Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

D vitamini eksikliği (ben de yaşadım bunu) başlı başına düşük ve hamile kalamama için bir neden olabiliyor. mutlaka eksik ise yerine konmalı. fakat D vitaminini yerine koymanız bunun dışında bir sorun varsa rezerv sıkıntısı gibi onu yerine koymuyor. çünkü rezerv belli bunu artıracak bir durum yok maalesef uzunca süre mücadele ettiğim okuduğum için böyle düşünüyorum ama kalite üzerine çalışılabilir bitkisel ve ilaç desteği ile. Yani hiç bir sıkıntısı olmayan bir bayanın D vitamini eksik diye gerçekten hamile kalamadığı oluyor.

Yok bu yaz erzuruma atandık Bünyamin Börekçi doktorum
Bende erzurumdaydım şmdi bursadayım.Tıp fakultesindeydi o doktor bende bursaya gelmesek onda tedaviye başlıycaktım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Bende erzurumdaydım şmdi bursadayım.Tıp fakultesindeydi o doktor bende bursaya gelmesek onda tedaviye başlıycaktım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Opu 'dan hiç yumurta çıkmadı. Iptal oldu tedavim

melekeda Canım senin e2 hormonuna falan bakılmadı mı nasıl böyle bi yanlış yapabiliyolar anlamadım.Demek ki tüp bebek konusunda başarılı deiller.İmkanın varsa sana benim doktorumu tavsiye ederim özel muanesi vardı erzurumda

Başarılı değiller demek istemiyorum çünkü onlarca kadın yanımda pozitif sonucu aldı 10 yıllık olmayan bile hamile kaldı. E2 değerim 3bin olmadan opu demedi doktorum ama yumurtaların içi farklı bir sıvı doluymuş olabiliyormuş böyle şeyler zaten over rezerv bozukluğum var doktor 3bin e2 'ye rağmen 1 yumurta çıksa kâr bizim için diyordu. Ben tek aşılamaya iki buçuk yıl evlilikle rapor aldım benim durumumun böyle olduğu belliydi. Raporlu 3 hakkımı burada kullanacağım özele gideceksem istanbulda giderim

Anladım canım herkesin bi imtihanı var işte bendede doğuştan rahim anamolisi varmış.Yarim rahimliyim kısaca.Rabbim yardımcımız olsun

Anladım canım herkesin bi imtihanı var işte bendede doğuştan rahim anamolisi varmış.Yarim rahimliyim kısaca.Rabbim yardımcımız olsun
Insallah embriyolar tutunur anomaliler de zor hepimizin imtihani dediğin gibi. Ben 2 ay sonra tekrar deneyeceğim inşallah herşey güzel gecer

Over rezerv bozukluğu olduğu nasıl anlaşıldı peki

Insallah embriyolar tutunur anomaliler de zor hepimizin imtihani dediğin gibi. Ben 2 ay sonra tekrar deneyeceğim inşallah herşey güzel gecer
İnsallah canım dua etmekten başka çare yok malesef.Rabbim istedikten sonra herşey mümkün.Nasibimizde evlat sahibi olmak vardır insallah

Arkadaşlar merhaba. 31 yaşındayım hiç gebe kalmadım. Amh 0.28 . Bu ay ilk defa tüp bebek denedim. 12 folikul gorundu fakat 5 yumurtam toplandı 3 tanesi dollendi. Ikisi transfer edildi 3. Günde fakat maalesef başarısız oldu. Şubatta 2. Denemeyi yapicam inşallah. Bu şekilde değeri olup hamile kalan var mi aranizda? Ya da tutunabilmesine yardımcı olan gıdalar vs nedir. Ben hergün 1 kere folidoce kullanıyorum şuan okadar

Arkadaşlar, benim amh 0.09.. Henuz evli olmadigim icin yumurta donduracagim. Bir dahaki ayı bekliyorum. Bu sure içinde yumurta kalitesini nasıl artirabilirim? Cok sey okudum aslinda ama doktor bana sadece Omepa Q10 verdi. Bi de ben bi 10 gündür ari sütu bal polen karışımı iciyorum. Baska neler yapılabilir? Ters bi şey yaparsam da yumurtaların gelisimine engel olursam diye cekiniyorum. Neler onerirsiniz?
Bir de erken menopoz nedeniyle kemik erimesi baslayabilir diye gorustugum baska bir doktor adetimin duzene girmesi icin cyclo progynova verdi. Kullanan var mı? Yumurtayi kotu etkilemez umarım.. :/

Öncelikle çok geçmiş olsun hiç üzülme. Ben solgar omega3 coenzyme q 10 arı sütü bal polen çörek otu yağı ve kefir kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum. İnşallah sana da şifa olur. En önemlisi stres yapma iyi düşün çok güzel olacak de. Allah yolunu açık etsin. İsteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin. Amin.

Merhaba sizin sorun neydi acaba

Rezerv azlığı çikolata kisti tek tüp kapalı ve eşimde sayı hız morfoloji sorunu
Bu kadar olumsuzluğa rağmen hamile kalabilmene çok sevindim canım.Rabbim isteyince oluyo işte.Kaçıncı denemede oldu senin yaş kaçtı.İkiz bekliyodun sen dimi

Amiiin, teşekkür ederim yazdıklarınız icin. Siz bunlari yaptığınızda yumurta sayi ve kalitelerdeki degisim nasil oldu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…