Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Pşşşt yavrileeeer, sizi severim, hem de pek çok severim bilirsiniz .... Derdim şu gelmeyen inatçı bebekle , onunla didişiyorum, onu protesto ediyorum :88:, hatta bir yakalasam ilk dayağını bile yiyecek sıpa elimden :76:

Eylemini seveyim ben senin Suzişiiiiiimmmm Yazmasam da arada mutlaka bakıyorum, tüm dualarım sizlerle biliyorsunuz Canım benim o 3 yumurtan 3 bebeğe birden dönüşsün inşallah !!

Son düzenleme:

hazelcim ben yurtdisindayim. tr de henuz denemedik.. insallah senin ivf e gerek kalmadan kendiliginden hamile kalirsin.

suziskom en dogrusu vallaihi.. eylem YAPIYORUZ tencere kapaklarini vurmaya basladim bile :)))
kislar gidenler okuyup bizlerle bilgi paylasmayanlar kamp sakinlerine ceza odemek zorundalar :))
hadi hadiii uc omega, 2 hayit, 4 incire affederiz sizi :) rusvet kabule dilir goruldugu gibi :)) isteyen dong quai de yan cebimizse koyabilir :) hehhehe
eda seni ben bi gelirsem tenhalarda ben kistiracagim haberin olsun :))) neredesin bakim kac gundur :)
duscugum vallahi selanyum kullanmiyorum tatlim bilmiyorum ne ise yarar...

Son düzenleme:
Selam kızlar 3 hafta sonra tekrar yazmaya başladım.ŞÜKÜR İNTERNET SAĞLANDI GÜZEL GÜZEL SOHBETLER VAR.hAYDİ HAYIRLISI.bENİM BUĞÜN BELİMDEN KONTROLÜM VAR OLUMLU OLURSA ADETİMDE BAŞKENTTE TÜP İÇİN GİDECEĞİM.iNŞALLAH 3 AY ÖNCEKİ GİBİ FOLİKÜL VARDIR.STARSUZİ FİLO,İMOJE VE DİĞER ARKADAŞLAR BEN YOKKEN KAMP HAYATI İYİ GİTMİŞ DEVAM EDELİM TAMAM MI?

Suzişşşim canım sende gittinmi akupunktura canım.merak ettim.

Bencede kızlar burayı terketmeyelim.çok güzel bilgiler paylaşıyoruz öğreniyoruz.tabiiki hepimizin amacı aynı bebek istiyoruz.

Ama bunu hayatımızın amacı yapmamalıyız.öyle yaptığımız için böyle yıkım yaşıyoruz.

Ben kendi adıma gelişme olduğu zaman tabiiki paylaşıcam sizlerle herkes öğrensin bilgilensin.
Hep burdayım inşşş.
Hem öğrenmek için hem belkide faydam olur diye bilgilerimi paylaşmak için.

Rabbim yardımcımız olsun inşşşş

starsuzi inşallah yumurtaların bebeğe dönüşsün :)

maşşallah neler kullanmışsın öyle.coq 10 dikkatimi çekti canım.nerden aldın acaba onu.hangi markanın ürününü kullandın.bide ruşeymi ne marka kullandın.marka konusunda endişeleniyorum bende.
her markaya güvenemiyorum nedense.
rica etsem hayıt suyu ekstratı,cog10 ve ruşeym ne marka kullandın.bugün öğlende çıkıp almayı düşünüyorum.

slm cok kötüyüm gene iptal edildi 2 sefer tüp olmuyor benim bebek olmicak bunu anladim gecen ay 13 fsh gene 22 cikti aylar seneler geciyor ne yapcam bilmiyorum sogan yapmistim incire 2 küre baslamistim acaba incir mi yükseltiyor bilen varmi burda agliyorum dayanamiyorum gercekten tükentim ya bir tüp denemem bile olmadi.

canım ya,basla da hayırlı zamanda basla üzülme bak ben baslım baslım diye aglıyodum olmadı .FSH ben 3 asılama 1 tüp bebek ikinci tüp bebegimi olmamıs sayıyorum hic fsh bakmadı doktorlar .hayıt otu satılıyomus bak aktarlara ondan al kaynar suya at ic canım allah sifa versin insallah kızlar ben bugun mustafa bahceciye mail attım uzun uzun bugun geri dönmüs biraz icime su serpildi .

ya incire devam ediyimi bilmiyorum.yoksa sogan mi yapsam.burda almanyada hayit otu yok hapini aliyorum zaten.birde hormon haplara devam etcekmisim of of.

kızlar topiği googledan bulyorum. göremiyoriyorum. ya sizi merak ediyorum..

meldicim asıl biz seni merak ettik nasılsın transfer gerceklesti mi?
ben beklemedeyim yasadıklarımı unutmaya calısıyorum hic yasanmamıs gibi unutucam daha iyi olucam mart gibi tekrar deniyecegim.

ben bügün akupuntura gittim önce soru sordu sonra yazdi cisdi.sonra hemen iyneler baslayalim dedi ve sonra 10 mola verdi sonra bir basima bir karnima iki kolara iki ayaklara 20 dakika yatim sonra belime 5 tane 10 dakika daha baya relax oldum.imoje sana dami öyle yaptilar?haftaya caylarimi almaya gidecem önce hazirlanmasi lazim mis.ve haftaya gene iyneler batiracaklar.4 kere sonra git kan test yaptir dedi.belki tüpe bile gerek kalmaz dedi hamile kalirsin dedi insallah,bana anlati bir hastasida hic hamile kalamamis yasida benim gibi 38 mis onunda fsh yükekmis ve yumurtalari gelismiyormus senelerse.ve 3 kere iynelerden sonra kadin aramis hamile oldugunu söylemis.kzlar yani umut var galiba.ben yapacam bitircem akupunturu bakalim hayirlisi cok ilginc seyler oluyor ya hayatta.sizlen baylasmak istedim

Merhaba kızlar ben tüpbebek tedavisine başladım. sadece 2 yumurtam oluştu çok şaşkınım yapılan tüm tahliller normal fsh normal sınırlarda dr ilk yumurtalıklara baktığında tedaviye yanıt vericek demişti.Benim kilo problemim var yaşımda 34 acaba verdiği ilaçlarmı az geldi ilk başta 300 gonalf sonra 2 gün 225 verdi acaba azmı ne dersiniz canım çok sıkkın ne olur bişeyler yazın acaba devam etsemmi iğneler devam ediyor gonal 150 2 tanede menegon oluyorum ne dersiniz toplatıyımmı yumurtalarımı

slm evet yumurtalar gelisirse 18-2o cm olursa yaparlar.benim iynelere karsi 12 cm oldu ve iptal edildi umarim seninkiler büyür

canım olsun da kaliteli olsun bosver fazla ilac yüklenmesi yumurta kalitesini bozuyomus aklında olsun benim dozaj cok yüksektı,kaliteli cıkmadı yumoslarım

canım olsun da kaliteli olsun bosver fazla ilac yüklenmesi yumurta kalitesini bozuyomus aklında olsun benim dozaj cok yüksektı,kaliteli cıkmadı yumoslarım

Öyle tabi ama bana biraz daha fazla verebilirdi benden hem 4 yaş genç hemde zayıf olan hastaya daha fazla verdi gonalf benimde kafam karıştı doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…