slm evet yumurtalar gelisirse 18-2o cm olursa yaparlar.benim iynelere karsi 12 cm oldu ve iptal edildi umarim seninkiler büyür
İnşallah bakalım cumartesi ne olcak bugün biri 11 biri 8 di off ne zormuş ya bana 15 cm dedi
off gittiğim yerden hiç memnun değilim hiçde olumlu yanıt alıcağımı düşünmüyorum
ben bügün akupuntura gittim önce soru sordu sonra yazdi cisdi.sonra hemen iyneler baslayalim dedi ve sonra 10 mola verdi sonra bir basima bir karnima iki kolara iki ayaklara 20 dakika yatim sonra belime 5 tane 10 dakika daha baya relax oldum.imoje sana dami öyle yaptilar?haftaya caylarimi almaya gidecem önce hazirlanmasi lazim mis.ve haftaya gene iyneler batiracaklar.4 kere sonra git kan test yaptir dedi.belki tüpe bile gerek kalmaz dedi hamile kalirsin dedi insallah,bana anlati bir hastasida hic hamile kalamamis yasida benim gibi 38 mis onunda fsh yükekmis ve yumurtalari gelismiyormus senelerse.ve 3 kere iynelerden sonra kadin aramis hamile oldugunu söylemis.kzlar yani umut var galiba.ben yapacam bitircem akupunturu bakalim hayirlisi cok ilginc seyler oluyor ya hayatta.sizlen baylasmak istedim
dilaracigim benim bu gittigim clinic. yani acupunckture yapan bir clinic.. ilk dort gun bana video izletip mulakat aldilar ve idrar testi yaptilar ilk gun ellerime ayaklarima alet le baktilar. stres duzeyimi olctuler. vucudumdaki vitamin fazlaliklarini azliklarini tespit ettiler. her acu.ye gittigimde o gun nasil hissettigime dair form dolduruyorum. acu de 40 dk. yatiriyorlar anlima kulagima her defasinda 3 tane, ayak bileklerime karnima igne batiriliyor. adam insan vucudunu cok iyi anliyor. regl agrimi birden bire kesti... geci igneler cikarinca tekrar basladi agri.. dun de beni detoks programina aldilar. ayaklarima ellerime elektrikli bisi bagladilar vucudumdaki suyu felan olctuler.. ve haplar verdi dengeli beslenme formlari verdi. bu sistemde yumurtanin daha saglikli ve yumusak olmasini saglicakmis. vucudumdaki toksinleri atacakmisim. egzersizle birlikte.. acu.cude bitkisel hazirlayacakmis bana.. ilk gittigim acu.cude ilk konusmus ve 1 saat 20 dakika yatiriyordu. bu yanlismis.. zaten o ilk yerle ilgili her zaman aklimda soru isareti vardi. sadece igne takip gonderiyor diye.. bu yeni yerden simdilik cok memnunum. biraz pahali ama en azindan adama guveniyorum... tatlim o senin acu.u nasil bukadar emin kendinden? insallah olur bebegin. ama acu bizim durumumuzdaki insanlar icin ivf icin daha yararli oldugunu biliyorum yani basli basina sadece acu. demesi ilginc geldi bana.. insallah onun dedigi gibi olur...
dilaracigim benim bu gittigim clinic. yani acupunckture yapan bir clinic.. ilk dort gun bana video izletip mulakat aldilar ve idrar testi yaptilar ilk gun ellerime ayaklarima alet le baktilar. stres duzeyimi olctuler. vucudumdaki vitamin fazlaliklarini azliklarini tespit ettiler. her acu.ye gittigimde o gun nasil hissettigime dair form dolduruyorum. acu de 40 dk. yatiriyorlar anlima kulagima her defasinda 3 tane, ayak bileklerime karnima igne batiriliyor. adam insan vucudunu cok iyi anliyor. regl agrimi birden bire kesti... geci igneler cikarinca tekrar basladi agri.. dun de beni detoks programina aldilar. ayaklarima ellerime elektrikli bisi bagladilar vucudumdaki suyu felan olctuler.. ve haplar verdi dengeli beslenme formlari verdi. bu sistemde yumurtanin daha saglikli ve yumusak olmasini saglicakmis. vucudumdaki toksinleri atacakmisim. egzersizle birlikte.. acu.cude bitkisel hazirlayacakmis bana.. ilk gittigim acu.cude ilk konusmus ve 1 saat 20 dakika yatiriyordu. bu yanlismis.. zaten o ilk yerle ilgili her zaman aklimda soru isareti vardi. sadece igne takip gonderiyor diye.. bu yeni yerden simdilik cok memnunum. biraz pahali ama en azindan adama guveniyorum... tatlim o senin acu.u nasil bukadar emin kendinden? insallah olur bebegin. ama acu bizim durumumuzdaki insanlar icin ivf icin daha yararli oldugunu biliyorum yani basli basina sadece acu. demesi ilginc geldi bana.. insallah onun dedigi gibi olur...
edajanim sen nasilsin bakim? kimmis o onemli misafir? :))
suzisim ne durumdasin gercekten merak ettim?
dilaracim insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tatlim... insallah bebislerimize kavusuruz...
ama ben son iki gundur kendimi daha fazla yipratmama karari aldim.. olmuyorsa da vardir bunda da bir hayir diyorum... yani olmasini cok istiyorum ama kendimi artik uzmeyecegim.. hayatimin en onemli seyi gibi herseyi biraktim. sadece bu mucadeleyi verir oldum. oysa hayatta yapacak cok seylerimiz var daha...
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. zaten ivf dr. si olsun acu. cu olsun bebek fikrini bir kenara birak hayatinin dogal akisina gir dediler.. evet zor ama hormonlarimin ve ruh sagligimin iyi ligi icin yapacagim zor olsada.. vitaminlerimi bitkisellerimi alicagim.. acu. bittikten sonra ivf. de deniyecegim. ama bu zaman icerisinde de kendimi yerden yere vurmuyacagim neden olmuyor diye... Guzel Allahimin vardir bir bildigi....
kızlar bir arkadasım vardı 41 yaşında bugün haberini aldım 3,tüp bebekte hamile kalmış....değeri 240 mış.....bizmde olacak inş......bu arada soğan ve incir kürünü deneyip faydasını gören yokmu
İmoje canım seni merak ediyorum akupunktur sonucunu... bize diyet listesni gonderirmsin?bugün bir arkadaşımla buluştum oda tüpe baslior .sohbet ettik Evvet benim yumurta rezervim az ama yumurta oluşuyor dolleniyor embriyo tutunmuyor bana Dr gidebilirsin belkide vücut cocuklugunda yaşadığı birseyden dolayı sen istiyorsundur ama bilnc altında istemiyordur belki diyor . Bana çok mantıklı gelmiyor ya sizce? 14 ocak ta homeopatiye başlıyorum gelişmeleri yazicam
kizlar bügün benim evlilik yildönünm halen hamile degilim ona üzülüyorum.size hayirli pazarlar
artik anlasilan bu topige kimsecikler ugramiyor... bu topikten hepimiz keske hamile olarak ayrilsaydik...
kendinize iyi bakin yol arkadaslarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?