- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin öncelikle.sizin yaşınız kac?
30 yaşındayım 3 yıla yakındır uğraşıyoruzAllah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin öncelikle.sizin yaşınız kac?
Bu isler nasip işi sanırım.bi arkadasimda da cikolata kisti vardı.ameliyat oldu.ilk denemesinde hamile kaldı.cok tatlı bir kızı var simdi masallahEvet düşürüyor malesf
Sisli memorial Semra KAHRAMAN da tedavul gören varmı nasıl bi doktor 3.tüp bebek için orayı düşünüyorum sizce nasıl hastane lütfen yorum yapın
Aynen nasip tabi bende amelyt oldm 6 ay oldu kist tekrarladı 1.5 cm smdi tüp bebek yaptırcam ikinciyeBu isler nasip işi sanırım.bi arkadasimda da cikolata kisti vardı.ameliyat oldu.ilk denemesinde hamile kaldı.cok tatlı bir kızı var simdi masallah
Insallah Allah yuzunu güldürür canım.insallah hepimizin yüzünü güldürür Allah ım.benim de amh düsük hatta cok ďüsük.aralik sonu negatif oldu.ama kaliteli embriyo oldu.nisanda tekrar denicem belki yine olur da tutarAynen nasip tabi bende amelyt oldm 6 ay oldu kist tekrarladı 1.5 cm smdi tüp bebek yaptırcam ikinciye
Amin cnm hepimiznInsallah Allah yuzunu güldürür canım.insallah hepimizin yüzünü güldürür Allah ım.benim de amh düsük hatta cok ďüsük.aralik sonu negatif oldu.ama kaliteli embriyo oldu.nisanda tekrar denicem belki yine olur da tutar
Bende hastane araştırırken duydum Semra KAHRAMAN ilk denemede hepsinin pozitif olmuş biraz tuzlu bi hastane yani bunu ticarete bukadar dokmeleri hoş değil sadece muayene 450 lira gerçi bi çok hastane aynı fiyat resmen ticaret mecburlar yaptırmaya diye insanları somuruyolar gibi geliyo 3 cu için kredi cekicez daha sonrası için ne yaparim bilmiuorum inşallah yüzümüz güler bu defaBen semra hanımdanda ekibinden de hastane çalışanlarından da memnun kaldım.
İlk tüp bebek denemesinde tuttu şükürler olsun.çok ilgilendiler sağolsunlar.
Tavsiye ederim.
Arı sütü bal polen kaliteyi arttırıyor diye okumuştum bide solgar in Q10 kapsülü ama tedaviden 2 ay önce başlamak gerekir diye okudum.onuda sen. Yaptinmi dersen solgar yapamadım tedaviye başladığımiz için ama.ari sütü bal polen karışımı aldım onu kullanıyorumArkadaşlar embriyo kalitesi için neler kullanılabilir?
2 kez tüp bebek denedim.1. Denemede 8 yumurtadan 2 tanesi döllendi ve boş gebelik oldu.
2.denemede 6 yumurtadan yine 2 si döllendi sonuç negatif.
3.deneme öncesi neler yapabilirim kaliteyi arttırmak için?
Lütfen okuyup geçmeyin tecrübelerini paylaşın...
Bende hastane araştırırken duydum Semra KAHRAMAN ilk denemede hepsinin pozitif olmuş biraz tuzlu bi hastane yani bunu ticarete bukadar dokmeleri hoş değil sadece muayene 450 lira gerçi bi çok hastane aynı fiyat resmen ticaret mecburlar yaptırmaya diye insanları somuruyolar gibi geliyo 3 cu için kredi cekicez daha sonrası için ne yaparim bilmiuorum inşallah yüzümüz güler bu defa
Drum bana dhea verdi 3 ay kullanicam daha oncede kullandim ise yaradiArkadaşlar embriyo kalitesi için neler kullanılabilir?
2 kez tüp bebek denedim.1. Denemede 8 yumurtadan 2 tanesi döllendi ve boş gebelik oldu.
2.denemede 6 yumurtadan yine 2 si döllendi sonuç negatif.
3.deneme öncesi neler yapabilirim kaliteyi arttırmak için?
Lütfen okuyup geçmeyin tecrübelerini paylaşın...
ÜyeDrum bana dhea verdi 3 ay kullanicam daha oncede kullandim ise yaradi
ÜyeArı sütü bal polen kaliteyi arttırıyor diye okumuştum bide solgar in Q10 kapsülü ama tedaviden 2 ay önce başlamak gerekir diye okudum.onuda sen. Yaptinmi dersen solgar yapamadım tedaviye başladığımiz için ama.ari sütü bal polen karışımı aldım onu kullanıyorum
Ben 4 ay dhea kullandım.tek yan etkisi az da olsa saç dökülmesi.Q10 süper ağrılarım geçti.her ikiside iştah açmıyor.2.denemede kullandım ama etkisini görmedim.Merhbalar.benimde rezevrlerimde azalma var.dhea bennde kullanmak istiyorum ama nette cok olumsuz seyler okudum yan etkileri kalp krizi fln seklinde.bide bu coenzim Q10 ne kadar sure kullanmak gerekir
Bir tane de olsa evladın var hiç annelik duygusunu tatmayanlar var hepimiz isyan mı edelimBen 4 ay dhea kullandım.tek yan etkisi az da olsa saç dökülmesi.Q10 süper ağrılarım geçti.her ikiside iştah açmıyor.2.denemede kullandım ama etkisini görmedim.
Benim hikayem çok zorlu.38 yaşındayım.11 yaşında doğal yoldan kızım var.bu bebek için uğraşalı 5.yılım.ilk 3 yıl klomen.4ve 5. Yıl 2 kez tüp bebek sonuç negatif.yumurtalar kalitesizmiş.
Aslında hepsi hikaye Allah son 5 yıldır beni unuttu beni görmüyor ve vermiyor...
Neden vermiyor ben kötü bi anne miyim?
Aklımda deli sorular...
Kuzenim 5.bebeğini doğurdu?o iyi bir anne mi?çocuklarıyla ilgilenmiyor bile...
Ya doğurup sokağa atanlar yada dilendirenler yada her türlü iğrenç muameleye maruz kalan çocuklar onların annesi benden daha mı iyi annelik yapıyor?
Anlamıyorum neden ben öngöremediğim şu an anlayamadığım rabbimin benim için düşündüğü iyilik ne?
Ben isyan etmiyorum.sorguluyorum.ayrıca bir evladım var diye her zaman şükrediyorum.Bir tane de olsa evladın var hiç annelik duygusunu tatmayanlar var hepimiz isyan mı edelim
Allah inşallah kızına bir kardeş nesip eder. Evlat kokusunu hiç içine bile çekemeyen kadınlar var. Ben iyi miyim kötümüyüm sorgulamak isyan gibi bişey. Hakkımızda hayırlı olanı Allah bilir. Biz elimizden geleni yapar dua eder ve tevekkül ederiz. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Ben isyan etmiyorum.sorguluyorum.ayrıca bir evladım var diye her zaman şükrediyorum.
Farklı bir yerden bakıyorsun yaşadıklarıma..inşallah herkes tadar annelik duygusunu. annelik duygusunu tatmak için istemiyorum kızım için kardeş istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?