Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cok sağol canım incir mevsimi olmadığı için bulmak çok zor embiriyo kalitesizliği yasadinmi?sana nasil iyi geldi kafam cok karışık bide günlük nekadar kullandim?

cok sağol canım incir mevsimi olmadığı için bulmak çok zor embiriyo kalitesizliği yasadinmi?sana nasil iyi geldi kafam cok karışık bide günlük nekadar kullandim?
Ohooo neler yaşadım neler bu üç yılda uzun sürer anlatmayayim bende yumurta rezervi az olanlardanim maalesef, incir kurunu adetin ikinci günü doktora gidiyorum doktor tamam bu gün tedaviye başlıyoruz dediğinde ben de incir kurune başlıyorum bende bir ya da iki yumurtadan fazla olmuyor incir kuru yumurta sayımı hiç artttirmadi ama en azından boş çıkmasını önledi, arı sutunu de kullanabilirsin bence sonuçta o bi kur değil

arkadaşlar acaba yumurta kalitesini arttirmak için incir kurumu yoksa arisutu mu etkili lütfen aranızda kullanıp memnun olanlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.tedaviden önce bu ayi mi iyi değerlendirmek istiyorum
benim doktorum incir kürünü tavsiye etmişti.uyguladım.cok şükür işe yaradı.pozitif sonuç aldık.kuru incirle uyguladım ben kürü.

benim doktorum incir kürünü tavsiye etmişti.uyguladım.cok şükür işe yaradı.pozitif sonuç aldık.kuru incirle uyguladım ben kürü.
canim gebelik takviminden belli oluyor hamileliğin hayirli olsun sorunsuz saglikla doğur inşallah canim sorunuz neydi birde nasil kuru uyguladin biraz daha tedayli anlatirmisi bende embiriyo kalitesi kötü transfer iptal oldu malesef

canim senin yine iki tane 5.güne gitmiş.benim20yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu bende rezerv azligi yok kalitesiz oluyor bence sayıya takılmayı önemli olan kalitele olmasi
Aynen kaliteli olması önemli bide tutnmasi önemli benmde enfeksiyon varmış bile bile transfer yaptilar

Aaa çok sevindim cnm bende kuru incir kurune başladım havuçla kuru incir suyunu karıştırıp içiyorum. Sen nasl kullandin anltarmsn cnm

Aaa çok sevindim cnm bende kuru incir kurune başladım havuçla kuru incir suyunu karıştırıp içiyorum. Sen nasl kullandin anltarmsn cnm
cnm ben saraçoğlunun kuru incir kürünü uyguladım.6- 7 ıncır kaynatıodum hergun ama onun süreleri vardı onu net hatırlamıyorum işte.interten rahatlıkla bulabilirsın.

cnm ben saraçoğlunun kuru incir kürünü uyguladım.6- 7 ıncır kaynatıodum hergun ama onun süreleri vardı onu net hatırlamıyorum işte.interten rahatlıkla bulabilirsın.

prolaktin yüksekse yapılmıyor. dikkat

Merhaba arkadaşlar benimde rezervi az malesef hatta bi dr donor almamizi söyledi şimdi başka bir dr gidiyorum fsh düşünce tedaviye başladı iğne hap vs ben incir havuç kürü de içiyorum. Zararı olurmuki

Ciktim canim simdi.6 tane yumurta gozukuyomus arkadan gelen bir iki tane buyuyebilir dedi.biraz canim sikildi sayiya ama napalim yapcak bisey yok.insallah kalitelidirlerde saglikla dollenirler.pazartesi tekrar kontrol
Kötü değil cnm inşallah kalitelidirler Rabbm ol desin yeterki sayı önemli değil. İğnelerin bittimi ne zaman yumurta toplama olcak bellimi

Kötü değil cnm inşallah kalitelidirler Rabbm ol desin yeterki sayı önemli değil. İğnelerin bittimi ne zaman yumurta toplama olcak bellimi
Insallah oyle olur canim.yok canim gonalf e devam ediyorum.yarin cetrotide vurcam.bide bugun kalcamdan merional diye bi igne ekledi.ona baslicam.bu sefer niye bukadar cok igne kullaniyorum bende anlamadim valla.pazaetesi duruma gore karar vercek canim toplamayi

O merional iğneyi bende vurulmuştum cnm belki fazla olması iyidir cnm takma kafana hayrlsi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…