Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Direk başladı ama tedavi sırasında takip etti büyüme hormonunu

Oyo çok şükür 24. Haftadayız kızım olacak bir hafta önden gidiyor gelişimi biraz kasik agrim oldu dr antibiyotik verdi o da midemi bulandırıyor

Senin doğum un gelmiştir artık herhalde isim ne koyacaksın kızına
Evet az kaldı, şimdi kontroller sıklaştı. Daha tarih vermedi doktorumuz, bekliyoruz heyecanla ilk ismi Ekin olacak ikinci ismine babası daha karar veremedi karar vermek zor. Siz karar verebildiniz mi

37. Haftada mısın güzel isim ekin biz daha karar veremedik birkaç tane var düşündüğümüz daha bizim çok var sare idil beyza aybuke dusundugumuz isimler arasında

Merhabalar bisey sorabilirmiyim yumurta rezervi azalınca regl azaliyomu bilen varmı benim reglerimde azalma var yasim 32

Merhabalar bisey sorabilirmiyim yumurta rezervi azalınca regl azaliyomu bilen varmı benim reglerimde azalma var yasim 32
Ya galiba azalıyor benim kızlığımdan bu yana adetim felaket fazlaydı yani öyle böyle değil bardaktan boşalırcasına ama bir kaç aydır azaldığını hissettim bende aslında adet kanaması rahim duvarının atılması anlamına geliyor benim rahim duvarım ise gayet kalın hala ama neden adetim azaldı bilmiyorum

Mrb Ankara da Murat Sönmezere gittim.Konyadakilerden farkı olmayan ilaç kullanmamı söyledi yüzde beş ihtimal verdi hatta o gün muayenede foliküde vardı ama fsh 50 olunca bi şey yapamayız dedi. Saraçoğlu kürü bana iyi geldi hatta da fsh22_27 civarında foliküler görüldü ama 20nin altı olmayınca işlem yapmadı

Senin adına çok sevindim allah sana kısmet etmiş evladı darısı emek veren bekleyen herkesin başına. Yani benim süreç karışık işin içinden çıkamıyorum. Fsh 22_27folikül var ama işlem yapmıyorlar. Fsh 19_16folikül yok yine işlem yapamıyorlar. Bugün dr daydım geçen ay 19 olan fsh 30 olmuş muayenede folikül yok. Clyo prognovaya ara ver belki folikü lü bayılıyordur dedi

Aslında fsh çok yüksek değil canım 22 27 ile hamile kalan çok insan var. Bence başka Dr. Ada görün

Aslında öyle gibi...Yalnız istisnalarda var. Yumurta rezervim çok çok düşük olmasına rağmen benim adetim hep çok kanamalı geçer. Miyom, ademiyozis gibi durumlar kanamayı artırır

Aslında fsh çok yüksek değil canım 22 27 ile hamile kalan çok insan var. Bence başka Dr. Ada görün
MRB FSH BENİM BAŞLARDA 80-90 CİVARIYDI ZATEN İLAÇSIZ DA REGLİ OLAMIYORUM. İŞTE DÜZENLİ HER AY CLYO PROGNAVA İÇİYORUM 21 DRAJE BİDE BİR BUÇUK YILDIR SARAÇOĞLU KÜRÜNÜ ODA ÇALŞINCA PEK DÜZENLİ GİTMESEDE ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPIYORUM. DÜN DR DAYDIM REGLİNİN İKİNCİ GÜNÜ GEÇEN AY 19 OLAN FSH 30 OLMUŞ FOLİKÜL ZATEN YOK E2 5 CİVARI ON BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ BİRİ DÜZELİYOR BİRİ BOZULUYOR. GEÇEN AY BİDE GUATIR TEŞHİSİ KONULDU TSH YÜKSEKTİ ODA GEBELİĞE ENGEL YA ASLINDA ARA ARA BAKILIRDI ÇOK KAYDA DEĞER Bİ YÜKSEKLİK YOK AMA İLACA BAŞLADIM BİR AYDIR ONUN İLACINIDA KULLANIYORUM. YAPAY HORMON İLAÇLARI İLE HAYATA DEVAM ANLIYACAĞIN. YANİ BANA SÖYLENEN BİR REGLİNİN İKİNCİ GÜNÜ KONTRLOLDE FOLİKÜL OLACAK FSH DA 20 VE ALTI OLACAKKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ BAŞLAYALIM. BİDE E2 DE YÜKSEK OLACAK FSH IM 22 CİVARINDAYKEN E2 13 CİVARIYDI .YANİ DR LAR BENİM DURUMUMDA OLAN BİRİSİ İÇİN DAHA HASSAS DAVRANIP DEĞERLERİ ZORLAMASI TÜM YOLLARI DENEMESİ GEREKİYOR. SÜREKLİ DR DEĞİŞTİRMEKTE YORUCU BAŞKA ŞEHİRDE DR GİTMEK. DÜŞÜNSENE HER AY REGLİNİN İKİNCİ GÜNÜ DR DASIN BENİM BİR YILI AŞKIN SÜREDİR BU BÖYLE . ÖNCESİNDE HİÇ BİR DR GEL SENİ HER AY TAKİP EDELİM BİLE DEMEDİ BEN BURADA YAZILANLARI OKUYUP ÖĞRENDİKLERİMLE ŞARTLARI ZORLUYORUM DR LARA KALIRSAN ALTI AYDA BİR GEL DİYORLAR SENİN O SÜREÇTE FSH DÜŞMÜŞ FOLİKÜLÜN OLMUŞ BIŞA GİTMİŞ YA DA GİTMEMİŞ UMURUNDA DEĞİL BİDE ÖZELE GİDİYORUM RABBİM BU KAPILARA DÜŞÜRDÜ DÜŞÜRMESİNEDE ŞİFASINI MUCİZESİNİ KENDİ TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH YOKSA ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ YIPRATICI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…