Canım Güvenc Bey hic ilacsiz mi tedavi uyguladi,yani yumurta buyutmek icin gonalf vb vermedimi opu oncesi hangi igneyi verdi?
Benim de amh 0.2 ben 2 tup denemesinden sonra mini Ifv veya natural ifv dusunuyorum. Yani sanirim guvenc bey bunu mu uyguluyor ?sizin nasil oldu? Yumurta buyutme ve takip isi?
Hangi vitaminler acaba paylaşirsaniz sevinirim
Elevit,Benexol,OmepaQ10-Solgar 1000 d vit kullanıyorum 15 kasımdan beri bazıları bitmişti dr devam et dedi tekrar aldım Ocak ayına kadar kullanacağım.
Pek cocugunu kullanmistim yalniz d vit kullanmadim solgarin,normal ampul kullanmistim benimde7 idi dvit degerim,o daha etkilliyse onu kullanayim bende olmazsa,tesekkurler bol şans...
5 hücreli donduruldu diyorsun çok iyi bence inşallah tez zamanda müjdeli haberi bizlere verirsin.
Hepimiz aynı durumdaydık canım.ilk tüp bebekten sonra bakıldı benim amh a.dr sıfırın altında deyince beynimden vurulmuşa döndüm.çok ağladım kendimi çok yıprattım.düşünsene 33 yaşındasın evlisin çocuğun yok ve heran menopoza girebilirsin bunu düşünmek bile beni mahvetti.rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.Çok teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur:) hayatım boyunca duymadığım kavramlar son 20 gündür hayatımda ve ben kendimi şaşkın ördek yavrusu gibi hissediyorum
Merhabalar, ilk defa değişik bir uygulama ile karşılaştım, peki muayenede kaç yumurtanız görülüyordu, kaç tane toplandı, 2 tane donduruldu demişsiniz merak ettim. İlaçsız tüp bebek çoğu hastada başarı sağlanmış bir uygulama. Benim çok az yumurtam oluyor hep ilaçlı tedavi oldum, merak ettim bu yüzden. Galiba ilk denemeniz..hayırlı güzel olur inşallah..Merhaba Trilece..Güvenç bey ilk muayeneye gittiğim cuma günü 3 tane merional iğne verdi ve pazartesi gel dedi..ben pazar günü adet oldum, kontrole gittiğimde ultrasonla baktı ve sonrasında ilaçlı tedavinin ben de etkili olmayacağını bu yüzden ilaçsız natural siklus denen tedaviyi uygulayacağını söyledi ve eşimin çarşamba günü İstanbul'da olmasını istedi, klinikte 2 tane , bir de evde akşam 6'da toplam 3 tane çatlama önleyici iğne vuruldum aynı günün gecesinde de çatlatma iğnesi oldu ve çarşamba yumurta toplandı..hatta benim adetim daha bitmemişti yumurta toplanırken...Güvenç Bey yumurtalarımın ne zaman çatlayacağının belli olmadığını söyledi ve hemen toplamak istedi...başka bir ilaç vs. de vermedi
Merhabalar, ilk defa değişik bir uygulama ile karşılaştım, peki muayenede kaç yumurtanız görülüyordu, kaç tane toplandı, 2 tane donduruldu demişsiniz merak ettim. İlaçsız tüp bebek çoğu hastada başarı sağlanmış bir uygulama. Benim çok az yumurtam oluyor hep ilaçlı tedavi oldum, merak ettim bu yüzden. Galiba ilk denemeniz..hayırlı güzel olur inşallah..
umarım hayırlı sonuçlar alırsınız ve bizlere de umut olursunuz,rabbim hepimizin gönlüne göre versin, kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah. Sevgilerimle...Merhaba, muayenede 2 tane görünüyordu, hatta doktorum ne görürsek değerlendirmek durumundayız dedi, 2 tanesi de dolu çıktı, 5 hücreli de olsa donduruldu..benim sol yumurtalığımdaki rezerv bitmiş zaten, bu yüzden fazla yumurta oluşamıyor
Çok teşekkür ederim, evet ilk denemem ve umarım son denemem olur:) zaten amh değerim o kadar düşük ki çok da uzun zamanım yok
amh değerine takılma canım, benim 1,57 çıkmıştı ama benimde az yumurtam oldu hep. Çokça denemem var hepside negatif..önemli olan sonucunun pozitif olması, inşallah yormadan uğraştırmadan gelir bebeğin..Merhaba, muayenede 2 tane görünüyordu, hatta doktorum ne görürsek değerlendirmek durumundayız dedi, 2 tanesi de dolu çıktı, 5 hücreli de olsa donduruldu..benim sol yumurtalığımdaki rezerv bitmiş zaten, bu yüzden fazla yumurta oluşamıyor
Çok teşekkür ederim, evet ilk denemem ve umarım son denemem olur:) zaten amh değerim o kadar düşük ki çok da uzun zamanım yok
Merhaba arkadaslar, kklubune bakmayalı uzun zaman oldu...Kısaca size durumumu anlatmak istedim belki ümit olur.Benim amh değerim bir laboratuvarda 0,1 başka birinde 0,3 çıktı.daha 36 yasındaydım ve 1 tüp bebek denemem vardı hiç tutmayan.Anliyacağınız belki bir yumurta bile zor çıkacaktı onun da kaliteli olup olmayacağı belli değildi. Ancak ben kendimi şu fikre alıştırdım. Bence en önemlisi bu : ' Son bir kez deneyeceğim olursa Allahım hayırlısı olsun olmazsa hayatta ona göre bir yön çizeceğim'.Yani demek istediğim kafama takıp ay ben napıcam vah nolcak şimdi elalem ne der kayınvalideler ne laflar eder vs. hiç umrumda olmadı.Hatta kocamla boşanır mıyızı bile düşünmedim. Çünkü herşeyin takdiri yüce Allahtandır.Bu arada endometriozis kistim var bir tane, hashimoto troidim var, pıhtı bozukluğu var falan.Herneyse tedaviye başladım ilk gittiğim doktor çok çeşitli hormonlarla seni 3 ay menepoza sokup sonra baslicaz kesinlikle yumurtan olmaz dedi...dhea falan birsürü bişeyler yazdı.. Ünlü doktorlardan biriydi buarada..Bu ne ya dedim içimden. Saçmalıyor adam ben hala regl oluyorum..İyce bozcak benim sistemi zaten çok kurcalatmaktan ve hormon hapı almaktan hoşlanmıyorum.Sonra bu dhea çok zararlıymış, bi işe de yaramıyomuş..Tabi ki başka bir doktora gittim.En ünlülerden biri ve Allah razı olsun ondan.o da 1 ay hormon hapı kullan gel dedi, ben de istemiyorum hemen başlayın dedim, tamam dedi. Basladık önce sadece 1 yumurta gelişiyor dediler zar zor, sonra 3 oldu. Toplandı 3ü de kaliteli çıktı.Hepsi döllendi.2 tane yerleştirildi. İkisi de tuttu . Hatta inanılmaz belki ama birini de dondurduk..Şimdi Allah'ın izniyle 14 haftalık ikizlere hamileyim. Hergün doktorumun isteğiyle Clexane vuruluyorum bir adet.Hiçbir ot içmedim. Özel hiçbirşey yapmadım .Tek içtiğim şey "polenli bal tableti"ydi, eczaneden aldım.Folik asit bile içmedim.öncesinde tabii, şimdi içiyorum.Tamamen takıntısızdım. "Olursa hayırlısıyla Allahtan olmazsa da hayırlısı Allahtan."Bence en önemlisi bunu hem düşünmek hem yaşamak. Hala da aynı şekilde düşünüyorum Rabbim bize herşeyin hayırlısını sağlıklısı nasip et..Çünkü ilk denememde bir sürü ot kürleri falan yaptım kafama çooook taktım, hergün kadınlar kulübü gibi sitelere bakıp ne uyguliycağımı şaşırdım.Buradaki herkes aynı/benzer şeyleri ruhunda yaşıyor. Ha bi de transfer sonrası 10 gün evdeydim..Sürekli yatmadım ama yatar durumda falandım.Bakıcak pek kimse olmadığı için bazen dışardan yemek söyledim bazen kendim basit pratik şeyler yaptım.işte bu kadar herkese bol şans inşallah...Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah..
Arkadasım öncelikle hem güle güle büyüt bebişlerini hem de çok geçmiş olsun sağlığın için; hayatta her güzellik birarsda olmuyor dediğin gibi herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını dilemek lazım .insallah bir an önce sağlığına kavuşursun.Merhabalar tüm anne adaylarina☺ yukarıda paylaştığım notlar bu zamana 2,5 yıl kadar olmuş. Cok zor bir hamilelik ve doğum atlayarak ikizlerime kavustum. Inşallah buradaki tüm arkadaşlarımıza da hayirlisiyla bebekler ve kolay dogumlar nasip olsun. Herseyin hayirlisini dileyen lütfen olmuyor diye kafaya takmayiniz. Öncelikle kendi sağlığınızı düşünün.ben şimdi bazı hastalıklar tutuldum. Oldukça zor günler atlatiyorum dogumdan beri.tabi herkes benim gibi olacak diye birşey yok. Ancak önce kendi beden ve ruh sağlığınızı koruyun. Gerisi de nasipse Allah verir.Bazen bebeklerime bakacak bile halim olmuyor. Tüp bebek aşılama vs. Aşamalarında iyi bir doktor bulun ve olursa da hayirlisi Allah'tan olmazsa da Allah'tan hayirlisi diye dileyin. Amh vs çok cok anormal değerler değilse regliniz düzgünse tüm kan tetkikleri düzgün ise kendinizi olayların akışına bırakın. Öncelikle Allah bize can vermiş biz degerliyiz bu cani korumakla mukellefiz dusuncesi hakim olsun. Sağdan soldan söylenen aptal saptanmıştır laflar hiç takılması. Yani Bebeğinizin olmuyor mu? Tedavi olsanıza, bak yasin geçiyor, hamile misin yoksa karnin şişmiş, neden olmuyor vir vir vir.. olduktan sonra da aynı vir vir cilar;tup bebek mis, bir tane daha yapın, böyle annelik olmaz, şöyle yapılmaz böyle söylemez demeye başlıyor. Bu hayat sizin ve sizi üzenlere izin vermeyin. Nacizane benim şahsi fikrim 2-3 'ten fazla tup denemeyin hele benim gibi hassas bir bünyesi bakacak kimseniz yoksa maddi durumunuz iyi değilse. Kalbinin sesini dinleyin inşallah 2017 'de hayirlisiysa bebislerinize olsun :) Allah büyüktür. Bir de hamile kalırsanız ya da kalmadan önce alerjisi yoksa, iyi bir aktara arisutu polen bal karışımı yaptırıp hergun bir kaşık yiyin. Herkese iyi seneler dilerim ☺
durumumuz aynıymış cnm .. benimde çikolata kistim var bu yüzden yumurta rezervimi düşürmüş.. tedavi oluyorum izmirde bakalım.. inş. isteyen herkeze rabbim evlat versin...canım pardonda o doktora sen benden selam söyle...bende 4 folükül görünüyordu fsh 13 en yüksek...yumurta toplamada 8 yumurta çıkarttım..6 sı döllendi..3 tane 1. kalite blas oldu....nasıl 1 embiryonuz olur diyebiliyor yaaaa...ona hiç belli olmaz...ama ben öncesinde dhea kullandım yaklaşık 2 ay...ön hazırlık yani...sonrasında yumurtalarım uyarıldı..sen hiç üzme canını...onlar öyle diyolar...banada doktorum 5-6 toplarız ultrasonda görünene göre dedi ama opu da 8 çıktı...o yüzden sıkma canını ve yumurtalarına güven...olumlu düşüncenin gücüne de inan...ben ilaçları kullanırken belki komik gelecek ama hep konsutum güzel güzel büyüyün diye. inandım...lütfen 4 folükül diyip geçmeyin...tek yumurtayla gebe kalanlar var. Bu arada yaşımda 35. aynı zamanda çikolata kisti gibi bir illet de var yumurtalarımda...ve hep kistin oldugu yerden yumurtluyorum....
Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin öncelikle.sizin yaşınız kac?Benimde amh düşük 0.80 perde daha önce aşılama yaptık 2 yumurtam oldu ama tutmadı bugün tüp bebeğe başladım diğer hormon değerlerim normal adetim hep düzenli böyle ailede hiç erken menopoz da yok ama şans işte bakalım tedaviyle nasıl bir sonuç alacağız her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Çikolata kisti amh değerini düşürürmu? Benimde düşük çıktı acaba çikolata kisti ile alakali olabilir midurumumuz aynıymış cnm .. benimde çikolata kistim var bu yüzden yumurta rezervimi düşürmüş.. tedavi oluyorum izmirde bakalım.. inş. isteyen herkeze rabbim evlat versin...
Evet düşürüyor malesfÇikolata kisti amh değerini düşürürmu? Benimde düşük çıktı acaba çikolata kisti ile alakali olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?