- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
İyiyim tatlım naapayim adetimi bekliyom geneKanatsizkus canım nasılsın? napıyorsun? yarın bizimde kontrol var hayırlısı bakalım kaan bey ne diyecek
ben az çok tahmin ediyorum canım havuz yöntemine gidelim diyecek bir daha toplama yapılır herhalde.... saol canım hayırlısı bakalım..İyiyim tatlım naapayim adetimi bekliyom gene, Ayy çok heyecanlı bakalım ne diyecek hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım ben kullanmistim mini tupte vermişti doktorum.Arkadaşlar merhaba,ben ikinci tedaviye başladım.Bugün kan verdim fsh 11,02 E2 43 çıktı.İlk tedavide Gonal F kullanmıştım bu sefer fostimon yazdı doktor. Fastimon kullanan var mı ? :/
Dr'nuz kim?merhaba kızlar bende hikayemi anlatayım..belki umut olurum..
benimde yumurta rezervim az..5 tane yumurta toplandı..2 tanesi döllendi..2. gün 2 tane emriyo transferim oldu..ve çok şükür dün kese görmeye gittik 2 tane mucizemle tanıştım..Rabbim inşallah devamındada hiç sorun olmaz..sağlıklı hayırlı inançlı evlatlar nasip eder..
Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah..
Aslında o durum benm için daha iyi olur çünkü maddi olarak çok yoruyor insanı..malum bu 3. Olacak.. Bakalım bi görüşelm de pazrtesi randevum var. Ne diyecek merak edyrm. Tedavide karşılaşabilirz haziranda :)Hakkımızda hayırlısı olsun münire hanım ı da duydum iyi olduğunu ama yine tüp bebek için şafak beye yönlendiriyor muayeden de
canlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmus malum bi melek tasiyosun bizlerde bu arada çokça dua et inşallah bizlerde nasip olur bende bu ay ilk tüp bebek denemem olucamcanlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
Harikasin arkadaşım maşallah sana allah kucağında gostesin inşallah bizlere de tattirsin bu duyguyucanlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
Dr'nuz kim?
Maşallahallah kucağında göstersin, sağlıklı ömürlu olsun allahim bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu
canlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
İlaçların etkisinden oluyordur ilaçlar her şeyimizi etkiliyor..Tedaviye devam edeceksen doktorunla görüş. Bazı arkadaşları hemen çağırıyor bazılarına mola diyor. Ben kendimi hazır hissetmediğim için 1 ay ara verdim.Şimdi ikinciye başladım.hayırlı sabahlar kızlar..benim en son yumurta toplanıp boş çıkmışdı ardından bir adet oldum diğer adete tekrar gitsemmi acaba ? bu adetimde yoğunluk bittikten sonra leke şeklinde oldu hep bu kadar sürmezdi lekede biterdi hemen bu sefer ilaçlardanmıydı acaba dersiniz ?
Canım yaa ne güzel gene bi başarı hikayesi diye okuyordum ki kan değerlerinin düşmesi kısmına gelince en az senin kadar üzüldüm3 basarısız tup bebektan sonra doğal hamile kaldım kızlar başta kan değerim düşük ilerledi kimyasal gebelik dendi sonra ikiye katlamaya başladı kan değerlerim ,tabi ben uçuyorum bi de herkese duyurdum dün değerler düşmeye başladı ne düşeneceğimi ne yapacağımı şaşırdım gece acildeydik, eşimin hcg sonucunu alırken elleri titriyordu bu sefer hiç kendime üzülemedim gözümün önünden gitmiyor o hali bi de beni teselli etmeye çalıyor aramış şimdi akşam yemeğe götürüyüm seni dışarda güzel bi yemek yiyelim diyor , sabır sabırrr diyorum burdaki güzel hikayelerden başka tesellim kalmadı sanırım.
Canım kaan bey bize bıraktı ister trasfer hazırlığına başlayalım ister bi daha toplayalım dedi.. tekrar toplama size kalmış sonuçta maddi kısmı da var bişey diyemem dedi biz toplatma kararı aldık eşimle kafamız rahat olur dedik(eşim bnm için eşim çok yıpranıyor, stres oluyor o çok üzülüyor onun için kafamız rahat olur dedi. Eşim toplanması taraftarıydı canım sırf beni düşündüğü için. Hakkımızda hayırlısı )1 olur 2 olur yada 3 olur ne olursa dedik ama bu ay ara verdik tabi bundan sonraki adeti bekliycez canım hayırlısı tekrardan vitamin takviyesine başladım...R Realist-20fshe2 kızlar nasılsınız R Realist-20 doktorumuz ne söyledi neler planlarınız? fshe2 Canım senin nasıl geçti opu herşey yolundadır inşallah
Çok sevindim canım bence de iyi dusunmussunuz herşey yolunda gitsin hakkıniz da hayırlı olsun insallahCanım kaan bey bize bıraktı ister trasfer hazırlığına başlayalım ister bi daha toplayalım dedi.. tekrar toplama size kalmış sonuçta maddi kısmı da var bişey diyemem dedi biz toplatma kararı aldık eşimle kafamız rahat olur dedik(eşim bnm için eşim çok yıpranıyor, stres oluyor o çok üzülüyor onun için kafamız rahat olur dedi. Eşim toplanması taraftarıydı canım sırf beni düşündüğü için. Hakkımızda hayırlısı )1 olur 2 olur yada 3 olur ne olursa dedik ama bu ay ara verdik tabi bundan sonraki adeti bekliycez canım hayırlısı tekrardan vitamin takviyesine başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?