ne güzel birçok merkezin olduğu yer..burda biyer var başka yok..İzmir canım
Öyle ama çok olması değil iyi kaliteli ve anlayışlı doktor ve merkezin olması önemli olan canım. Ben irenbe ye gidiyorum sonu kötü oldu belki ama doktorumdan ve merkezden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorumne güzel birçok merkezin olduğu yer..burda biyer var başka yok..
Bana kesin olcak bak buraya yazıyorum (elindeki kağıda yazıyor) olcak olcak bu sefer kesin demesi önemli değil sonrasında olmayınca ilgi alaka sıfır nedeni neden ses yok... Bunu da yaşadım. Ama son denemem düşükle sonuçlansa da doktorum her zaman uç noktalarda değil ortada olmamı söylerdi biz elimizden geleni yapıyoruz.Aynen canım, benim ilk denemeydi ama çok yoruldum .tek dileğim Allah hepimizi vicdanlı ve dürüst doktorlarla karşılaştırsın.Bin tane soru kalıyor insanın aklında.Herşey dörtdörtlük dendi % 100 pozitif olacak bir hastasıydım demesine göre ama neden olmadı onun cevabı yok maalesef. :/
Bana kesin olcak bak buraya yazıyorum (elindeki kağıda yazıyor) olcak olcak bu sefer kesin demesi önemli değil sonrasında olmayınca ilgi alaka sıfır nedeni neden ses yok... Bunu da yaşadım. Ama son denemem düşükle sonuçlansa da doktorum her zaman uç noktalarda değil ortada olmamı söylerdi biz elimizden geleni yapıyoruz.
haklısın kaliteli olası önmli..doktrun kim ?Öyle ama çok olması değil iyi kaliteli ve anlayışlı doktor ve merkezin olması önemli olan canım. Ben irenbe ye gidiyorum sonu kötü oldu belki ama doktorumdan ve merkezden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
canım benim de kürtajdan sonra olmuştu. adet oldum bir hafta temiz kaldım tekrar lekelenme başladı doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi ultrasondan gittik kist çıkmıştı öyle bişeyler olabilirarkadaşlar mart ayında bir negatif denemem oldu adetten sonra lekelenmem geçmedi benim gibi olan var mı
bende ondan şüpheliyim önümüzdeki adetle hsg çekimim var ondan sonra historoskopi olacağım onu bekleyim diyorum ama bir yerde de insan endişeleniyorcanım benim de kürtajdan sonra olmuştu. adet oldum bir hafta temiz kaldım tekrar lekelenme başladı doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi ultrasondan gittik kist çıkmıştı öyle bişeyler olabilir
cevabın için tesekkür ederim ankarada bir aktara gittiğimde yarım kiloluk kavanoza 400 tl gibi bir rakam söylediler cok geldi bana o yuzden de merak etmiştim , ben biraz daha araştırıyım en iyisi ...Hangi markaydi unuttum. Hakiki bal vardı zaten. Polenler sütü de aktara sorduk guvenilir bir marka aldık. Üçünü ayrı bir kavanozda birlestirdim. Allah 4. Denemenizde mutlu sona ulaştırır insallah
Öyle boşuna umutlanıyorum tarzında düşünme canımBana da çok umutlu konuştu,herşeyin çok güzel rahim içi tertemiz falan filan. Benim birde normal yolla gebeliğim oldu 5 haftalık düşükle sonuçlandı oda bizim için bir artı falan demişti. Doktorlara inancım kalmadı açıkcası. belki hiç olmayacak bebeğim boşuna umutlanıyorum,doktorların her şeyi ticari maalesef.
Değil mi ya... Eski doktorum öyleydi ben o öyle bak kesin bak kesin dediğinde hemen Allahın izniyle derdim :) şimdiki doktorum Ümit İnceboz çok seviyorum çok anlayışlı ve gerçekten elinden geleni yapıyor ilgileniyorhaklısın kaliteli olası önmli..doktrun kim ?
birde herşey iyi,mükemmel bile gitse tedavide kesinlikle bir garanti yok malesef..eğer yüzde yüz derlerse insanı kandırmış olurlar..sonuçda veren allah bunlar vesile..haşa allahla sözleşmemi yapıyorlar..
Git canım istersen görüş beni başından savdı tanıdık biri vasıtasıyla gitmiştim ben ve bencs olumsjz olma durumu yüksek oldugu için risk almak istemedi ve bülent tıraş ın kıbrıs da anlaşmalı olduğu bir merkez var oraya da hasta yönlendiriyorBende bükent tıraşa gştmeyi düşünüyordum
Kizlarr yapmayinn bozmayin moralinizi. Doktorlar bi vesile verecek olan, yoktan var eden rabbim. Nice kadinlar biliyoruz bizim durumumuzda olup hamile olan. Sadece bu gurupta onlarcasi var. butda bi arkadasim var, inanirmisiniz sadece 1 yumurtasi toplanmis sadece 1 yil 2014 ! Amh si 0.16 fsh si 18 cikmis. Ve o yumurtasi, Oglu suanda 1 yasinda. Dunya tatlisi. yolumuz uzun ve cetin ama her yolun bi sonu var elbet. Olacak umudumuzu kaybetmek yok. Su mubarek gunlerde dua dua yalvaralim.
çok üzüldüm ama o bebek cennette seni bekliyor olacak melek olarka sizi de götürecek inşallah.sonsuz kadar birlikte olacaksınız böyle düşünmeye çalış...2. tüp bebek denemem pozitfti 6. haftama girerken kanamam başladışuan düşük yapıyorum ve moralim çok bozuk
ben anlamıyorum bu doktorları.bir müslüman olarak nasıl kıbrısa yönlendiriyorlar.Allahtan korkmuyorlar demek ki..Git canım istersen görüş beni başından savdı tanıdık biri vasıtasıyla gitmiştim ben ve bencs olumsjz olma durumu yüksek oldugu için risk almak istemedi ve bülent tıraş ın kıbrıs da anlaşmalı olduğu bir merkez var oraya da hasta yönlendiriyor
Gözlerim doldu yazdığını okuyuncaçok üzüldüm ama o bebek cennette seni bekliyor olacak melek olarka sizi de götürecek inşallah.sonsuz kadar birlikte olacaksınız böyle düşünmeye çalış...
Senin amh kaçtı canım ya. Bır de tedavılerınde hangı ılaçları kullandın merak ettımöncelikle herşey tabiki nasip..canım bide biz gibileri düşün senin yine tekmiş daha inş.yinede rabbim daha çok olmadan versin..amin allah hayrlı dr larla karşılaştrsın..
bak ben aylardır uğraşıyorum..
1 kimyasal..
2.yumurta erken çatamış dediler toplanamadı.
3 iğnelere rağmen yumurta (e2) büyümedi iptal.
4.yine büyümeyen yumurta iptal..
5.yine büyümedi iptal...
6..3 yumurta var dendi ve birini alabilmişler oda boşmuş..
amh 0.15 di geçen sene bu seneyi düşünemiyorum bileSenin amh kaçtı canım ya. Bır de tedavılerınde hangı ılaçları kullandın merak ettım
Hoşgeldin valla merak ettim seni çoktandır ugramiyordun buralara neyse bazen uzak kalmak iyi gelebilir ama arada ses ver bi merhaba demerhaba arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe. ama yazdıklarınızı okudum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. D devrim82 canım üzüldüm takip ediyordum ama yazamadım. inşallah bndan sonraki tedavilerin olumlu geçer. bende durum aynı bir değişiklik yok. yazın iyi bir doktora gitmek istiyorum. önerebileceğiniz bir doktor var mı istanbul da ankarada
ben doktor önermeye korkuyorum.gerçi önereceğim istanbul ya da ankarada doktor yok ama.bana tavsiye edilen bir profa gittim geçen hafta.bin pişman oldum.umutlarımı kırdı...merhaba arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe. ama yazdıklarınızı okudum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. D devrim82 canım üzüldüm takip ediyordum ama yazamadım. inşallah bndan sonraki tedavilerin olumlu geçer. bende durum aynı bir değişiklik yok. yazın iyi bir doktora gitmek istiyorum. önerebileceğiniz bir doktor var mı istanbul da ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?