- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
Aminn canım inşallah.. ilk deneme de kaan beydeydi 3 embriyom vardı bana direk trasfer hazırlığı demişti. Ama bu defa bize bıraktı...sen ne zaman gitceksin. ? Belki karşılaşırızÇok sevindim canım bence de iyi dusunmussunuz herşey yolunda gitsin hakkıniz da hayırlı olsun insallah
Aminn canım inşallah.. ilk deneme de kaan beydeydi 3 embriyom vardı bana direk trasfer hazırlığı demişti. Ama bu defa bize bıraktı...sen ne zaman gitceksin. ? Belki karşılaşırız
Canim inşallah gusel haberler alırsın rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bende cunartesi günü ilk tüp bebek denemesi için gidicem hepimiz umutla bekliyoruzMerhaba arkadaşlar bende Antalya memorialde tedavi görüyorum yarın transferim olacak sonra bekleme süreci nolur dua edin..
ben o ilaca çok inanıyorum mini tüpte veriyorlarmış... dr İsrael eruh un sayfasında okumuştum sanırımArkadaşlar merhaba,ben ikinci tedaviye başladım.Bugün kan verdim fsh 11,02 E2 43 çıktı.İlk tedavide Gonal F kullanmıştım bu sefer fostimon yazdı doktor. Fastimon kullanan var mı ? :/
çok sevindim Allah bağışlasın, sizi okumuştum ve çok dua etmiştimcanlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
canım Allahtan sabır diliyorum kimyasal olduysa normal gebelikte olur ...3 basarısız tup bebektan sonra doğal hamile kaldım kızlar başta kan değerim düşük ilerledi kimyasal gebelik dendi sonra ikiye katlamaya başladı kan değerlerim ,tabi ben uçuyorum bi de herkese duyurdum dün değerler düşmeye başladı ne düşeneceğimi ne yapacağımı şaşırdım gece acildeydik, eşimin hcg sonucunu alırken elleri titriyordu bu sefer hiç kendime üzülemedim gözümün önünden gitmiyor o hali bi de beni teselli etmeye çalıyor aramış şimdi akşam yemeğe götürüyüm seni dışarda güzel bi yemek yiyelim diyor , sabır sabırrr diyorum burdaki güzel hikayelerden başka tesellim kalmadı sanırım.
opu iyi geçti ama nezle oldum atlatırım inşallah öksürükten korkuyorum şu aşamada...R Realist-20fshe2 kızlar nasılsınız R Realist-20 doktorumuz ne söyledi neler planlarınız? fshe2 Canım senin nasıl geçti opu herşey yolundadır inşallah
:) bende korkuyorum bu durumdan biraz da ayrıntılı yazdığımdan her şeyi :) bir an önce gelsin kırmızılar inşallah:)Aynı güne denk gelirse ben kesin deşifre, nasıl olsa ismimi biliyon betül hanım diye seslenirlerse o benim ışte ben gene sevgili adetimi bekliyom muhtemelen iki hafta sonra ordayim
sayfayı tekrar okudum orada okumamışım arkadaşlar herhalde bu topikte duymuştum...ben o ilaca çok inanıyorum mini tüpte veriyorlarmış... dr İsrael eruh un sayfasında okumuştum sanırım
canlar burayada yazmak istedim sonunda bende hamileyim bu sayfada neler paylaştık eskiler bilir ne hayal kırıklıkları aylarca büyümeyen yumurta büyüsede boş çıkan yumurtalar aylarca adet olmadım aylarca yumurtam olmadığını bilirim ..ama hiç vazgeçmedim canlar sizde vazgeçmeyin bütün olumsuzluklara ramen vazgeçmeyin..Rabim sağlık ve madi güç verdiği sürece vazgeçmeyin canlar..yüksek fsh inat 4 senelik tedavim 4 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrası farklı bir merkezde 1 senede binbir emekle emriyo biriktirdik ve transfer oldum unutmadan ve küçük çikolata kistime rağmen bende hamişim arkadaşlar..
Doğru duymuşsun canım ben israel aruhun hastasiydim ben de kullandımsayfayı tekrar okudum orada okumamışım arkadaşlar herhalde bu topikte duymuştum...
o zaman senden duymuş olabilirim, netten baktım da fsh galiba o da :)Doğru duymuşsun canım ben israel aruhun hastasiydim ben de kullandım
novaart ankaradayım ben :)fshe2 canım sende mi irenbeye gidiyorsun?
şu an sadece vitamin kullanıyorum nac, b 12, coenzim, previt pozitive, selenyum, biosteron bi de melatonin, meatonine bu ay başladı saizeni kesti , bunları kullandığım için midir bilmem ama hiç kilo veremiyorumKanatsizkus canım sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun?
bana da bu defa melatonin verdi akşam içtim 1 saat demedi uyudum. benim anlamadığım uyku ilacını niye verdi ki..melatonin uyku ilacı güzel güzel uyu dedi herhalde :) ben de biestoren,ace selenyum, melatonin, adet düzenleyici birde estofem verdi 1 ampul d-vit. bu ay dinlenmedeyim bakalım ay sonunda gittiğimizde nasıl olcak... biz karar verme aşamasındaydık eşimle kaan beyin odasında kaldık kaan bey yukarı yumurta toplamaya çıktı o ara ben ağlama krizine girdim uyku ilacını rahatla diye verdi herhalde..şu an sadece vitamin kullanıyorum nac, b 12, coenzim, previt pozitive, selenyum, biosteron bi de melatonin, meatonine bu ay başladı saizeni kesti , bunları kullandığım için midir bilmem ama hiç kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?