerini bize anlatmak için 250 lira almıştı ,, kontrollerini de 3 hafta sonrasına veriyodu ve her gidişte 250 yani ,, ve burda çok kişi gördüm hep aynı reçeteyi ilaçları yazmış ,, sadece dikkatli olmanı istıyorum özellikle o bitki çayı karışımlarını kullanırkan ,,, inşallah sana faydası olur canım ..
Aynennnn !!!! Saydocan tamamen katılıyorum sana ... Burada da daha önce yazdım bu kadar tedavi sırasında beni en çok sinirlendşiren Murat Berksoy'un eline düşerek o palavraları ile zaman ve para kaybetmemdi !! Beni de Umuttan Süleyman Tosun göndermişti, kesinlikle anlaşmalı çalışıyorlar ve o palavranın içine düşürüyorlar insanıUlun Bey pek inanmıyor onun tedavilerine mesela, cıvana da baktı mı diye takıldı bana... Ben Umuta epey şikayet ettim Berksoyu, tamamen ticari bir doktor olduğunu ve beni ona yönlendirmelerinden çok rahatsız olduğumu sürekli söyledim... Bir kere standart listeler var elinde ve de o da eminim sözlerinden bu siteleri takip edşip mbizim gibi yönleniyor !!! Bir dediği diğer dediğine uymuyor, sürekli bin çeşit tahlil isteyerek göz boyuyor Sakın gitmeyin diyorum ben !!! Paranızı tüp denemelerinize saklayın ! Ben de Bahçecide olduğu için güvenerek gitmiştim, ama sonrasında Bahçeci de son derece ticari görünmeye başladı bana ve negatif bakıyorum...
Bu arada merak etmişsiniz canlarım, bendeki folikülden olgun yumurta çıktı, sevindik, ama döllenmedi, yıkıldıkBu kadar beklemiyordum ama, tüp denemişcesine, aynı hislerle yıkıldım ve yine çok ağladım, yine bu işten artık vazgeçmeyi düşündüm Bunları Ulun Beye ağlayarak anlatınca da o da beni psikologa yönlendirdi tabii İhtşyacım var ama diğer yandan doktor görmek ve doktor randevularına boğulmak deli ediyor beni artık Bitkisellerin de hepsini bıraktım, bu konuyu bir süreliğine kapatıyorum arkadaşlar, gerçekten kaldıramıyorum artık, hayatın merkezinde bu konu, herşeyimi etkilemeye başladı, kesinlikle uzaklaşmaya ihtiyacım var Canına yandığımın bebeği, gelmezse gelmesin, istemiyorum artık
Femara bana da uygulandıu geçen sefer, pek işe yaramadı, 1 büyük 2 mini yumurta elde edildi ancak... Tekrar kullanılmaz diyorsunuz, ama bu kez de uygulamak istiyordu bende doktorum femarayı:26: Bilemiyorum artık...
Öperim hepinizi
selam kızlar...
ben de kendi çapımda kararlar aldım naçizane...
ara veriyorum bu mücadeleye bişi olmuyorsa illlaaa demenin bir anlamı yok olacaksa olur zaten. çok yoruldum çokk. beş ay içinde 2 tüp 1 histereskopi tam 15 bin harcamışız bu kadar kısa sürede..maddi manevi zor cidden. hadi çalışıyoruz maddiyata çok takılmıyorum olacağını bilsem...prognex iğne mahvetti beni iki kalçamın ortasında yumruk kadar sertlik duruyor valla. morluklar geçmedi halen...
aranızda bilenleriniz var. ben hemen evlendiğim ay hamile kaldım ama boş gebelik oluştu ve ehil ellerde olmayan bir kürtajla sonuçlandı.rahim duvarım kalınlaşmıyor . histereskopide bile tespit edilemedi. ben artık teşhisimi de koydum kendi kendime rahim duvarım zarar gördü. ya 1. ayımda kamile kaldımda onca zamandır niye olmuyor. ya stres ya da bir zarar oluştu. gitmediğim doktor kalmadı. kimse açıklayamıyor. tamam rezervim az ama oluşan yumurtam kaliteli. neden neden neden!!!!!!!! demek yordu beni.
kısmetimde varsa olur zaten diyorum ve mola .
saydocan ın dediği gibi kendimi yenilemek istedim gittim spor salonuna yazıldım tüpten önce bir saatte beş km yol yapıyor birsürü egzersiz yapıyordum. ne oldu bilin bakalım ayak bileklerimde ödem oluştu ve şuan halen ayaklarım rahat değil.
ne yapsam elime dolanıyor. koyverdim gitti. 49 kilodan 55 e çıktım bu süreçte. tombul bişi oldum yane:) koklayacağım bir evlat uğruna çokkk sıkıntı çektim. allahımın bildiği bişi vardır elbette. belkide anne olmaya layık değilimdir. illa iyi çocuk bakmak layık olmak anlamına gelmiyor demekki...
ben bu formu da terkediyorum. yani iptal için yazacağım ne zaman iptal ederlerse artık.
ha bu psikolojiyi yenip kendime geldiğimde tekrar denerim elbette...
allah hepinizin yolunu açık etsin...
sevgiler...
Beyazcım canım benim ,, ne kadar aynı şeyleri hissetmişiz ,, diyecek bişey bulamıyorum yine çünkü aynı şeyleri hissediyorm ,, belki bigün yine beraber güzel haberler veririz ,,, evli - mutlu -çocuksuz ama sağlıklıyız çok şükür :)))
Öpüyorum seni ,, görüşcez :))
Dus, merhaba sanırım Bahçeci merkezin benimde Halit beydi doktorum,tamam iyi hoş da hep hemşirlerle muhattap oluyoruz.Sonucum negatif çıktı onu bile hemşireyle konuştum. Randevuyuda cuma gününe verdiler.
arkadas nasılsın canım?
bugun gittin mi klinige sana ne dedi .ben halit beyle konustugum günden beri cok kötüyüm.
Gittim,al benden de o kadar.İkinci tedaviye başlamak istersem beni Diyetisyene göndereceğini tekrar deneyeceğini söyledi bende orada devam etmiyceğimi,ara vermek istediğimi söyledim.Moral sıfır.
ay inanmıyorum canım ya aynısını yapmıs .Yok hayatımda yaptıgım en büyük hata oraya gitmek oldu.Adamın sözleri kulaklarımdan gitmiyo.İnsallah cabuk atlatırız bu günleri
Sistem böyle demek ki ilk deneme sonra diyetisyen, bizim yaşadıklarımız kimsenin umurunda değil ki ticari olmuş herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?