Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar merhaba,ben ikinci tedaviye başladım.Bugün kan verdim fsh 11,02 E2 43 çıktı.İlk tedavide Gonal F kullanmıştım bu sefer fostimon yazdı doktor. Fastimon kullanan var mı ? :/

Dr'nuz kim?

Hakkımızda hayırlısı olsun münire hanım ı da duydum iyi olduğunu ama yine tüp bebek için şafak beye yönlendiriyor muayeden de
Aslında o durum benm için daha iyi olur çünkü maddi olarak çok yoruyor insanı..malum bu 3. Olacak.. Bakalım bi görüşelm de pazrtesi randevum var. Ne diyecek merak edyrm. Tedavide karşılaşabilirz haziranda :)

canlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..

Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmus malum bi melek tasiyosun bizlerde bu arada çokça dua et inşallah bizlerde nasip olur bende bu ay ilk tüp bebek denemem olucam

Harikasin arkadaşım maşallah sana allah kucağında gostesin inşallah bizlere de tattirsin bu duyguyu valla bu günlerde güzel haberler aldıkça umudum artıyor allah umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasin

Maşallah allah kucağında göstersin, sağlıklı ömürlu olsun allahim bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu

aminn canım inşallah...şimdi kalp atışlarını duymak için heyecanla bekliyoruz..en yakın zamanda sizede nasip etsin Rabbim..

hayırlı sabahlar kızlar..benim en son yumurta toplanıp boş çıkmışdı ardından bir adet oldum diğer adete tekrar gitsemmi acaba ? bu adetimde yoğunluk bittikten sonra leke şeklinde oldu hep bu kadar sürmezdi lekede biterdi hemen bu sefer ilaçlardanmıydı acaba dersiniz ?

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İlaçların etkisinden oluyordur ilaçlar her şeyimizi etkiliyor..Tedaviye devam edeceksen doktorunla görüş. Bazı arkadaşları hemen çağırıyor bazılarına mola diyor. Ben kendimi hazır hissetmediğim için 1 ay ara verdim.Şimdi ikinciye başladım.

3 basarısız tup bebektan sonra doğal hamile kaldım kızlar başta kan değerim düşük ilerledi kimyasal gebelik dendi sonra ikiye katlamaya başladı kan değerlerim ,tabi ben uçuyorum bi de herkese duyurdum dün değerler düşmeye başladı ne düşeneceğimi ne yapacağımı şaşırdım gece acildeydik, eşimin hcg sonucunu alırken elleri titriyordu bu sefer hiç kendime üzülemedim gözümün önünden gitmiyor o hali bi de beni teselli etmeye çalıyor aramış şimdi akşam yemeğe götürüyüm seni dışarda güzel bi yemek yiyelim diyor , sabır sabırrr diyorum burdaki güzel hikayelerden başka tesellim kalmadı sanırım.

Canım yaa ne güzel gene bi başarı hikayesi diye okuyordum ki kan değerlerinin düşmesi kısmına gelince en az senin kadar üzüldüm kendiliğinden hamile kalman bile çok güzel birşey demek ki umudu kesmemek lazım bak benim arkadaşım ben diyeyim 7 sen soyle 8 defa tüp bebek yaptırdı aradaki ameliyatları saymıyorum bile şimdi hamile allah izin verirse bi kızı olacak allah herşeyin hayirlisini nasip etsin inşallah, allahim bizlere de yasatsin anneliği , uzme kendini sukredip sabretmekten başka çaremiz yok maalesef allaha emanet ol

R Realist-20 fshe2 kızlar nasılsınız R Realist-20 doktorumuz ne söyledi neler planlarınız? fshe2 Canım senin nasıl geçti opu herşey yolundadır inşallah
Canım kaan bey bize bıraktı ister trasfer hazırlığına başlayalım ister bi daha toplayalım dedi.. tekrar toplama size kalmış sonuçta maddi kısmı da var bişey diyemem dedi biz toplatma kararı aldık eşimle kafamız rahat olur dedik(eşim bnm için eşim çok yıpranıyor, stres oluyor o çok üzülüyor onun için kafamız rahat olur dedi. Eşim toplanması taraftarıydı canım sırf beni düşündüğü için. Hakkımızda hayırlısı )1 olur 2 olur yada 3 olur ne olursa dedik ama bu ay ara verdik tabi bundan sonraki adeti bekliycez canım hayırlısı tekrardan vitamin takviyesine başladım...

Çok sevindim canım bence de iyi dusunmussunuz herşey yolunda gitsin hakkıniz da hayırlı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…