Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

20li yaslardaki kizlarda bile var malesef.
1 histereskopi,2 de rahim filmi cekildi. Bir sorun yok dendi. Esimde de bir sorun yok. Tek sorun yumis az ve cok kaliteli degil.
1 tane olsun bizim olsun :)

Selam kizlar ben geldim :) D devrim82 @sekerpancari betul neredesiniz kizlar uzun zamandir yoktum bir kac gundur aklimdan cikmiyorsunuz
Canimm iyiyim çok şükür hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor yeni hayat ben aynı kosusturmaya devam henuz bi ilerleme kaydedemedik maalesef, ama naapalim buna da şükür. Arada uğra diycem ama ben de çok sık ugrayamiyorum seni görünce selam vermeden gecemedim, allaha emanet ol canım öpüyorum seni

20li yaslardaki kizlarda bile var malesef.
1 histereskopi,2 de rahim filmi cekildi. Bir sorun yok dendi. Esimde de bir sorun yok. Tek sorun yumis az ve cok kaliteli degil.
1 tane olsun bizim olsun :)

hayırlısı diyelim, bende de rahim flminde birşey görünmedi. Benim de aynı şekilde yumurta az ve kalite düşük, yaşım 35 ama yine de tuttu:)) o nedenle inanın, ve doktorunuza güvenin!!!

hayırlısı diyelim, bende de rahim flminde birşey görünmedi. Benim de aynı şekilde yumurta az ve kalite düşük, yaşım 35 ama yine de tuttu:)) o nedenle inanın, ve doktorunuza güvenin!!!

Umudum hep var. Elimden gelen her seyi yapiyorum gerek tedavi gerek beslenme konusunda. Gerisi rabbime kalmis.

merhaba benim amh 0.37 ikinci tüp bebekte ikiz hamile kaldim ve iki kizim oldu geçen yil bu topikte çok yazardim.
umutsuz olmayin veren allah hastalik sinav..
Allah bağışlasın Rabbim Saliha evlatlar olmalarını nasip etsin bende 2.tüp bebek tedavimdeyim inşallah benim de saglikli sihhatli ikizlerim olur çok istiyorum.hamilelik nasıl geçti doğum ve şimdi bakımı nasil

merhaba benim amh 0.37 ikinci tüp bebekte ikiz hamile kaldim ve iki kizim oldu geçen yil bu topikte çok yazardim.
umutsuz olmayin veren allah hastalik sinav..

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Ennnn cok istedigim sey ikizler

Tedavilerde kac yumisin oluyordu?
Kacinci gun embriyosu olarak transfer edildi?
Yeme icme beslenme konusunda neler yaptin ve vitaminler kullandin mi?
Cok soru sordum

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Ennnn cok istedigim sey ikizler

Tedavilerde kac yumisin oluyordu?
Kacinci gun embriyosu olarak transfer edildi?
Yeme icme beslenme konusunda neler yaptin ve vitaminler kullandin mi?
Cok soru sordum
Benim de sormam gerekenlerı sormuşsun teşekkür ediyorum

Benim de sormam gerekenlerı sormuşsun teşekkür ediyorum

Rica ederim:)
Basariya nasil ulastiklarini merak ediyorum,farkli bir seyler ogreniriz belki diye detayli soruyorumm:)

Siz de tedavideymissiniz. Hangi asamadasiniz?

Ben de 5. tedavideyim. Yarin sabah opu var.

Rica ederim:)
Basariya nasil ulastiklarini merak ediyorum,farkli bir seyler ogreniriz belki diye detayli soruyorumm:)

Siz de tedavideymissiniz. Hangi asamadasiniz?

Ben de 5. tedavideyim. Yarin sabah opu var.
Benim 2.tedavim amh 0.4 yarın opu günü belli olacak inşallah bu ay bizde hamileyiz deriz ve sonuna kadar sağlıklı şekilde devam eder.inşallah dolu dolu bol kaliteli yumoslarin olur

Benim 2.tedavim amh 0.4 yarın opu günü belli olacak inşallah bu ay bizde hamileyiz deriz ve sonuna kadar sağlıklı şekilde devam eder.inşallah dolu dolu bol kaliteli yumoslarin olur

Aminnnn canim insallah.
Senin de dolu dolu ciksin insallah.

Ben 3 defa amh yaptirdim farkli zamanlarda.
0.18
0.71
0.28 cikti.

Ne amh ne fsh onemli artik benim icin. Tek onemli olan yumisin 1 tane bile olsa kalitesi.

Kac yumisin var?

Aminnnn canim insallah.
Senin de dolu dolu ciksin insallah.

Ben 3 defa amh yaptirdim farkli zamanlarda.
0.18
0.71
0.28 cikti.

Ne amh ne fsh onemli artik benim icin. Tek onemli olan yumisin 1 tane bile olsa kalitesi.

Kac yumisin var?
Benim için de kalitesi sayısını sormuyorum öğrenip stres olmak istemiyorum ama galiba 3

Benim de 3:)
Insalllllah ikimizinkiler de dolu dolu ciksin ve ikizler gelsin

Son tedavimde yumislerim bos cikmisti,o yuzden hem heyecanli hem de tedirginim.
İnşallah ben de çok korkuyorum 1 tane yumos 19 mm di diğerleri 13 14 Du bakalım diğerlerine yetişmiş mi küçükler her ne kadar 2 tane istesek de o kadar ilaç kullanıp Allah korusun olmazsa kenarda donmus olursa psikolojik olarak rahat olmuş olurum diye düşünüyorum

Benim biri 18 biri 15 biri 15.5ti dün.
5.tedavi oldugu icin farkli bir yol izledi doktor.yumurta buyutucu ignelerden once lucrin igneleri vurundum. bu tedavide 12mm.lik olanlar bile dolu cikabiliyor dedi doktor. Insallah oyle olur.
Benim hep 3 yumisim oldu ve 1i transfer edilebildi. Ilk tedavide igneleri vurunurken 6 7 tane folikul gorunuyordu,hepsi dolu cikacak ve donduracagiz saniyorduk ama hayaller ve hayatlar... 1 tane kaldi hep elimde. Bu defa boyle olmaz umarim.

Evet lucrin ı ben ilk tedavimde kullandım uzun protokolde aslında en güzel bu yöntem inşallah dolu çıkarlar ne diyeyim e 2 değeri de önemli o da zaten dolu olup olmadığını gosteriyormus

Evet lucrin ı ben ilk tedavimde kullandım uzun protokolde aslında en güzel bu yöntem inşallah dolu çıkarlar ne diyeyim e 2 değeri de önemli o da zaten dolu olup olmadığını gosteriyormus

E2 ye dun baktilar ama sonuc ne cikti bilmiyorum.
Peki ilk tedavide kac embriyon olustu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…