- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
Kizlarr yapmayinn bozmayin moralinizi. Doktorlar bi vesile verecek olan, yoktan var eden rabbim. Nice kadinlar biliyoruz bizim durumumuzda olup hamile olan. Sadece bu gurupta onlarcasi var. butda bi arkadasim var, inanirmisiniz sadece 1 yumurtasi toplanmis sadece 1 yil 2014 ! Amh si 0.16 fsh si 18 cikmis. Ve o yumurtasi, Oglu suanda 1 yasinda. Dunya tatlisi. yolumuz uzun ve cetin ama her yolun bi sonu var elbet. Olacak umudumuzu kaybetmek yok. Su mubarek gunlerde dua dua yalvaralim.Aynı şeyi bana da Bülent tıraş yapmıştı yol boyu ağlamıştım Can'ım seni çok iyi anlıyorum
arkadaşınızın değerleri benimkinin tıpatıp aynısı, tabi amh ımın yanlış olduğunu söyleyenler de var, sizi merak ediyorum amerika çok öndedir diye düşünüyorum, yumiler dondurulmuştu sanırım, transferiniz ne zamanKizlarr yapmayinn bozmayin moralinizi. Doktorlar bi vesile verecek olan, yoktan var eden rabbim. Nice kadinlar biliyoruz bizim durumumuzda olup hamile olan. Sadece bu gurupta onlarcasi var. butda bi arkadasim var, inanirmisiniz sadece 1 yumurtasi toplanmis sadece 1 yil 2014 ! Amh si 0.16 fsh si 18 cikmis. Ve o yumurtasi, Oglu suanda 1 yasinda. Dunya tatlisi. yolumuz uzun ve cetin ama her yolun bi sonu var elbet. Olacak umudumuzu kaybetmek yok. Su mubarek gunlerde dua dua yalvaralim.
cnm çok üzüldüm..allah yardmcn olsun..herşeyde bir hayır var demekten başka çaremiz yok..2. tüp bebek denemem pozitfti 6. haftama girerken kanamam başladışuan düşük yapıyorum ve moralim çok bozuk
Sağol canım amin nerde varsa hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı böyleymiş başka birşey gelmiyor elden...cnm çok üzüldüm..allah yardmcn olsun..herşeyde bir hayır var demekten başka çaremiz yok..
cnm kaç embiriyo konmuşdu ? nerde tedavi oldun ? hangi şehir ? embiyi kaçıncı kalitedeymiş?Sağol canım amin nerde varsa hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı böyleymiş başka birşey gelmiyor elden...
2 tane konmuştu bana. İzmir İrenbe de tedavi oldum 8 hücreli ve 7 hücrelilerdi sanırım. Dondurulmuştu 1 ay. Merkezden ve doktorumdan acayip memnunum onların ihmali hatası gibi bir durum olmadı gayet ilgili ve tedavimin iyi yapıldığını düşünüyorum ama kısmet buymuş...cnm kaç embiriyo konmuşdu ? nerde tedavi oldun ? hangi şehir ? embiyi kaçıncı kalitedeymiş?
inş.sonraki denemende kucağına almak nasip olur..amin..
Amin canım sen hangi şehirdesin bu arada?cnm kaç embiriyo konmuşdu ? nerde tedavi oldun ? hangi şehir ? embiyi kaçıncı kalitedeymiş?
inş.sonraki denemende kucağına almak nasip olur..amin..
hayırlı sabahlar kızlar..ben şunu merak ediyorum ..tüp tedavsinde 3 yumurta görünüpde birinin alınması nasıl oluyor doktorun hatasımı diğerlerinin alınamaması nedir acaba ? böyle başına gelen oldumu ?
bana ilk tüp bebek yapıldığında tüp bebeğe transfere gidebilmişdim ve kimyasal olmuşdu..şimdiyse 1 yıldır kaçıncı iptal tedaviler oldu bide bu yumurta boş çıkdı...1 yılda neden ilk tedavim gibi ilerleyemedim anlıyamıyorum bu 1 yılda çok şeymi değişiyor..ama o yer başka merkezdi..1 yıldr uğraştığım yerde bi başka yer..merkezle alakalımıdır sizce..tamam durumumuz çok parlak değil ama uff..
ama nedense ilk ki kadar istekli değilim içimde bir sıkıntı var ne yapacağımı bilemiyorum şuan kararsızım aynı şeyleri yaşamayı psikolojim kaldırmayabilir.
doktorum kimdi ? benim ilk yumurta toplama ve transferde irenbede olmuşdu..2 tane konmuştu bana. İzmir İrenbe de tedavi oldum 8 hücreli ve 7 hücrelilerdi sanırım. Dondurulmuştu 1 ay. Merkezden ve doktorumdan acayip memnunum onların ihmali hatası gibi bir durum olmadı gayet ilgili ve tedavimin iyi yapıldığını düşünüyorum ama kısmet buymuş...
ben denizli cnm sen ?Amin canım sen hangi şehirdesin bu arada?
hayırlısı cnm..ama gerçekten çok yıpratıcı oluyor..bende çok yıprandım hep olumsuzlukları görünce. her defasında bir olumsuzluk.artık gücüm kalmadı..Merhaba,benim tedavi süresince 4 sol tarafta 1 de sağ tarafta görüldü.Toplanırken sadece 3 tane toplandı 1 tanesi çok küçükmüş 2 tanesi döllendi sadece 1 tanesi transfer edildi diğeri gelişmedi. Sonuç tek transfer yapıldı ve negatif oldu maalesef1 ay mola verdim önümüzdeki ay bi aksilik olmazsa başlayacağım ama nedense ilk ki kadar istekli değilim içimde bir sıkıntı var ne yapacağımı bilemiyorum şuan kararsızım aynı şeyleri yaşamayı psikolojim kaldırmayabilir.
hayırlısı cnm..ama gerçekten çok yıpratıcı oluyor..bende çok yıprandım hep olumsuzlukları görünce. her defasında bir olumsuzluk.artık gücüm kalmadı..seni çok iyi anlıyorum cnm..
senin yine küçük demişler benimkiler normaldi sanırım küçük demediler ama alınamamış nedense artık..
Teşekkür ederim desteğin için.Doktorun vermiş olduğu ilaçlar dışında bişi kullanmıyorum beslenmeme dikkat ediyorum sadece.Bakalım hayırlısı ve kısmet artık.canım bu tamamen normal. gerçekten herkes aynı duyguları yaşıyor. sonraki denemelere insan daha soğuk kanlı olarak ve sanki daha umutsuz gibi giriyor. sakın ol artık fazla düşünme sadece tekrar dene bakalım İnşallah bu sefer tıtar. Kendini iyi bi şekilde hazırla dinlen vitamin-mitamin arı sütü falan ve yola devam.
Bende bükent tıraşa gştmeyi düşünüyordumAynı şeyi bana da Bülent tıraş yapmıştı yol boyu ağlamıştım Can'ım seni çok iyi anlıyorum
İzmir canımben denizli cnm sen ?
öncelikle herşey tabiki nasip..canım bide biz gibileri düşün senin yine tekmiş daha inş.yinede rabbim daha çok olmadan versin..amin allah hayrlı dr larla karşılaştrsın..Aynen canım, benim ilk denemeydi ama çok yoruldum .tek dileğim Allah hepimizi vicdanlı ve dürüst doktorlarla karşılaştırsın.Bin tane soru kalıyor insanın aklında.Herşey dörtdörtlük dendi % 100 pozitif olacak bir hastasıydım demesine göre ama neden olmadı onun cevabı yok maalesef. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?