Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok sevindim canım bence de iyi dusunmussunuz herşey yolunda gitsin hakkıniz da hayırlı olsun insallah
Aminn canım inşallah.. ilk deneme de kaan beydeydi 3 embriyom vardı bana direk trasfer hazırlığı demişti. Ama bu defa bize bıraktı...sen ne zaman gitceksin. ? Belki karşılaşırız

Aminn canım inşallah.. ilk deneme de kaan beydeydi 3 embriyom vardı bana direk trasfer hazırlığı demişti. Ama bu defa bize bıraktı...sen ne zaman gitceksin. ? Belki karşılaşırız
Aynı güne denk gelirse ben kesin deşifre, nasıl olsa ismimi biliyon betül hanım diye seslenirlerse o benim ışte ben gene sevgili adetimi bekliyom muhtemelen iki hafta sonra ordayim

Merhaba arkadaşlar bende Antalya memorialde tedavi görüyorum yarın transferim olacak sonra bekleme süreci nolur dua edin..
Canim inşallah gusel haberler alırsın rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bende cunartesi günü ilk tüp bebek denemesi için gidicem hepimiz umutla bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba,ben ikinci tedaviye başladım.Bugün kan verdim fsh 11,02 E2 43 çıktı.İlk tedavide Gonal F kullanmıştım bu sefer fostimon yazdı doktor. Fastimon kullanan var mı ? :/
ben o ilaca çok inanıyorum mini tüpte veriyorlarmış... dr İsrael eruh un sayfasında okumuştum sanırım

çok sevindim Allah bağışlasın, sizi okumuştum ve çok dua etmiştim

canım Allahtan sabır diliyorum kimyasal olduysa normal gebelikte olur ...

Aynı güne denk gelirse ben kesin deşifre, nasıl olsa ismimi biliyon betül hanım diye seslenirlerse o benim ışte ben gene sevgili adetimi bekliyom muhtemelen iki hafta sonra ordayim
:) bende korkuyorum bu durumdan biraz da ayrıntılı yazdığımdan her şeyi :) bir an önce gelsin kırmızılar inşallah:)

güzel dileklriniz çok sağolun canlar bugün kan testimi tekaralıycam inş güzel katlanmıştır..Allahım cuma günü hürmetine Anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın emeklerinin karşılığını alsınlar...

Gulnevacim nasil sevindim anlatamam. Allah yuzune baksin insallah kucagina da almak nasip olur. Darisi Rabbim insallah ben ve benim gibi bekleyenlere.

şu an sadece vitamin kullanıyorum nac, b 12, coenzim, previt pozitive, selenyum, biosteron bi de melatonin, meatonine bu ay başladı saizeni kesti , bunları kullandığım için midir bilmem ama hiç kilo veremiyorum
bana da bu defa melatonin verdi akşam içtim 1 saat demedi uyudum. benim anlamadığım uyku ilacını niye verdi ki..melatonin uyku ilacı güzel güzel uyu dedi herhalde :) ben de biestoren,ace selenyum, melatonin, adet düzenleyici birde estofem verdi 1 ampul d-vit. bu ay dinlenmedeyim bakalım ay sonunda gittiğimizde nasıl olcak... biz karar verme aşamasındaydık eşimle kaan beyin odasında kaldık kaan bey yukarı yumurta toplamaya çıktı o ara ben ağlama krizine girdim uyku ilacını rahatla diye verdi herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…