Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Haklısın canım.hakkımızda hayırlısı böyleymiş.inşallah 1 tanede olsa sonuç güzel olur. Bakalım benim kaçı olumlu olacak.yarın 11 de belli olacak
Canım hepimiz halimize şükredelim bir yumurtası olmayan İnsanlar bile tanıyorum. İnşallah rabbim bizlere evlatlarımızı nasip etsin sayı değil sonucu güzel olsun

12 kere?! Ben 2 denemeden sonra yikildim... hastaneler ve doktorlarla ilgilgi yorumlarinizi alabilir miyim?

arkadaşlar, transferden sonra kullandığımız vitmainleri bırakıyor muyuz? ben dhea inofolic kullanıyorum, emin olmaadım, hamileyken kullanılmıyor üzerinde yazdığına göre...

Se

Sen sanlisin en azindan bir cocugun var.hic cocuk olmdan bu erken menepozla bas etmek cok zor
Canım nasılsın ben buranın eski muavin lerindendim hatırlıyormusun beni çok yazisirdik bende hamiş kaldım ve paşam kucağımda şimdi uc aylık olduk bile hiç vazgeçmedim pes etmedi. Dua ettim bütün olumsuzluklara ramen tedavilerime devam ettim çok şükür Allahım dualarimi kabul etti bana anneligi tatirdi bin şükür senin minis nasil buyumustur..

12 kere?! Ben 2 denemeden sonra yikildim... hastaneler ve doktorlarla ilgilgi yorumlarinizi alabilir miyim?
Oyle oluyor, başta yıkılıyorsun, yoruluyorsun, fakat sonra tekrar bir yerden güç geliyor ve devam ediyorsun. Sonuna kadar gideceğim, yığılmayacağım diyorsun. Tekrar vazgeçip, tekrar devam ederken buluyorsun kendini. İşte boyle oldu.
Doktorların hatası sana, herkeze yaptığı muameleyi yapması. Ama sen farklısın, senin durumun daha da vahim, senin hastalığının tedavisi yok, sadece mucize beklemek gerekiyor. O yuzden o yada bu doktor iyi diyemem. Sadece doktorun sana iyi davransın, seni dinlesin, seni ciddiye alsın, yeter.
1 hastane Acıbadem idi, o zaman daha problemimin ne olduğunu bilmiyordum. Doktorum Tansu beydi. 3 yumurta, üçü de boş. Hemen TSH ve AMH yaptırdım, TSH-9, AMH-0.3. Boyleyken beni tedaviye almışlar. Sonraki 2 tedavi de orada oldu. Hastane çok iyi ama bize özel bir tedavi lazım.
2 hastane UMUT tup bebek, Ulun Bey, butun doktorların içinde onu en çok sevmişimdir. Fakat sonuçlar hüsran olduğu için ve ayrıca Anadolu yakasına gidip gelmek zor olduğu için doktor değiştirdim ve Halit Fırat Erdene gittim.
Yontemleri farklıydı, değişik birşeyler deniyordu ama o da olmadı, eşim de onu beğinmediği için oradan da vazgeçtik. Donup dolaşıp Ulun Beye geri geldik, ama gorduğunuz gibi hala iyi haber yok. Ve artık doktor değil, laboratuvar seçiyorum. Bundan sonra Bahçeci kliniğine karar verdim. Tedavi öncesi yapılması gereken şeyleri kendi araştırmalarıma göre yapıyorum, kalan işi hastane ve doktora bırakacağım.

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış gerçekten de bende senin gibiyim beşinci transferden de eli boş döndüm, hep bi hüsran hep gözyaşı ama benim son transferimde çok bariz bulgular yakaladım ve internetten araştırdığım kadarıyla bende derin infiltratif endometriyozis olduğuna karar verdim. Şimdi tekrar yumurta toplama aşamasındayım bazı dalaverelerle eşimi ikna edip tanısal laparaskopi olup içerde neler oluyor ona baktırıcam dalavere diyorum çünkü doktor dahil kimse ne sorduğum soruya cevap veriyor ne de dikkate alıyor hep bi rutin var ordan yürüyorlar maalesef peki sen hiç laparoskopi yaptırdın mı ya da öneren kimse oldu mu?

Arkadaşlar benim de 2.denemem, ilkinde ilaçsız iki yumurta oluştu, 2.'gün embriyonun olarak donduruldu ve 5 hücreli transfer edildi sonuç negatif. 2 deneme geçen ay başladı, 12 gün boyunca yüksek doz ilaç kullandım, sonuç yine 2 yumurta. Biri 10 hücreli biri 6 hücreli donduruldu bugün. Amh değerim 0,06 hiç deneyip de paranı sokağa atma diyen doktorlar da oldu, ama kendi doktorumun dediği gibi? Bir yumurta bile varsa denemeye değer ilerde "keşke" dememek için

Arkadaslar bilen varsa cevaolayabilirmi benim 1 denememde 13 yumurta 2.denememde 14 tane toplandi bana dr yumurta rezervi az dedi amh degerim 2.60 fsh 6.5 anlamadim bilen varsa yazarmisiniz

Merhaba kacinci denemede oldu ve sorununuz neydi bende rezerve azligi var yasim 32 amh 0.7ilk deneme olumsuz oldu

Merhaba kizlar
Elimizde umut varken tedavi gereiyor elbet.
Ben bu 4.tup denemem olacak tek yumurta olusuyor.
5.gun 3aa gosteriyor dosyamda.
oglen 4ab seklinde anlatti embriyolog
Dun transferim oldu.Tek embriyo
13 de sonuc verilecek.Bu merkezde son denememi yaptim.

Sizde 5.gunde 3aa veya 4ab olmasi ne anlama geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…