- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Eşimde de sorun yok cnm ama ameliyattan sonra 2. Ye adet oldum gene olmadı:-(Dusmus bayagi ama genede normal sinirlarda canim.enazindan bizler kadar dusuk degil.esindede bi sikinti yoksa normal olmamasi icin bi sebep yok
Yumurta oluşumunda mi sorun oluyor cnm yoksa embriyomu oluşmuyor bişey söyledimi doktr dicem de bişey anlatmiyolar ki doğru dürüstOoo ozaman hem o hemde gonalf 300 cok degilmi ya
yumurta olusmuyorsa yada olupta fazla büyümüyorsa doktor böyle dozu artırır. Yüksek doz zararlı. Doktorla konuşunYumurta oluşumunda mi sorun oluyor cnm yoksa embriyomu oluşmuyor bişey söyledimi doktr dicem de bişey anlatmiyolar ki doğru dürüst
Canim benim amh 0.27 lerde.ilkinde sade 175 mg vurulmustum. 8 yumurta toplandi.5 i dollendi 2 si 5. Gune gitti transfer yapildi ama malesef negatif aldim.simdide direk femara ve gonalf 300 le basladi.valla bana gore dozu yuksek gibi ama doktora sormak ne mumkun bizde.hic aciklama falan yapmakta yok.bakalim cuma sabah kontrole gidicrm.insallah bi aksilik cikmazyumurta olusmuyorsa yada olupta fazla büyümüyorsa doktor böyle dozu artırır. Yüksek doz zararlı. Doktorla konuşun
Eşimde de sorun yok cnm ama ameliyattan sonra 2. Ye adet oldum gene olmadı:-(
Canim moralini bozma enaz 3 ay bekletiyolar zaten.anca rahim yumurtaliklar kendi toparliyo.sabirla brklemeye devam.Eşimde de sorun yok cnm ama ameliyattan sonra 2. Ye adet oldum gene olmadı:-(
Aynen valla kafayi yedirtcek bu doktorlar bana.agzindan tek kelime aciklama yok.ilkinde 8 tane toplanmisti 5. Gune 2 tane kaldi.ama ozaman 175 mg kullanmistim.simdi niye direk bukadar cokla basladik analamadimYumurta oluşumunda mi sorun oluyor cnm yoksa embriyomu oluşmuyor bişey söyledimi doktr dicem de bişey anlatmiyolar ki doğru dürüst
İyiymiş gene 5.güne gelmişler ilkinde benm 3.gun embriyosu iki tane koyulmustu kısmet tabi ama 300 le baslayanlarda vardı benm tanıdığım bişey olmamıştı yani sende sıkıntı yapma geneAynen valla kafayi yedirtcek bu doktorlar bana.agzindan tek kelime aciklama yok.ilkinde 8 tane toplanmisti 5. Gune 2 tane kaldi.ama ozaman 175 mg kullanmistim.simdi niye direk bukadar cokla basladik analamadim
Işılda öyle dedi 3 ay beklicez zaten dedi daha yumurtaliklar düzelmemis açık şuan dedi cuma tekrr kontrole gidicem cnmCanim moralini bozma enaz 3 ay bekletiyolar zaten.anca rahim yumurtaliklar kendi toparliyo.sabirla brklemeye devam.
Canim isil hanim en basinda soyledi.yumurta rezerv azliginda 5. Gune gelmeden transfer yapmiyoruz diye.riskli bi durum aslinda.gecdn sefer geldi ama genede tutmadi.bakalim.bu sefer nolucak.İyiymiş gene 5.güne gelmişler ilkinde benm 3.gun embriyosu iki tane koyulmustu kısmet tabi ama 300 le baslayanlarda vardı benm tanıdığım bişey olmamıştı yani sende sıkıntı yapma gene
Aa bende cuma sabah kontrole gidicem belki karsilasirizIşılda öyle dedi 3 ay beklicez zaten dedi daha yumurtaliklar düzelmemis açık şuan dedi cuma tekrr kontrole gidicem cnm
Benim oyleydi canim 8 toplandi 2 si 5 gune gitti oda tutmadi malesefarkadaslar hepinize slm)aranızda embiriyosu kötü kalite oluşan varmi veya daha sonra başarılı olanlar varsa lütfen cvplarinizi bkliyorum
canim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasiBenim oyleydi canim 8 toplandi 2 si 5 gune gitti oda tutmadi malesef
canim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasiBenim oyleydi canim 8 toplandi 2 si 5 gune gitti oda tutmadi malesef
Hmm inş bu sefer herşey yolunda gider sımsıkı tutunurlar cnmCanim isil hanim en basinda soyledi.yumurta rezerv azliginda 5. Gune gelmeden transfer yapmiyoruz diye.riskli bi durum aslinda.gecdn sefer geldi ama genede tutmadi.bakalim.bu sefer nolucak.
Benm randevum 3 te cnm sabahtan olsaydı görüşürdük:)Aa bende cuma sabah kontrole gidicem belki karsilasiriz
Hayırlı olasun tedavin, eğer bi ay gibi kısa bi süren kaldıysa incir kuru yapmani oneririm bildiğim kadarıyla arısutu uzun dönemde faydasını gösteriyor ama incir kurunu adetin ikinci günü basliyorsun bende incir kuru ise yaramıştı.arkadaşlar acaba yumurta kalitesini arttirmak için incir kurumu yoksa arisutu mu etkili lütfen aranızda kullanıp memnun olanlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.tedaviden önce bu ayi mi iyi değerlendirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?