kızlar selam.bu yumurta rezerv azlıgı nasıl anlasılıyor.sız nasıl anladınız.fsh degerıyle anlasılıyormu.benım fsh 6.5 ve lh 6.4 .ama dr. normal dedı.adet olunmuyormu .bıraz bılgı verebılırmısınız
kızlar selam.bu yumurta rezerv azlıgı nasıl anlasılıyor.sız nasıl anladınız.fsh degerıyle anlasılıyormu.benım fsh 6.5 ve lh 6.4 .ama dr. normal dedı.adet olunmuyormu .bıraz bılgı verebılırmısınız
COST-CO sells it. 35$ for 180 pills..
bak burda uygun cost-co mv market mi?
cevabın ıcın sagol starsuzıe.ben 3-4 defa yumurta takıbıne gıttım ama 3. gunu hıc alttan usg de bakmadılar.sadece 12. gunde 18 mm yumurtam vardı.ama benım yumurtam hep 17 yada 18. gunde catlıyor.ve ben 25 yada 27. gunlerde adet oluyorum.bır ay 2 yumurtam vardı 17. gunde.rahıme dusmus ıkı guzel yumurtan var demıstı.sızde her ay mutlaka 1 tane yumurta gelısıyormu.1 tane olması gerekıyormus zaten.oyle degılmı
bak bak neler de bulurmus benim arastirmaci gazetecim benuuuumm :)
benim o co 10 u acu. cu verdi.. simdi loby kismina gelince elime uzattilar ne diyeyim almimi mi diyeyim dedim :)) ama arastirdim internette benim kullandigim zaten 28 dolar mis tax siz e zaten tax da eklenince bneimkisi kadar oluyor.. adam her marka kullanmiyor.. gecen gun kullandigim omega 3 u gormek istedi diye goturdum. onu degistiriyor mesela. omega 3 un icindeki degerleri inceledi. en balik yaginin en yogun olanini kullanmak istiyor. bakalim persembe bir yerden alicam ilk once costco ya bakicagim ama oraninda her markasi guzel olmuyor..
kesinlikle katiliyorum tatlim. eger bu topige kimse gelmiyecekse bizde ozelden devam ederiz bilgi akisimizi :))) hehhehhe
ehehehe bulurum bennn
imjo o zaman senın normal .oyle degılmı.yanı kac tane olması lazımkı.yumurtanız varsa neden takıyorsunuz kızlar yaa.ultrasonda adetın 3. gunu mu baktrmak lazım.esınızde problem varmı.benım esımde problem malesef.bırde bende olursa offff.tupbebek denedınızmı hıc.zaten 1 tane normal yollada yeter.yaa kızlar kafanızı sısırdım belkı ama .bılgı edınmek ıstıyorum.ya bırde bende sorun cıkarsa bız hıc cocuk sahıbı olamayız((
tatlim normal olanlar ilacla birlikte en az 10-14 tane yumurta cikariyorlar.. bende oyle olmuyor malesef...
sana tavsiyem bu siteyi cok iyi incele... okadar cok hikayeler var ki hepside birebir gercek... cok sey ogrendim ben bu siteden... aradigin hersey olmasada sorabilecegin topicler cok fazla... eminim herkes yardimci olacaktir. bizde esimde deigl tatlim. benim yumurta rezervimin az olusu... ve dollenmedi henuz yumurta.. onun icin yumurta hakkinda neler yapabiliriz onlari tartisiyor. bir cok bilgi paylasiyoruz. alternatif tedavi yani bitkisellerin yardimina cok inaniyoruz. acupunckture hakkinda da bir cok yazi var... eminim isik tutacaktir sana tatlim. seninle ilgili bisi olursa kaygilarina sakin girme... insallah hersey yolunda gider....
canım sımdı anlamadıgım su .sen tupbebek tedavısıne basladın ama cok yumurta olmadı.ama canım zaten 1 tane olsun kalıtelı olsun.o da mı hıc olmadı pekı.ben hıc tup denemedım daha.bız 11 aydr denıyoruz.esımde varıkosel cıktı.amelıyat oldu.morfolojısı dusuk.bırde spermlerde dna hasarı cıktı.bu sebebsız ınfertılıtede de cok karsılasılan bır durummus.erkeklerın sperm degerlerı normal olsa bıle spermdekı dna hasarı yuksekse yumurtayı dolleyemıyormus.bence eslerınız bır de DFI yanı dna hasar testı yaptrsın.
hazelcim merhaba... her normal kadin ayda bir yumurta uretir catlar ve regl luruz. bu konu cok alengirli her bunyede degisik oluyor.. buyugun yaninda kucuklerde cok oluyor.. zaten ilac vererek diger yumurtalari uyariyorlar... benim kasimda ilacsiz ultrasonda 6 folikul gorduler ilk defa.. genelde 3 oluyordu ilacsiz. her ay degisiyor bu. ama en iyi yaniti ultrason veriyor yumurtalik rezervi hakkinda...
hazelcim yumurtanin dollenmemesi yuzde yuz spermle alakali olmayabiliyor.. yumurtada da sorun olabiliyor?? bizlerdede her yumurtada sorun cikacak diye bisi yok zaten. her ay yeni yumurtalar uretiyoruz. "o da mi hic olmadi peki" demissin ya.. henuz olmadi! insallah yakalariz en iyisini...
sanirim bu topicde anlatilan sorun seninkiyle uymuyor. cunku konu basliginda oldugu gibi yumurta rezervi az olan arkadaslarin bulustugu bir topic bu..
hazeljanım imojum çok güzel anlatmış.her ay saha kenarında maç için ısınan foliküller oluyor ama sadece 1 tanesi sahaya çıkabiliyorivf de ama tüm bu folikülleri ilaç ile büyütüp içlerinden en iyisini seçmek için yapılıyor
imojum çok şanslısın biliomusun.imkanları sonuna kadar kullan....
tüm paramızı yumurtalara yatırıyoruz.yumurta borsası gibi
kazanalımda yatırımlarımızın karşılığına alalım da hiiiçççç önemi yokk...
ben omega 3 6 9 usa markası deep natural deep sea fish oil kullanıyorum..
bide usa markası solgar ın ordaki itibarı nedir merak ediyorum??ben genelde solgar ürünleri kullandım.coq10 L-argininine ve donq quai yi ...
aydınlat beni minnoş
imojuummm şanslısın tabee..bak faydasını göreceksin çoook inanıyorummm çoookkk...
bebikim fish oil aldigimda adama goturecegim. ama sunu diyeyim usa nin her urettigide iyi degil..
sanslimiyim sansiz mi bilmiyorum., neticede hamile kalamiyorum iste... hamile kalanlar sansli bence...
acu.cu benim le yine konustu bebek fikrini kafandan at atman lazim dedi... acaba bu siteye girerek daha da mi deprestiriyoruz.. kafamdan nasil aticam?
buradakilere çok çok teşekkürler...sizlerden çok çok şeyler öğrendim ve öğreniyorumm sakın bırakıp özelden yazışmayın...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?