Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim, kimse moralini bozmasin bence bu iste en onemli sey basta moral, moral yuksek olunca vucut daha rahat bazi seyleri yapiyor. Olumsuzluklardan uzaklasip mutlu olumlu haberler okumakta yarar var. eminim bir gun sizde burada guzel haberlerinizi paylasip baskalarina umut olacaksiniz. Dedigim gibi ben bu kadar olumsuzluklarla hamile kalabildiysem hemde normal yolla, burada herkes kalacaktir. Allah herkesin yardimcisi olsun.

pardon ya daha tedavideymişsinkafa iptal
hamilelerin kafası karışık olur zaten :) ben cetrotide ve merional 150 ünite vuruluyorum klomen ile başladık 2 yumim var hayırlısı inşallah, d vit de veriyorlar demek çok inanıyorum d vit e :)

hamilelerin kafası karışık olur zaten :) ben cetrotide ve merional 150 ünite vuruluyorum klomen ile başladık 2 yumim var hayırlısı inşallah, d vit de veriyorlar demek çok inanıyorum d vit e :)
sorma aynen öleinşallah güzel haberler duyarız sizlerden de.

Aslında bende yine Şafak beyi düşünyrdm ama aklım karışık şu sıralar prof. Dr münire akman var üniverstedydi şimdi muayenehande hasta bakıyormuş. Ona gitmeyi düşünyrm. Bu benm 3. Tedavim olacak pıhtılaşma problemimde var o yüzden daha detaylı ilgilenlsn istyrm. Daha karar vermedm cnm bende Allah izin verirse haziranda düşüyrm

Arkadaşlar merhaba,takipteyim :) Güzel haberleri okumak moral oluyor bizlere. Pozitif sonuç alanlar Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben ikinci tedavi ye başlayıp başlamama konusunda çok kararsız kaldım. Kafam çok karışık hala. Normalde 30 Nisan adet olmam lazımdı beklemedeyim hala olmadım. Ama belirtileri var olurum herhalde... :/

Ömrümüz beklemekle geçiyor..Adeti, toplamayı, transferi, olumlu sonucu,olumlu olsa kesesi kalp atış..İnşallah sonuçlar olumlu olsunda bekleyelim..

histeroskopi ama rahim şeklimde sıkıntı vardı benim ,rahim filminde gördü doktorum ''T'' rahimdi normal bir rahim şekline getirildi ,basit bir histeroskopi değildi.
MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ HAMİLE KALABİLDİNİZ Mİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Canim kusura bakma yeni yazabiliyorum. Cok sk girmiyorum. bu ay tedaviye ara verdim ben hic bsy yapmadim. Neredeyse 6 ay oalack yoruldum. Henuz transfer olmadim. Son bi kez daha yani 3. Kezde mini tup yapip eger elde edebilirsem embro elde edip dondurup ondan sonra kismetse haziranda transfer yapacagim. Su ana kadar mini tup tedavisinden memnun oldugumu soyleyebilirim. Ve dusunenlere tavsiye ediyorum. Neredeyse hic ilac kullanmadim. Diger butun islemler ayni tup bebek tedavisi hic bi farki yok.ama sabir istiyo vakit aliyo cok az yumurtayla calismak zorunda embryologlar. Ama bence deger beklemeye. Soylede bi durum var doktorun acikladigina gore, bizim durumumuzda olan hastalar en fazla ilacida alsalar vucut cevap vermeyecek yine en fazla 3-4 yumurta elde edilecek. Aynisini mini tuple de elde edebiliyosun canim. Daha az masrafli oldugu icin bi kac kez ust uste deneyebilirsin cunku her ay senden cikacak yumurta kalitesi farkli olabilir. Amerika farkli mi diye sormussun, memlekette tedavi yapmadigim icin bilemeyecegim karsilastiramiyorum ama cok bi fark olmadigini dusunuyorum. Buradada onlarca umut tuccari, iyisi kotusuyle tonlarca doktor klinik ve kapilarda bekleyen, umut etmekten yorulmus yuzlerce hasta var. doktorun ofisine gittigimde her kadinin yuzundeki ifade ayni inan bana. Zor bir imtihandan geciyoruz hemde cok zor ama umut etmek ve rabbimin mucizelerine inanmak durumundayiz....
Evet arkadasimla hala gorusuyorum sagolsun beni cok cesaretlendirdi. Ikinci mini tup bebek denemsinde tek yumurtayla aldi kucagina oglunu. Ins sizde pes etmeyin lutfen rakamlar bizi yaniltmasin hedefimizi sasirtmasin. Bu baska bi olay bi hastalik degil bizim ki ben inaniyorum ki kader kismet meselesi. Rabbim nasip ederse oyle boyle olacak. 14-15 embryosu dondurulup hamile kalamayan ama benim canim arkadasim gibi bir embryo hatta 18mm lik tek foilkulle yavrusunu kucagina alanlarda var.
Hepinizin mirac kandili mubarek olsun, bu kutlu gunde hepimiz adina dua edecegim, sizlerde beni unutmayin. Allaha emanet....

kızlar şükürler olsun hamileyim. Rabbim bu tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah hepinize.sakın umudunuzu yitirmeyin bende aynı durumdaydım sizlerle.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ...
Cok ama cok sevindim inanin. Gozunuzaydin allah bizlerede nasip estin

Bu guzel hikayenizi burada paylasip bize umut oldugunuz cok tesekkurler, gercekten boyle hikayeler bazen bizi dustugumuz yerden kaldiriyor.. Ins saglikla selametle kucaginiza alirsiniz yavrunuzu. Tebrikler, gozunuzaydin

amin canım ne güzel anlatmışsın benim yarın opu var, benim de inandığım tedavi buydu, ankarada yaşıyorum burada mini tüp yapan birini duymadım, iki küçük folikül vardı klomenle başladı, düşük doz iğne ile devam etti, sağ ve solda iki folikül var 20 mm lik, geriden gelen bir tane 11 mm varmış bakalım hayırlısı, takviyeler sayıyı arttırmadı kaliteye etkisi olmuştur inşallah, benim geçen sene haziranda asistan doktor bakmıştı her iki tarafta 2-3 folikül demişti, ocak ayında iyi bir uzmana gittim 3 folikül dedi yüksek doz başladığı için bir iğne vurulup bırakmıştım orayı, hayırlısı olsun hakkımızda, duacınım...

merhaba kızlar bende hikayemi anlatayım..belki umut olurum..
benimde yumurta rezervim az..5 tane yumurta toplandı..2 tanesi döllendi..2. gün 2 tane emriyo transferim oldu..ve çok şükür dün kese görmeye gittik 2 tane mucizemle tanıştım..Rabbim inşallah devamındada hiç sorun olmaz..sağlıklı hayırlı inançlı evlatlar nasip eder..
Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah..

Hakkımızda hayırlısı olsun münire hanım ı da duydum iyi olduğunu ama yine tüp bebek için şafak beye yönlendiriyor muayeden de

Maşallah allah kucağında göstersin, sağlıklı ömürlu olsun allahim bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu

Opu yarın mi ay çok az kalmış yarın bize güzel haberlerle gelmen dileğiyle, allaha emanet ol

Opu yarın mi ay çok az kalmış yarın bize güzel haberlerle gelmen dileğiyle, allaha emanet ol
saolun çok küçüktüler başlangıçta kaç mm olduklarını bile söylemedi :) inşallah içleri dolu olur, döllenirler, nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…