Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ne güzel birçok merkezin olduğu yer..burda biyer var başka yok..
Öyle ama çok olması değil iyi kaliteli ve anlayışlı doktor ve merkezin olması önemli olan canım. Ben irenbe ye gidiyorum sonu kötü oldu belki ama doktorumdan ve merkezden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum

Bana kesin olcak bak buraya yazıyorum (elindeki kağıda yazıyor) olcak olcak bu sefer kesin demesi önemli değil sonrasında olmayınca ilgi alaka sıfır nedeni neden ses yok... Bunu da yaşadım. Ama son denemem düşükle sonuçlansa da doktorum her zaman uç noktalarda değil ortada olmamı söylerdi biz elimizden geleni yapıyoruz.

Bana da çok umutlu konuştu,herşeyin çok güzel rahim içi tertemiz falan filan. Benim birde normal yolla gebeliğim oldu 5 haftalık düşükle sonuçlandı oda bizim için bir artı falan demişti. Doktorlara inancım kalmadı açıkcası. belki hiç olmayacak bebeğim boşuna umutlanıyorum,doktorların her şeyi ticari maalesef.

haklısın kaliteli olası önmli..doktrun kim ?
birde herşey iyi,mükemmel bile gitse tedavide kesinlikle bir garanti yok malesef..eğer yüzde yüz derlerse insanı kandırmış olurlar..sonuçda veren allah bunlar vesile..haşa allahla sözleşmemi yapıyorlar..

arkadaşlar mart ayında bir negatif denemem oldu adetten sonra lekelenmem geçmedi benim gibi olan var mı

arkadaşlar mart ayında bir negatif denemem oldu adetten sonra lekelenmem geçmedi benim gibi olan var mı
canım benim de kürtajdan sonra olmuştu. adet oldum bir hafta temiz kaldım tekrar lekelenme başladı doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi ultrasondan gittik kist çıkmıştı öyle bişeyler olabilir

canım benim de kürtajdan sonra olmuştu. adet oldum bir hafta temiz kaldım tekrar lekelenme başladı doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi ultrasondan gittik kist çıkmıştı öyle bişeyler olabilir
bende ondan şüpheliyim önümüzdeki adetle hsg çekimim var ondan sonra historoskopi olacağım onu bekleyim diyorum ama bir yerde de insan endişeleniyor

Hangi markaydi unuttum. Hakiki bal vardı zaten. Polenler sütü de aktara sorduk guvenilir bir marka aldık. Üçünü ayrı bir kavanozda birlestirdim. Allah 4. Denemenizde mutlu sona ulaştırır insallah
cevabın için tesekkür ederim ankarada bir aktara gittiğimde yarım kiloluk kavanoza 400 tl gibi bir rakam söylediler cok geldi bana o yuzden de merak etmiştim , ben biraz daha araştırıyım en iyisi ...

Öyle boşuna umutlanıyorum tarzında düşünme canım umut bizim herşeyimiz o da giderse ellerimiz bomboş kalır bunları yazarken bile zorlanıyorum ama inancımızı kaybedersek çabalamazsak kazanamayız. Doktorun iyisine ve vicdanlısına denk getirsin Allahım

Değil mi ya... Eski doktorum öyleydi ben o öyle bak kesin bak kesin dediğinde hemen Allahın izniyle derdim :) şimdiki doktorum Ümit İnceboz çok seviyorum çok anlayışlı ve gerçekten elinden geleni yapıyor ilgileniyor

Bende bükent tıraşa gştmeyi düşünüyordum
Git canım istersen görüş beni başından savdı tanıdık biri vasıtasıyla gitmiştim ben ve bencs olumsjz olma durumu yüksek oldugu için risk almak istemedi ve bülent tıraş ın kıbrıs da anlaşmalı olduğu bir merkez var oraya da hasta yönlendiriyor

2. tüp bebek denemem pozitfti 6. haftama girerken kanamam başladı şuan düşük yapıyorum ve moralim çok bozuk
çok üzüldüm ama o bebek cennette seni bekliyor olacak melek olarka sizi de götürecek inşallah.sonsuz kadar birlikte olacaksınız böyle düşünmeye çalış...

ben anlamıyorum bu doktorları.bir müslüman olarak nasıl kıbrısa yönlendiriyorlar.Allahtan korkmuyorlar demek ki..

Senin amh kaçtı canım ya. Bır de tedavılerınde hangı ılaçları kullandın merak ettım

Senin amh kaçtı canım ya. Bır de tedavılerınde hangı ılaçları kullandın merak ettım
amh 0.15 di geçen sene bu seneyi düşünemiyorum bile tedavilerde progestan ve menogon kullanıldı..iki kerede femara ile denendi..en son gonol f ve merionel kullanıldı..en sondakinde doz düşükdü..ama iyi büyümüşdü yumurta..öncekilerde yüksek doza rağmen büyümemişdi..

merhaba arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe. ama yazdıklarınızı okudum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. D devrim82 canım üzüldüm takip ediyordum ama yazamadım. inşallah bndan sonraki tedavilerin olumlu geçer. bende durum aynı bir değişiklik yok. yazın iyi bir doktora gitmek istiyorum. önerebileceğiniz bir doktor var mı istanbul da ankarada

Hoşgeldin valla merak ettim seni çoktandır ugramiyordun buralara neyse bazen uzak kalmak iyi gelebilir ama arada ses ver bi merhaba de tanimasakta birbirimize alıştık ne de olsa

ben doktor önermeye korkuyorum.gerçi önereceğim istanbul ya da ankarada doktor yok ama.bana tavsiye edilen bir profa gittim geçen hafta.bin pişman oldum.umutlarımı kırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…