- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Merhaba kızlar,uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,benim uzuuunnnn hikayemi burda bilen çok arkadaşım var,ve yine bu surecte o kadar güzel haberlere şahit oldum ki ...hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz ...bizdende dualarınızı eksik etmeyin...ve hiç vazgeçmeyin,önce Allah'a sonra doktorunuza güvenin....inanın bir gün olacak hayırlısıyla...ben bunun canlı bir örneğiyim ...1,5 yılda ...6 opuda çıkan tek yumurtam vardı ve yarın inşallah kucağımda,sabredin sizinde mucizeniz gelecek ...o an hepinize dua edeceğim.
Omega 3 cok fazla olan bir yag. Biraz pahalı ve faydalıarkadaslar bana doktor krill oil diye bi yağ verdi hiç duydunuz mu
Bende hayit suyu içiyorum cnm ama kist yapmaz hatta kist varsa eritir yazıyordu internettemerhaba bende aynı durumdayım bu ay 3. tüp bebeğe başlayacaktık fsh 24 çıktı ertelendi 4 gündür günde 2 kere hayıt suyu içiyorum inşallah düşürür acaba hayıt suyu kist falan yaparmı bilgisi olan varmı acaba çünkü ben ne zaman bitkisel birşey kullansam kist yaptı doğum kontrol hapı kullandığım için tedavilerim bir çok kere ertelendi kist yapıyorsa hemen bırakıcam çünkü
inşallah erken zamanda düşer fsh ın da başlarsın tedavine
benim fsh 24 gelecek ay tüp bebeğe bşlıycaz onun için bana krill oil, biesteron, q10 verdi . ben çörek o. bal tarcın yediğimi söyledim devam et dediOmega 3 cok fazla olan bir yag. Biraz pahalı ve faydalı
O Vitaminlere devam et. Çok faydalıbenim fsh 24 gelecek ay tüp bebeğe bşlıycaz onun için bana krill oil, biesteron, q10 verdi . ben çörek o. bal tarcın yediğimi söyledim devam et dedi
Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırsınKizlar merabalar ben ikinciye bugun itibariyle baslamis bulunmaktayim.gonalf 300 basladi.sanki doz cok yuksek geldi bana.ilkinde hep 175 kullanmistim.bide femara basladi.varmi aranizda bunu kullanan.ne icin verdi onuda bilemedim.
Amin canim insallahh..Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırsın
Bende 3 ay beklicem olmazsa başlayalm tedaviye dicemAmin canim insallahh..
Sen naptin en son amhina bakilcakti.kac ciktiBende 3 ay beklicem olmazsa başlayalm tedaviye dicem
1.33 çıktı cnm 4.59 du ameliyattan önce düşmüş tabi bayağ ama doğal yolla olmasını beklicez 6 ay dediSen naptin en son amhina bakilcakti.kac cikti
Femara klomen gibi birşey. Sadece isimleri farkliKizlar merabalar ben ikinciye bugun itibariyle baslamis bulunmaktayim.gonalf 300 basladi.sanki doz cok yuksek geldi bana.ilkinde hep 175 kullanmistim.bide femara basladi.varmi aranizda bunu kullanan.ne icin verdi onuda bilemedim.
Dusmus bayagi ama genede normal sinirlarda canim.enazindan bizler kadar dusuk degil.esindede bi sikinti yoksa normal olmamasi icin bi sebep yok1.33 çıktı cnm 4.59 du ameliyattan önce düşmüş tabi bayağ ama doğal yolla olmasını beklicez 6 ay dedi
Ooo ozaman hem o hemde gonalf 300 cok degilmi yaFemara klomen gibi birşey. Sadece isimleri farkli
Bilmemki cok gibi. Doktorunla konuş. O uygun görüyorsa sorun yok. Ama fazla hormon alımı ohss yani karın boslugunda su birikimi yapar. Bu da zararlı. Yada bazilarinda kist bile olur. korkutmuyayim seni. Doktorla konuşOoo ozaman hem o hemde gonalf 300 cok degilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?