Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bende adet bekliyorum.. adette yumurtalara tekrar bakalım dedi.. ona göre karar verecek canım ama benim düşüncem bir toplama daha olacak gibi hayırlısı ....

Merhaba benim rezervim az, sanırım kalite sorunumda var çünkü ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik oldum
peki bu kalite için ön bir tedavi uygulanıyor mu acaba. Bende ilk transferimi oldum hem sayım azdı ve 3.günde gelişim azalmaya başlayınca transfer ettiler ama doktorumda embriyologda çok olumsuz konuştu.fakat bi kaç deneme sonra anlayabiliriz her ay mı kalitesiz yumurta üretiyor vücut diye anlam veremedim

Benim bu tedavimde dr.teatrio diye vitamin desteği verdi ve yumurta kalitesi arttırdığı düşünülüyor dedi.Yani net konuşmadı ama gıda takviyesi olarak kullanıyorum

Canım ben 2. Ye Şafak beye gittğim için durumumu bilerek gittm ve söyledklerini pek kafama takmadm açıkcası. Zaten çok vakit bulupda konuşamıyorsn :) ama psikolojinin yerinde olması çok önemli tabi süreçte. Canını sıkma bi bakmışsn toplamaya kadar arkadakilerde büyüyüveriyor. Hadi inşallah güzel günler yakında olur sizin için.. Buarada yaş kaç?

canım bende adet bekliyorum.. adette yumurtalara tekrar bakalım dedi.. ona göre karar verecek canım ama benim düşüncem bir toplama daha olacak gibi hayırlısı ....
Amin canım inşallah en hayırlısı neyse allahım onu çıkarsın önümüze,bence de bi toplama daha yapabilir sonuçta bi çok vitamin desteği kullanıyoruz onların etkisi geçmeden bi toplama yapsa daha iyi olur hakkında hayırlısı artık

YAŞIM 33 TABİ ŞAFAK BEYLE GÖRÜŞÜRKEN 32 İDİ :))) SİZİN PROBLEM NEDİR?

Selam arkadaşlar yeni üye oldum bende yumurtalik rezervi çok düşük bu ay istanbul tup bebek merkezinde tüp bebek denicez nasıl bi yer bilgisi olan varmi

Bu arada suzan gençsoy doktorum bilgi verirseniz çok sevinirim beklemesi çok zor 2 buçuk senelik evliyim allah herkese nasip etsin inşallah

YAŞIM 33 TABİ ŞAFAK BEYLE GÖRÜŞÜRKEN 32 İDİ :))) SİZİN PROBLEM NEDİR?
Bizim ilk çıkışımız sperm sayısı düşüklüğü idi sonra sebebsiz katagorisine alındık ardından rezerv azlığı.. 1 yılda bu duruma geldik anlamadm. Bi anda çikolata kisti oluştu yumrta kalitesini etkiledi..

niye bir dahaki ay dedi merak ettim, benim sağ ve solda birer tane yumi var, düşük doz tedavisindeyim

niye bir dahaki ay dedi merak ettim, benim sağ ve solda birer tane yumi var, düşük doz tedavisindeyim
İki ay önce negatif sonuçlanan bi transferim oldu bi de bir hafta erken adet oldum rahimin kendini toparlamasini bekliyor bi de takviye vitamin tedavilerin var onların da tamamlanmasını istedi , hayırlı olsun tedavin bende düşük doz hiçbir ise yaramadı inşallah senin güzel haberlerini alırız

inşallah bundan sonra ikimizin de güzel haberleri olsun, Ben ocak ayı sonunda ilk centruma gittim rahim 6-7 mm, sağ tarafta 3 folikül var bir daha ki ay olmayabilir bugün tam günü dedi dr tedavi başlattı. 300 puregon vuruldum iki tane bıraktım, hem yüksek doz ile ilgili okuduklarımdan hem de takviyelerimi daha yeni almaya başlamıştım, ocak ayından itibaren COQ10+omega 3, gnc deki kızın ısrarı ile aldığımız iki kutu arginmax, multivitamin, fobiol, bu arada çörek otu bal tarçın, incir, ceviz vb şeyler yedim, hayıt kapsül içtim bir süre... şubat ayında dhea aldım iki ay kullandım, geçen ay da organik arı sütü aldım bir ay kullandım (eğri...)
tüm bunlara rağmen şimdi sağda bir solda bir küçük folikül var bakalım düşük doz ile neler olacak...:) aslında ilaçsız istiyordum ama ankarada duymadım öyle yapan...

Çok ilginç ankara gibi buyuksehir de ilacsiz tedavi yapan yerin olmaması, sen de benim gibi bi sürü şey kullanıyorsun şifa olsun, gnc arginmaxi ben de kullanıyorum, bi keresinde dört yumurtam olmuştu o dönem yaptıklarımi yapıyorum ama maalesef yumurtaları arttiramadim şimdi son kozumu kullanıyorum o donemde şimdiki kilomdan üç kilo eksiktim şimdi onu vermeye çalışıyorum bu kadar takviyeye rağmen bakalım neler olacak

o dönem ne yapmıştın
ben 9 ocakta coenzim ve arginmax almıştım 25 ocakta 3 yumi vardı bir de daha doktora gitmeden bile sağ tarafım o kadar ağrıyordu ki...
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu ay iki küçük folikül var, geçen sene mayıs sonunda gerçi asistan hekim bakmıştı ama her iki tarafta 2-3 folikül var demiş, reglim bu ay 2,5 gün sürdü.. doktorum bunları sakın düşünme folikülleri olumsuz etkilersin diyor...

Çok net hatırlıyorum diyet yapıyordum hasimato olduğum için iyotsuz tuz kullanmistim ketentohumu günde iki tatlı kaşığı yiyordum arginmax kullanıyordum ve rezene çayı içiyordum o kadar ama şimdi bana misin demiyor dusunmeyelim ama nasıl zamanım olmasına rağmen annemi ziyarete gidemiyorum niye çünkü gidersem yeni doğum yapmış bi sürü akrabayi ziyaret etmem gerekecek te ondan resmen evden çıkmıyorum ki kimseyi gormeyeyim de kimse bişey sormasin en son biri böyle patavatsiz patavatsiz konuştu yok tüp bebek yaptırın bilmem ne diye ben de gittik boşuna gelmeyin sizin çoğunuz olmaz dedi dedim allahım sen yardım et

ahh cnm geçen gün ben yaptım bi hata birsürü akrabaların olduğu bir ortama gittim..herkesin çocukları var..ikişer,üçer ..çoğuda bizden sonra evlendi ve bizden küçükler..içimden çookkk içerledim üzüldüm..orada olduğuma pişman oldum..bizim hiç olmucakmı dedim..bu düşüncelerle parçalandım..dudaklarım ucukladı kafaya takmaktan..düşünmekden..allah bir gün belki bizim içinde ol der ..inş..

çok haklısın ve iyi de yapıyorsun aslında herkese fayda eden şeyler farklı galiba, coenzim bende dhea dan daha çok işe yaradı gibi geliyor, arginmax in tek faydası gingseng içeriği ile olmuştu, gereksiz geliyor o bana, dhea da etkisini sonraları mı gösterecek bilemedim kimileri 4 ay diyor, rezene anne sütünü de arttırıyor iyi bir şey yabancılar sebze olarak yiyor onu..
inşallah allahım çabalarının karşılığını hayırlısıyla tez zamanda versin

Amin amin inşallah, tek çare asosyal olmak maalesef sosyallesmek bizim için neredeyse işkence, sosyal medya bile takip edemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…