:))) cOQ10 100mg olacak mutlaka..ben tam olarak 1 ay içtim hap bitti 3 folikülle karşılaştık.iste istemez coq 10 nin etkisi dedim..tabi bilinmez...antiaging özelliği var burdada epey pahalı 30 tanesi 68 liraydı tanesi 2 liraya geliyo ehh işte..yakın sayılır.
edajan nerde beyaaa...
bi yakalayım kıstırjammm
TİKKAT TİKKAT
KAMPTAN KAÇANLAR KAMPA DÖNMEDİKLERİ SÜRECE BU KAMPTA EYLEM VAR.
İMOJUM VE BEN (imojum senin adına karar veriyorum biraz:))))
TOPİC İ PROTESTO EDİYORUZ ...BURDAN AYRILANLAR DÖNENE KADAR.Bİ DE SESSİZ YAZMAYAN TAKİPÇİLERİMİZ YAZANA KADARR....İŞTE O KADARRRR
canım hıc bır tane bılemı olmadı dedım ama kotu anlamda demedım.yanlıs anlama lutfen .bızdede sımdıye kadar hıc gebelık elde edılmedı.bazen dusunuyorum hersey normal denıyorda ya bendede bısı varsa dıye.evet bu sıte cok faydalı ne ogrendıysek burdan ogrendık.gercı cok bılgı yararmı zararmı bılemıyorum.herseyden kusku duymaya basladık.canım tupbebek nerde denedınız .bende nısan gıbı baslıycam bakalım
Pşşşt yavrileeeer, sizi severim, hem de pek çok severim bilirsiniz .... Derdim şu gelmeyen inatçı bebekle , onunla didişiyorum, onu protesto ediyorum :88:, hatta bir yakalasam ilk dayağını bile yiyecek sıpa elimden :76:
Eylemini seveyim ben senin SuzişiiiiiimmmmYazmasam da arada mutlaka bakıyorum, tüm dualarım sizlerle biliyorsunuz Canım benim o 3 yumurtan 3 bebeğe birden dönüşsün inşallah !!
canım ya,basla da hayırlı zamanda basla üzülme bak ben baslım baslım diye aglıyodum olmadı .FSH ben 3 asılama 1 tüp bebek ikinci tüp bebegimi olmamıs sayıyorum hic fsh bakmadı doktorlar .hayıt otu satılıyomus bak aktarlara ondan al kaynar suya at ic canım allah sifa versin insallah kızlar ben bugun mustafa bahceciye mail attım uzun uzun bugun geri dönmüs biraz icime su serpildi .
kızlar topiği googledan bulyorum. göremiyoriyorum. ya sizi merak ediyorum..
dilara gecmiş olsun cnm..sorunun ne tam anlatırmısın....
Merhaba kızlar ben tüpbebek tedavisine başladım. sadece 2 yumurtam oluştu çok şaşkınım yapılan tüm tahliller normal fsh normal sınırlarda dr ilk yumurtalıklara baktığında tedaviye yanıt vericek demişti.Benim kilo problemim var yaşımda 34 acaba verdiği ilaçlarmı az geldi ilk başta 300 gonalf sonra 2 gün 225 verdi acaba azmı ne dersiniz canım çok sıkkın ne olur bişeyler yazın acaba devam etsemmi iğneler devam ediyor gonal 150 2 tanede menegon oluyorum ne dersiniz toplatıyımmı yumurtalarımı
Merhaba kızlar ben tüpbebek tedavisine başladım. sadece 2 yumurtam oluştu çok şaşkınım yapılan tüm tahliller normal fsh normal sınırlarda dr ilk yumurtalıklara baktığında tedaviye yanıt vericek demişti.Benim kilo problemim var yaşımda 34 acaba verdiği ilaçlarmı az geldi ilk başta 300 gonalf sonra 2 gün 225 verdi acaba azmı ne dersiniz canım çok sıkkın ne olur bişeyler yazın acaba devam etsemmi iğneler devam ediyor gonal 150 2 tanede menegon oluyorum ne dersiniz toplatıyımmı yumurtalarımı
canım olsun da kaliteli olsun bosver fazla ilac yüklenmesi yumurta kalitesini bozuyomus aklında olsun benim dozaj cok yüksektı,kaliteli cıkmadı yumoslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?