Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sizin amh kac

Hiç baktırmadım ki. Zaten doktor adetin 3. Günü ultrasonda yumurta rezervini folikülleri falan görüyor. Dr azaldığını söylemişti. Evlenmeden önce öğrenmiştim. Adetlerim azalınca gitmiştim doktora.

Him bence baktirin hemen

Bir önceki sayfada hikayem var. Sizin hikayeniz ne?
Benim yasim 34 23 aylik cocugum var.dogumdan sonra adetlerim duzensizlesti.ekim gibi tahlil yaptim fsh 64 erken menepoz dediler.uc ay ilac kullandim dusmedi.doktorum tup dedi.oda cok dusuk bi ihyimal olabilir dedi.bulundugum yerde tup bebek merkezi yok.malatya dusunuyom

Haremiz 31 yasindayim 4.5 yillik evliyim 2 yil dusunmedik tabiki salaklik etmisim simdide bole sonuclandi gecen sali yumurtam toplandi 13 tane sadece bir tanesi 2 hucreli oldu dondirdular ama umidimnyok simdi doktor arastiriyorum ama korkuyorumda yine ayni olacak die dua etmekten baska caremiz yok iste salidan beri ne yaptigimi bilmiyorum..

Haremiz 31 yasindayim 4.5 yillik evliyim 2 yil dusunmedik tabiki salaklik etmisim simdide bole sonuclandi gecen sali yumurtam toplandi 13 tane sadece bir tanesi 2 hucreli oldu dondirdular ama umidimnyok simdi doktor arastiriyorum ama korkuyorumda yine ayni olacak die dua etmekten baska caremiz yok iste salidan beri ne yaptigimi bilmiyorum..

Canim yumurta havuzuyla ins iyi sonuclar alirsin.

Ah ya o kadar üzülüyorum ki halimize. Çaresizlik böyle birşey sanırım allah dermansız dert bermesin kimseye. Az önce yine bakındım internete de saraçoğlu hoca eğer amh sıfırlı değerlerdeyse tüp benek olma ihtimali de düşük diyor. Doktorlar yüzde on şans diyorlar tüp için diyor. Millet te yüz kişiden on kişi başarılı oluyormuş demek ki diyor. Ama Neye göre yüzde on diyorsunuz kandırmayın insanları diyor.hormon ilaçları ile yumurta çoğaltmaya çalışıyorlar diyor. Önce amh ı yükseltmek gerek yoksa çok zor diyor. Kendisinin bir hastası 47 yaşında menepoza girmiş sonra bitkisel tedavi ile ikizleri olmuş. Umudunuzu kaybetmeyin doktorlar kesin konuşmasın olmaz diye, yanlış Kabul etmiyorum diyor. Önce soğan kürü ile rahmi temizleyin sonra testere dişli aslan pençesi kürü ardından incir havuç kürü. Aşama aşama gidilmeli diyor. İyi de bu dedikleri için üç ay lazım. Acaba o kadar vaktimiz var mı? Yarın ben de amh ıma baktıracağım. O kadar kararsızım ki amh yükseltmeden tüp yaptırmak istemiyorum zaten paramız kısıtlı. Başka şehirde yaptıracağım üstelik hem maddi hem manevi külfet. Allahım yardım etsin hepimize ne diyeyim.

Aynen canim oturup agliyorum.cok kısıtlı bir zsmsnimiz kovslayanimiz var bizim.nerdesin canım bulundugun yerde yokmu merkez

Urfa cok sıkıntı mustafa demir var iyi diyorlar ben ona geldim bi ara.urfayi dusunmedigim icin gelmedim bi daha
Evet mustafa demir soktorumdu. Tıp fakültesinde. Malesef benim sinirim çok bozuluyor o hastaneye her gittiğimde bu yüzden bıraktım.daha cuma günü ordaydım yine sinir ılup döndüm. Bir dahada tövbe ettim gitmeye. Ana baba yeri gibi hastane aşırı kalabalık kadın doğum.

Evet cok kalabalık ozel konusamiyorsun.

Malatyali ve orda 2 defa tup bebek yaptiran biri olarak yaptirmayin derim cunku hersey bastan savma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…