Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

umutlanıyorum bu hikayeleri okudukça.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin...

en buyuk umudumuz önce Allah sonra bu başarı hikayeleri ,ben de üç gündür iki göz iki çeşme ağlıyorum,üç yıllık evliyim üç yıldır tedavi görüyoruz ilk defa doğal hamile kaldım mide bulantısıyla sağlık ocağına gittim hiçççç aklıma bile gelmezken ertesi gün sonucu aldığımda hamile olduğumu öğrendim ,ağlayarak eşimi aradım kan değerim başta iyiydi fakat sonra düşmeye başladı ,sonuç kimyasal gebelik , tabi ben bu ay deli gibi plates yaptım koştum hep kendimi suçladım ,sonra dedim ki bu da bi başarı , Allah büyük böyle böyle olacak insallah. Ama yumurtlama dönemi sonrası spor yapmamak gerekiyor sanırım, ben temmuz ayında tup bebek tedavisine konsantire oldugum ve doğal gebelik şimdiye kadar olmadığı için hiç dikkat etmedim.

Hikayen beni çok duygulandırdı gözlerimin dolmasına engel olamadım, çoğumuz hemen hemen aynı duyguları yaşıyoruz bu sebeple birbirimizi en iyi biz anlıyoruz aslında. Ben de 4 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem negatif, bu tedaviden sonra ilacsiz adet olamaz oldum bir de kist oluştu. Kendiliğinden hamile kalamiyorum bari adetim düzenli olsaydi tüp denemem başarılı olsaydi keşke, bunları hiç hesaba katmıyordum yeni evliyken ne de olsa korunmayi bıraktığımda hamile kalacam sanıyordum ama öyle değilmiş, ben tek korunmasız ilişkide hamile kalabilen yada üst üstüne 4_5 çocuk doğurabilen, cocuk istemiyorum artik diye spiral vs.taktıran kadınlardan değilmişim...ben de onlar gibi olmak isterdim ama demekki bizim imtihanimizda bu konu üzerineymiş nasip kısmet. Allahım bebek isteyen her bayanın kucağını doldursun inşallah, sen de bana umut oldun, teşekkürler

Yine mi Şafak beye gideceksn ben çok kararsızım..ne zaman yaptrmştn ilk tedavini
Martda yapıldı benim 1 yumurtam oldu ama döllenme olmadı malesef. Yine gideceğim Evet şafak beye güven daha çok oldu bende diğer özel hastanede bile bu güveni alamadım. Hayırlısı yine Haziranda gideceğim. Siz Memoriala mı gidiyordunuz orası nasıl

kızlar şükürler olsun hamileyim. Rabbim bu tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah hepinize.sakın umudunuzu yitirmeyin bende aynı durumdaydım sizlerle.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ...
Aaa canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı hayirli olsun inşallah, ne zaman transfer oldun hiç haberim olmadı maşallah kısa özet istiyoruz senden hikayen hakkında

Aaa canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı hayirli olsun inşallah, ne zaman transfer oldun hiç haberim olmadı maşallah kısa özet istiyoruz senden hikayen hakkında
cnm 3. gün embriyosu 2 tane taze transfer yapıldı. cumartesi aldık sonucu ve hala idrak edemiyorumbahçeci umut tüp bebekte tedavim oldu. bir süre girmedim internete bazen canım sıkılıyor, kafam karışıyor diyeşükürler olsun sonunda pozitifi gördük.

Çok şükür canım allah kucağında göstersin inşallah, bize de bol bol dua edersin artık taze anne kendine dikkat et çok acı eksi tuzlu yeme bu dönemde opuldun

inşallah cnm, Allahım cok büyük,bu yolda emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah.
öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Benim de yarın toplama işlemim var.Transfer sonrası neler yaptınız?sürekli dinlendiniz mi?

öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Benim de yarın toplama işlemim var.Transfer sonrası neler yaptınız?sürekli dinlendiniz mi?
tesekkur ederim.transferden sonra istnabuldan izmite yolculuk yaptık otobüsle 1.5 saat.ilk gün eve geldim bişiler yedeim yattım. 5 gün izinliydım.izinli olduğum hergun aile hekimine( yarım saat yuruyerek)iğne için gittim geldim. evimde yemek yaptım bulaşıkları yerlestırdım.yeri geldi uzandım.bazen oturarak tv izledim.aslında ben çok kasmadım denilebilir:)ikinci hafta işe başladım.2 servis değiştirerek işe gidip geldim.kabak çekirdeği falan yedim ekstra. embrıyomuzun 5. güne gitmediği için çok aşırı umutlu deıldık.ama çok şükür pozitifi gördük.

başlangıçta kaç yumi vardı hangi ilaçları kullandınız, transfer sonrası hangi ilaçları verdiler, ben 10. gündeyim

başlangıçta kaç yumi vardı hangi ilaçları kullandınız, transfer sonrası hangi ilaçları verdiler, ben 10. gündeyim
5 yumurtam vardı.2 si 3. güne ulaşabildi.diğerleri gelişmedi.progestan.inofolic.estrofem.coraspin ve d vitaminini hala kullanıyorum.sizin kaçıncı gun embrıyosu.ben kanda 10. günde öğrenmiştim gebeliği .

5 yumurtam vardı.2 si 3. güne ulaşabildi.diğerleri gelişmedi.progestan.inofolic.estrofem.coraspin ve d vitaminini hala kullanıyorum.sizin kaçıncı gun embrıyosu.ben kanda 10. günde öğrenmiştim gebeliği .
ben tedavinin 10. günündeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…