Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Allahin kucagina alip saglikla buyutmeyi nasip etsin. Nefesin ve esinle saglikla nice guzel senelere..

Epeydir yazamadim merak ettim sizleri neler yaptiniz diye okudum guzel gelismeler var tabi uzuldugum yazilar da oldu.
Dogal hamile kaldim kizlar su an 6 haftalik hcg hep duzenli ikiye katlayarak ilerledi kese gorundu dun riskli gebelik uzmanina gorumdum ankaradayim kese duzgun degil dedi kalp atisi henuz yok hayaller umutlar son on gundur neler yasadim anlatamam odasini dusledim perdesini bile yarin yine kontrol var bana da dua edin umutsuz konustu doktor. Amh 1 di gecen sene ama daha dusuk simdi bence en son subatta tup bebek denemesinde tek yumurta geldi o da tutunmadi .Iki ay oncede dogal gebeligim dis gebelikle sonuclanmisti ardinda rahim filmi cektirdin tupler acikti sanki onunda etkisi oldu gibi geliyor.Yeni bir hayal kirikligina hazir degilim .

Bende hayit suyu içiyorum cnm ama kist yapmaz hatta kist varsa eritir yazıyordu internette

Kizlar merabalar ben ikinciye bugun itibariyle baslamis bulunmaktayim.gonalf 300 basladi.sanki doz cok yuksek geldi bana.ilkinde hep 175 kullanmistim.bide femara basladi.varmi aranizda bunu kullanan.ne icin verdi onuda bilemedim.

Kızlar dhea kullanıpda faydasını gören varmı? Haziran ayındaki tedavim yumurta kalitesizliğinden iptal oldu ayrıca rezervimde az gelecek ay tekrar tedaviye başlıycam bende kullansam mı diye düşünüyorum 1 ay da faydası olurmu ? Ayrıca toplama işlemine kadarmı kullanılıyor?

Doktorumun dediğine göre tek başına çok ise yaramiyormus, ben birkaç ilaçla birlikte kullanmıştim ama o da ise yaramadı bi de uzun süreli kullanımda daha etkiliymis. Tabii kişiden kişiye değişiklik gösterebilir inşallah sende ise yarar

Kizlar merabalar ben ikinciye bugun itibariyle baslamis bulunmaktayim.gonalf 300 basladi.sanki doz cok yuksek geldi bana.ilkinde hep 175 kullanmistim.bide femara basladi.varmi aranizda bunu kullanan.ne icin verdi onuda bilemedim.
Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırsın

herkese merhaba.
geçen sene bu zamanlar tahlil günümü bekliyordum arkadaşlar. 3. tedavimi olmuştum. ilk tedavim negatif 2. iptal olmuştu.
amh 0,54
fsh 28
e2 10
yaşım 37
ilk 2 tedavimde de değerler aynı sayılırdı. yine de denedik ama olmadı. son tedavime doktorun söylediği gibi 2 ay ara vererek değil, 5 ay ara vererek başladım.
bu süreçte hayıtt otu, aslan pençesi, civan perçemi çayları içtim.
besin takviyesi olarak omega 3, q10, ginseng, c vitamini, aloe vera
vitamin olarak decavit
hormon olarak da dhea kullandım.
son tedavime başlarken e2 30 fsh 9 du. çok şükür olumlu sonuç aldım. sizlere de umut olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…