- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
cok sağol canım incir mevsimi olmadığı için bulmak çok zor embiriyo kalitesizliği yasadinmi?sana nasil iyi geldi kafam cok karışık bide günlük nekadar kullandim?Hayırlı olasun tedavin, eğer bi ay gibi kısa bi süren kaldıysa incir kuru yapmani oneririm bildiğim kadarıyla arısutu uzun dönemde faydasını gösteriyor ama incir kurunu adetin ikinci günü basliyorsun bende incir kuru ise yaramıştı.
Ohooo neler yaşadım neler bu üç yılda uzun sürer anlatmayayimcok sağol canım incir mevsimi olmadığı için bulmak çok zor embiriyo kalitesizliği yasadinmi?sana nasil iyi geldi kafam cok karışık bide günlük nekadar kullandim?
benim doktorum incir kürünü tavsiye etmişti.uyguladım.cok şükür işe yaradı.pozitif sonuç aldık.kuru incirle uyguladım ben kürü.arkadaşlar acaba yumurta kalitesini arttirmak için incir kurumu yoksa arisutu mu etkili lütfen aranızda kullanıp memnun olanlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.tedaviden önce bu ayi mi iyi değerlendirmek istiyorum
canim gebelik takviminden belli oluyor hamileliğin hayirli olsun sorunsuz saglikla doğur inşallah canim sorunuz neydi birde nasil kuru uyguladin biraz daha tedayli anlatirmisi bende embiriyo kalitesi kötü transfer iptal oldu malesefbenim doktorum incir kürünü tavsiye etmişti.uyguladım.cok şükür işe yaradı.pozitif sonuç aldık.kuru incirle uyguladım ben kürü.
Aynen kaliteli olması önemli bide tutnmasi önemli benmde enfeksiyon varmış bile bile transfer yaptilarcanim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasi
Aaa çok sevindim cnm bende kuru incir kurune başladım havuçla kuru incir suyunu karıştırıp içiyorum. Sen nasl kullandin anltarmsn cnmbenim doktorum incir kürünü tavsiye etmişti.uyguladım.cok şükür işe yaradı.pozitif sonuç aldık.kuru incirle uyguladım ben kürü.
cnm ben saraçoğlunun kuru incir kürünü uyguladım.6- 7 ıncır kaynatıodum hergun ama onun süreleri vardı onu net hatırlamıyorum işte.interten rahatlıkla bulabilirsın.Aaa çok sevindim cnm bende kuru incir kurune başladım havuçla kuru incir suyunu karıştırıp içiyorum. Sen nasl kullandin anltarmsn cnm
Tamam cnm bende onu yapayım bari inş fayda edercnm ben saraçoğlunun kuru incir kürünü uyguladım.6- 7 ıncır kaynatıodum hergun ama onun süreleri vardı onu net hatırlamıyorum işte.interten rahatlıkla bulabilirsın.
inşallh cnm hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.kür inşallah şifa olsunTamam cnm bende onu yapayım bari inş fayda eder
Amin cnm inşallah Rabbim vesile etsin inşinşallh cnm hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.kür inşallah şifa olsun
Aaa çok sevindim cnm bende kuru incir kurune başladım havuçla kuru incir suyunu karıştırıp içiyorum. Sen nasl kullandin anltarmsn cnm
cnm ben saraçoğlunun kuru incir kürünü uyguladım.6- 7 ıncır kaynatıodum hergun ama onun süreleri vardı onu net hatırlamıyorum işte.interten rahatlıkla bulabilirsın.
bu konuda bir bilgim yok.ben doktorumun önerisiyle yaptığım için iç ferahlığıyla uyguladım kürü.prolaktin yüksekse yapılmıyor. dikkat
Ben doktora sormadım ama benm değerler normaldi cnm inşallah bişey olmaz :)prolaktin yüksekse yapılmıyor. dikkat
Insallah canim.artik yoruldum valla bu yollarda.insallah rabbim daha fazla aratmazHmm inş bu sefer herşey yolunda gider sımsıkı tutunurlar cnm
İnşallah cnm haber ver durumu hastaneden cikincaInsallah canim.artik yoruldum valla bu yollarda.insallah rabbim daha fazla aratmaz
Ciktim canim simdi.6 tane yumurta gozukuyomus arkadan gelen bir iki tane buyuyebilir dedi.biraz canim sikildi sayiya ama napalim yapcak bisey yok.insallah kalitelidirlerde saglikla dollenirler.pazartesi tekrar kontrolİnşallah cnm haber ver durumu hastaneden cikinca
Kötü değil cnm inşallah kalitelidirler Rabbm ol desin yeterki sayı önemli değil. İğnelerin bittimi ne zaman yumurta toplama olcak bellimiCiktim canim simdi.6 tane yumurta gozukuyomus arkadan gelen bir iki tane buyuyebilir dedi.biraz canim sikildi sayiya ama napalim yapcak bisey yok.insallah kalitelidirlerde saglikla dollenirler.pazartesi tekrar kontrol
Insallah oyle olur canim.yok canim gonalf e devam ediyorum.yarin cetrotide vurcam.bide bugun kalcamdan merional diye bi igne ekledi.ona baslicam.bu sefer niye bukadar cok igne kullaniyorum bende anlamadim valla.pazaetesi duruma gore karar vercek canim toplamayiKötü değil cnm inşallah kalitelidirler Rabbm ol desin yeterki sayı önemli değil. İğnelerin bittimi ne zaman yumurta toplama olcak bellimi
O merional iğneyi bende vurulmuştum cnm belki fazla olması iyidir cnm takma kafana hayrlsi olsunInsallah oyle olur canim.yok canim gonalf e devam ediyorum.yarin cetrotide vurcam.bide bugun kalcamdan merional diye bi igne ekledi.ona baslicam.bu sefer niye bukadar cok igne kullaniyorum bende anlamadim valla.pazaetesi duruma gore karar vercek canim toplamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?