Canim bizim durum çok vahim en zor grubuz kolay kolay embriyo olmuyor onu degerlendir bence transfer ettir Rabbim büyük ol der ve olur..Arkadaşlar merhaba opuda iki yumurta toplanıp biri döllenmişti bugün üçüncü gündü omunda gelişimi yavaşlamış ondan ümidi kesmeliyim dimi?? Ne yapmalıyım arkadaşlar acaba yüksek doz ilaç kullanımı mı böyle yaptı yumurtalık rezerv azalmasında başarımız bu kadar düşük mü
Onu benim kararıma göre yaparlar mı ki beşinci güne çıksaydı genetiğe gidecektiCanim bizim durum çok vahim en zor grubuz kolay kolay embriyo olmuyor onu degerlendir bence transfer ettir Rabbim büyük ol der ve olur..
İstersen yaparlar ama sen bilirsin her şeyi düşün Öle karar verOnu benim kararıma göre yaparlar mı ki beşinci güne çıksaydı genetiğe gidecekti
Arkadaşlar merhaba opuda iki yumurta toplanıp biri döllenmişti bugün üçüncü gündü omunda gelişimi yavaşlamış ondan ümidi kesmeliyim dimi?? Ne yapmalıyım arkadaşlar acaba yüksek doz ilaç kullanımı mı böyle yaptı yumurtalık rezerv azalmasında başarımız bu kadar düşük mü
Moralini hiç bozma aynı şey 2 sene önce ben de yaşadım şimdi hamileyimMerhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?
Olmaz mı hiç oldu tabiiki. İğneleri olup olup yumurta büyümeyince iptal oldu, opuya girmeden muayene ederken iptal oldu, girdikten sonra boş çıkıp iptal oldu, yumurta toplanıp bölünme olmayınca iptal oldu oldu da oldu yani. İlk zamanlar sayıyordum kaç etti diye artık saymayı da bırakmıştım sadece transferleri sayar olmuştum. o kadar vitamin ilacının bi damla etkisi olmaz mı, olmadı. Bi yumurtanın peşinde dolaştık durduk, altıncı transferimde mutlu sona erdik. Allah sana daha fazla aratmasın canım ben son tedavimden iki ay öncesinden glütensiz beslenmeye başladım yumurta sayıma etki etmedi ama doktorum çok çok çok kaliteli diye üstüne basa basa söyledi bilmiyorum belki de glütensiz beslenme işe yaramıştır diye herkese söylüyorum. Ümidini kaybetme canımMerhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?
Arkadaşım maalesef bizlerin daha güçlü daha sabırlı olması lazım olayın sıcaklığı ile tabiki üzülüyorsun ama takılıp kalmadan yola devam etmeliyiz.. yumurtaların erken çatlaması durumu nasıl oluyor ki zaten çatlatma iğnesiyle o kontrol edilmiyor mu? Ama diğer dediklerinin hepsi oldu en son ili gün önceki opuda döllenen tek yumurtamın da gelişimi yavaşladı diğerleri boş çıktı ama geçecek bugünler bak yukarda yazan arkadaşlar sonunda mutlu sona ulaşmışlarMerhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?
Merhaba arkadaslar.bende de rezerv azligi var.bugun opum vardi ama iptal oldu.yumurtam toplanamadan catlamis maalesef.daha once 4 kez yumurta toplanip donduruldu ve iki negatif transferim var. bir tanecik yumurtam buyumustu pazartesi gunu 20mm ye ulasti.ama bugun maalesefki toplanamadan catladi.ilk defa bu asamaya kadar gelip elim bos donmek beni cok sarsti.sizlerinde cogunda rezerv azligi var degilmi? Sizin de boyle oldumu hic? Yoksa bendeki bu sanssizlikmidir.o kadar uzgunumki.napicagimi bilemiyorum.kafam oyle karisikki.bir daha ayni gucu bulabilecekmiyim korkusu kapladi suan icimi.ne kadar zor bizlerin durumu.aylardir zaten adet gecikmesi o bu derken bir turlu baslayamamistim tedaviye.baya bir umitlenmistim bu sefer ama olmadi iste.sizlere de oluyormu boyle?
Ay ne guzel canim ya saglikla kucagina alirsin insallah.cok zor oldugunun farkinda olmama,ragmen umidimi kaybediyorum zaman zaman.ama boyle guzel ha berler duyunca yine umutlaniyorum tabi demekki biraz daha zamanim var.dayanabildigim kadar deniycem insallah ben deMoralini hiç bozma aynı şey 2 sene önce ben de yaşadım şimdi hamileyim
Olmaz mı hiç oldu tabiiki. İğneleri olup olup yumurta büyümeyince iptal oldu, opuya girmeden muayene ederken iptal oldu, girdikten sonra boş çıkıp iptal oldu, yumurta toplanıp bölünme olmayınca iptal oldu oldu da oldu yani. İlk zamanlar sayıyordum kaç etti diye artık saymayı da bırakmıştım sadece transferleri sayar olmuştum. o kadar vitamin ilacının bi damla etkisi olmaz mı, olmadı. Bi yumurtanın peşinde dolaştık durduk, altıncı transferimde mutlu sona erdik. Allah sana daha fazla aratmasın canım ben son tedavimden iki ay öncesinden glütensiz beslenmeye başladım yumurta sayıma etki etmedi ama doktorum çok çok çok kaliteli diye üstüne basa basa söyledi bilmiyorum belki de glütensiz beslenme işe yaramıştır diye herkese söylüyorum. Ümidini kaybetme canım
Arkadaşım maalesef bizlerin daha güçlü daha sabırlı olması lazım olayın sıcaklığı ile tabiki üzülüyorsun ama takılıp kalmadan yola devam etmeliyiz.. yumurtaların erken çatlaması durumu nasıl oluyor ki zaten çatlatma iğnesiyle o kontrol edilmiyor mu? Ama diğer dediklerinin hepsi oldu en son ili gün önceki opuda döllenen tek yumurtamın da gelişimi yavaşladı diğerleri boş çıktı ama geçecek bugünler bak yukarda yazan arkadaşlar sonunda mutlu sona ulaşmışlar
Canım bu kromozom analizi testinde mi çıkıyorARKADAŞLAR merhaba
benimde yumurtalık rezervim az
ve bunun bir genetik sebebi varmış
lütfen sizler de konumu okuyun her yumurtalık rezervi azlığının sebebi biyolojik olmayabilir gen hastalıkları olabilir
benimki bu şekildeymiş
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rajil-x-sendromu-fmr-1-gen-mutasyonu.1012315/
Moralini bozma güçlü olmaya çalış hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef. Geçen gün dr.muayenehanesinde bir kadınla konuştuk kaç defa denemiş ve yılmadım devam ettim bu işin peşine düşüyorsak bir sebebi vardır dedi.. Allah elimizi boş çıkarmayacak inşallah. Ve o kadının ikizleri vardı diyor bende çok imrenirdim böyle çocuklarıyla gelenlere şuan sizi çok iyi anlıyorum ve asla pes etmeyin diyorum dedi. Ben üçüncü tedaviye başladım iğnelere başladık orantısız büyüdü yumurtalar iptal oldu. Dölleniyor transfer oluyor tutmuyor 2 defa negatif sonuç aldım bende.
Moralini bozma güçlü olmaya çalış hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef. Geçen gün dr.muayenehanesinde bir kadınla konuştuk kaç defa denemiş ve yılmadım devam ettim bu işin peşine düşüyorsak bir sebebi vardır dedi.. Allah elimizi boş çıkarmayacak inşallah. Ve o kadının ikizleri vardı diyor bende çok imrenirdim böyle çocuklarıyla gelenlere şuan sizi çok iyi anlıyorum ve asla pes etmeyin diyorum dedi. Ben üçüncü tedaviye başladım iğnelere başladık orantısız büyüdü yumurtalar iptal oldu. Dölleniyor transfer oluyor tutmuyor 2 defa negatif sonuç aldım bende.
Arkadasim konuda ayrintili olarak yazdim kan tahlili ile tespit ediliyorCanım bu kromozom analizi testinde mi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?