Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yumurta olusmuyorsa yada olupta fazla büyümüyorsa doktor böyle dozu artırır. Yüksek doz zararlı. Doktorla konuşun
Canim benim amh 0.27 lerde.ilkinde sade 175 mg vurulmustum. 8 yumurta toplandi.5 i dollendi 2 si 5. Gune gitti transfer yapildi ama malesef negatif aldim.simdide direk femara ve gonalf 300 le basladi.valla bana gore dozu yuksek gibi ama doktora sormak ne mumkun bizde.hic aciklama falan yapmakta yok.bakalim cuma sabah kontrole gidicrm.insallah bi aksilik cikmaz

Yumurta oluşumunda mi sorun oluyor cnm yoksa embriyomu oluşmuyor bişey söyledimi doktr dicem de bişey anlatmiyolar ki doğru dürüst
Aynen valla kafayi yedirtcek bu doktorlar bana.agzindan tek kelime aciklama yok.ilkinde 8 tane toplanmisti 5. Gune 2 tane kaldi.ama ozaman 175 mg kullanmistim.simdi niye direk bukadar cokla basladik analamadim

Aynen valla kafayi yedirtcek bu doktorlar bana.agzindan tek kelime aciklama yok.ilkinde 8 tane toplanmisti 5. Gune 2 tane kaldi.ama ozaman 175 mg kullanmistim.simdi niye direk bukadar cokla basladik analamadim
İyiymiş gene 5.güne gelmişler ilkinde benm 3.gun embriyosu iki tane koyulmustu kısmet tabi ama 300 le baslayanlarda vardı benm tanıdığım bişey olmamıştı yani sende sıkıntı yapma gene

arkadaslar hepinize slm)aranızda embiriyosu kötü kalite oluşan varmi veya daha sonra başarılı olanlar varsa lütfen cvplarinizi bkliyorum

arkadaslar hepinize slm)aranızda embiriyosu kötü kalite oluşan varmi veya daha sonra başarılı olanlar varsa lütfen cvplarinizi bkliyorum

İyiymiş gene 5.güne gelmişler ilkinde benm 3.gun embriyosu iki tane koyulmustu kısmet tabi ama 300 le baslayanlarda vardı benm tanıdığım bişey olmamıştı yani sende sıkıntı yapma gene
Canim isil hanim en basinda soyledi.yumurta rezerv azliginda 5. Gune gelmeden transfer yapmiyoruz diye.riskli bi durum aslinda.gecdn sefer geldi ama genede tutmadi.bakalim.bu sefer nolucak.

Benim oyleydi canim 8 toplandi 2 si 5 gune gitti oda tutmadi malesef
canim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasi

Benim oyleydi canim 8 toplandi 2 si 5 gune gitti oda tutmadi malesef
canim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasi

arkadaşlar acaba yumurta kalitesini arttirmak için incir kurumu yoksa arisutu mu etkili lütfen aranızda kullanıp memnun olanlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.tedaviden önce bu ayi mi iyi değerlendirmek istiyorum

arkadaşlar acaba yumurta kalitesini arttirmak için incir kurumu yoksa arisutu mu etkili lütfen aranızda kullanıp memnun olanlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.tedaviden önce bu ayi mi iyi değerlendirmek istiyorum
Hayırlı olasun tedavin, eğer bi ay gibi kısa bi süren kaldıysa incir kuru yapmani oneririm bildiğim kadarıyla arısutu uzun dönemde faydasını gösteriyor ama incir kurunu adetin ikinci günü basliyorsun bende incir kuru ise yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…