Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Aynı şeyi bana da Bülent tıraş yapmıştı yol boyu ağlamıştım Can'ım seni çok iyi anlıyorum
ayni seyi ilk tedavimde yasadim egosu yuksek kendini bulunmaz sanan bir dr yuzunden bosanmayi bile dusundum. bosver takma sakin. insaallah bu yolda yaradanim guzelliklernasip edecek.

3 yumurtadan biri istenilen boyuta gelmistir alinmazsa catlayacaktir ve digerleri beklenemeyecek durumdadir benim basima geldi canim.
eger aklinin.en ufacik koseainde merkezine karsi guven yoksa degistir yoksa tum surecin seni etkiler.
umutsuzluk yasama bu yol cok uzun. engelli. bir gebelik gecirmen senin ikincil infertilite durumunda olmn demek drun dogrusunu soylemis bende de bi bos gebelik vardi buna ragmen ikincil infertilite olarak basladim tedaviye bu da bir umut oluyor sana ki olmali....

canim ankarada ahmet veya mehmet erdem. karsima cikaran yaradanima hamdolsun...

kızlar yumurta sayılarımız az oluo malum. peki 5. güne kadar embrıyoların yaşamasını yumurtalar mı yoksa spermin durumumu belirliyor. bir fikri olan var mı?

kızlar yumurta sayılarımız az oluo malum. peki 5. güne kadar embrıyoların yaşamasını yumurtalar mı yoksa spermin durumumu belirliyor. bir fikri olan var mı?
beşinci güne sperm kalitesi deniyor ama net değilim canım

Hoşgeldin valla merak ettim seni çoktandır ugramiyordun buralara neyse bazen uzak kalmak iyi gelebilir ama arada ses ver bi merhaba de tanimasakta birbirimize alıştık ne de olsa
canım evet yaa tanımasakta çok alıştım uğramıyorum ama inan hep dualarımızdasınız

tamam canım sağol aklımda bulunsun..:) bu arada bugün hep aklımdaydın cevap yazmana çok sevindim..:) bebişin nasıl Rabbim sağlık versin bebeğine inşallah öpüyorum mis kokulu yanaklarından

tamam canım sağol aklımda bulunsun..:) bu arada bugün hep aklımdaydın cevap yazmana çok sevindim..:) bebişin nasıl Rabbim sağlık versin bebeğine inşallah öpüyorum mis kokulu yanaklarından
Allah razi olsun canim. ufak tefek saglik sorunlarim var pihti atti mlesef igne kullaniyorum. baklim hayirlisi

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım Antalya memorialde şuan puregon 300 ml kullanıyorum bu 2.denemem inşallah güzel sonuçlar alırız
Canım tedavin hayrlı olsun.. Bende antlyadaym 2 tüp denemem var biri kimyasal diğeri 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Şimdi yeni tedaviye hazırlıyrm kendimi doktor araştryrm. Sen kime gidyrsn memorialde? İlk denenemeni nerde yaptrdn canm

benim ilk tedavim tıp fakültesinde kimyasal gebelik oldu 2.tedavim memorial Mehmet Öztürkmende.Antalya tüp bebek Kemal Beyle de görüştüm 2 si arasında kararsız kaldım ama kararımı Memorialdan yana kullandım.

Kanatsizkus canım senin son durumun ne adet oldun mu?
Oldum canım ama cyclo prognova kullanıyordum bi hafta erken oldum gittim kaan beye bi sag de bi de solda iki yumurta gördü ama bu ay da geçsin önümüzdeki adet te tekrar bakalım dedi saizen iğneyi artık kullanma dedi bi de melatonin yazdı çılgınlar gibi uyuyorum zaten bi de onu içince artık kafamı yastiktan kaldıramam herhalde sen neler yaptın hangi asamadasin

Bende 2. Yi tıp fakültesnde oldum Şafak Hoca yaptı. 27 Ocak transfer tarihim martta düşük yaşadım. Sen hangi dönemde ordaydn canm. Bende şimdi Münire Ermana yoğunlaştm bakalım

Aynen benim tedavimdede Şafak Hoca vardı ben geçen yıl nisan ayında yaptırmıştım orada
Aslında ben ondan da memnun kaldım ama sürekli kan verip öğleden sonrayı beklemek hem çalışıp hem onu yürütmek biraz zor oluyor. Saatlerce beklemek cabası.. Ne zaman başlıyorsn yeni tedavine? Yumrta rezervi sanırım problem benmde öyle..

Ben Şafak Bey'den memnun kalmadım açıkcası iyi bi dr.olabilir ama psikolojik olarak beni çok gerdi.Her gittiğimde senin yaşın kaç rezervin çok kötü vs..Şimdi Memorialda başladım tedaviye.Bugün 6.iğnelerimi olacağım cumartesi tekrar kontrolüm var.Bide benim önden büyüyen yumurtam var bilmiyorum biraz canım sıkkın aslında bugün.Çünkü ilk kontrolde tahmini 6,7,8 yumurtan olabilir demişti ama bugün sayı biraz daha düştü bilmiyorum ne olacak hayırlısı artık.Aman çok uzun yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…