Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tüm mücadele sürecimde bu konu başlığında mesajları okudum bir umut bulmak için.Çünkü insan bir umut bulursa daha iyi savaşacağına inanıyor. söz verdim hamile kalınca siteye hemen üye olup ben umut vereceğim diye ama olmadı. bhcg değerimin 2611 ölçüldüğü 2 tane minik kesenin göründüğü gün regl oldum ağır bir kanama ile. Nasip değilmiş savaşmaya devam olacak bu iş hayırlısıyla en güzeliyle hepimiz için. o yüzden savaşı kazananlar yazsın mutlaka bu çok önemli en azından benim için

Doğru soyluyosun morel çok onemli hergün Hemen hemen bakıyorum siteye yazmasamda aktif olarak takpteyim ediyorim 2 defa denedim olmadı 3.cuyu bekliyirum bende nasip olursa ocak gibi başlamayı düşünüyorum istanbulda iyi bi hastane arıyorum karar veremedim nereye gideceğime

Kizlar bende 3. denememi negatif aldim malesef.artik napicagimi tekrar nerden baslicagimi bilmiyorum..

Kizlar bende 3. denememi negatif aldim malesef.artik napicagimi tekrar nerden baslicagimi bilmiyorum..

Nerede tedavi oldunuz ? Hepsi aynı merkez mi ? Bende iki aynı hastanede negatif sonuçtan sonra bahçeci de başlamaya karar verdim vitaminler kullanıyorum ocak ayında başlayacağız bir aksilik olmazsa.

Merhba.benimde dr rezervlerimde azalma oldugunu soyledi..yasimda 36 tup bebek denedim 8 yumurta toplndi 4 u dollenmis ama sadece 1 i kaliteli idi o da once tuttu ama kimyasal gebelikmis maalesef benim psikolojim bozuldu sadece yazmak istedim daha onceki msjlari okumadim acaba ama basliktan oturu girdim bu sekilde olupta hamile kalanlar var mi acaba

Merhaba kizlar,
Benim de rezervim az sadece 1 yumurtam olusuyor.2 tüp bebek denemesinde biri döllendi tutmadi ,digerinde dollenme olmadi bu durumda olup olumlu gelisme alan oldumu

Bahçecideki doktorunuz kimdi? Amh çok düşük olunca moral bozan doktorlara denk gelmek istemiyorum da asla, ki benim amh sizinkinden çoook daha düşük bana neler der kim bilir..

Herkese merhaba, belki birkaç kişiye umut olur diye yazıyorum. 0,15 AMH ile 2. tüp bebek denememde hamile kaldım. Yaşım 30.
Çok olumsuz tablo çizen doktor çıktı karşıma; menapoza girmişsin ya da girmek üzeresin diyenler, tüp bebek şansımın bile olmadığını söyleyenler, sadece AMH değerime bakıp yüzüme karşı en olumsuz yorumları yapanlar.. Daha neler neler..
Nacizane tavsiyelerim; Size kötü hissettiren doktorlar çıkacaktır karşınıza onlardan derhal uzaklaşın. Seçtiğiniz merkezin evinize yakın olması, şehrinizde olması, bir tanıdığınızın o merkezden memnun olması falan bunlar bana göre kriter değil. En önemlisi kendi içinize sinen ve size iyi hissettiren iyi bir doktor bulun. Söylediklerini harfiyen yerine getirin. Sabırlı olun. İsyan etmeyin. Evet AMH, FSH, vs. düşüklüğü tedavi aşamasında yol gösterici olabiliyor ama nolur körü körüne de bu değerlere bağlı kalmayın. Allahın izniyle rahminiz ve yumurtanız olduğu sürece çocuk sahibi olabilirsiniz bunu unutmayın. Sayısal değerlere fazla takılmayın. Az yumurtanızın olması ya da tedavi sırasında az yumurta toplanması sizi sakın üzmesin.
Çok değil daha 5-6 ay öncesine kadar ikibin küsür sayfalık bu forum sayfasını ve buna benzer forumları okuyup küçücükte olsa umut aramış biri olarak yazıyorum, nolur umudunuzu yitirmeyin, söylemesi kolay dediğinizi duyar gibiyim. Birçok doktorun olumsuz konuşmaları, okuduğum forumlar, yurt içi yurt dışı yayınlar, makaleler yüzünden ben de çok ama çok kötü zamanlar geçirdim. Sizleri çok iyi anlıyorum, nolur sabırlı olun. İnanın. Yüce Allah'a tevekkül edin. Selam ve dua ile..

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Ne güzel allahım nasip etmiş sana darısı isteyen herkese. Benim de amh. 0.18 3 tüp bebek denedim ama transfer bile olamadım çünkü boş çıkıyor yumurtalar. Kısmet bakalım darısı bizlere

Hayırlı olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah banada morel oldu allah razı olsun senn duaların kabul olur hamileler melek taşıyor sonuçta burda olanlara dua et inşallah yakın zamanda rabbim bizlere de nasip eder

Merhaba kızlar.benimde amh değerimin sıfırın altında olduğu söylendi nasıl oluyorsa böyle bir değer bilemiyorum.her ay düzenli adet görüyorum.iki kez tüp bebek yaptırdım ilki tuttu ama 9. Haftada kalbi durdu.ikincisi tutmadı bile bu arada iki tüp bebekte de 2 yumurtam oluştu.yani yumurtam çok azdı.daha sonra kendiliğimden hamile kaldım malesefki oda 9. Haftada kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı.aradan 2 yıl geçti ve ben bir daha tüp bebek yaptırmak istedim adetin 2. Günü test yaptırmam söylendi değerlerim çok güzeldi tüp bebek yaptıracağım yer yumurtanı takip edelim içime doğuyor sen hamile kalacaksın değerlerin çok güzel dedi ama kabul etmedim birde dr.a içimden güldüm pek inancım ve sabrım kalmamıştı sanırım ondan dr. adetin 2. Günü gel dedi ve ben adet olmayı beklerken bi baktımki hamileyim.şuan yavrum 15 aylık ve ben hala inanamıyorum.kızlar hepinizi anlıyorum çok zor günler yaşıyorsunuz ama ümidinizi kaybetmeyin Rabbim inşallah tez zamanda hepinizin kucağını doldurur.bu arada eşimde de sıkıntılar vardı ileri hızlı sperm sayısı yüzde bir morfoloji ise yüzde ikiydi ve benim ikinci kürtajdan sonra tüpümün biride kapanmıştı demem o ki Rabbim çok büyük.asla pes etmeyin tek yumurtanızda kalsa.

Teşekkür ediyorum.inşallah sizlerden de güzel haberler alırız tez zamanda

Gece yarısı yazınca uyku sersemliğiyle bana yazdınız sandım.bişey sorabilirmiyim yumurta kalitesini arttırmak için doktorunuz ilaç vermedimi

Merhaba, ben de 35 yaşındayım..geçen ay amh testi yaptırdım ve 0,06 çıktı yani yok gibi bir şey...moralim çok bozuldu, neden daha önce bebek istemedim diye kızdım kendime ama çabuk toparladım..hemen hastane araştırdım ve Bahçeci'de Güvenç Bey'e gittim...önce bana 3 iğne verdi sonra da yumurtalara bakacaktı..ben 3. İğneyi vurmadan adet oldum zaten...ilaçsız tedavi uygulayacağını söyledi, çünkü ilaçlar bende fayda göstermezmiş...ayın 9'unda ilk muayeneye gittim 14'ünde yumurta toplandı...sadece 2 tane, dün yani ayın 16'sında 5 hücreli olarak dondurulmuş...adet olunca tekrar İstanbul'a gidecem ve yine yumurta toplanacak, havuz yöntemi yani...ilk muayenede doktor bey bana " maddi manevi yıpranacaksın, ve başarısız olma ihtimali yüksek, hazır mısın dedi" hazırım demekten başka bir çarem yoktu zaten...bana her hangi bir ilaç, vitamin vs. Önermedi folik asit dışında

Arkdaşlar tekrar merhaba, doktorum bana e2 ya da Lh değerleri için hiç bir ilaç vermedi...daha doğrusu biosteron dahil her hangi bir ilaç ya da vitamin vermedi...geçmiş mesajların bir kısmını okudum da vitamin ve ilaçlardab bahsediliyor, kafam karıştı benimle aynı durumda olan var mı???

doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmak doğru değil biliyorum ama ben tüp bebek yaptıracağım diye dhea yani biosteronu kullanmaya başlamıştım canım.2 ay kullandım ve zaten diğer sayfada anlattığım gibi çok şükür tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım.bu arada kuzenimde tüp bebek yaptırdı ilk tüp bebekte 8 yumurtası döllendi ama transfer gününe kadar 2 tane kaldı sonra merkezini değiştirdi ordaki doktoruda dhea yı tavsiye etti ve kullandı.tam 20 tane yumurta toplandı ikisi çöpe gitti 18 i de kaliteli dendi.rabbime şükürler olsunki şimdi 1 oğlu var ve geride de dondurulmuş yumurtaları.yalnız kuzenimin amh ı iyi sıkıntı yok ama bu ilacında faydasını gördü diye düşünüyorum.

Reactions: cal
5 hücreli donduruldu diyorsun çok iyi bence inşallah tez zamanda müjdeli haberi bizlere verirsin.

Canım Güvenc Bey hic ilacsiz mi tedavi uyguladi,yani yumurta buyutmek icin gonalf vb vermedimi opu oncesi hangi igneyi verdi?
Benim de amh 0.2 ben 2 tup denemesinden sonra mini Ifv veya natural ifv dusunuyorum. Yani sanirim guvenc bey bunu mu uyguluyor ?sizin nasil oldu? Yumurta buyutme ve takip isi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…