bence d vitamini seviyene baktırmadan böyle birşey yapma derim.düşükse takviye yapabilirsin tabiki. onun yerine kabak çekirdeği ve avakado yiyebilirsin tutunmada etkili olduğunu duymuş ve yemiştim ben.Merhaba transferimin 2. Günündeyim. Devit alsam kullansam faydası olur mu tutunmaya
Bende erzurumdaydım şmdi bursadayım.Tıp fakultesindeydi o doktor bende bursaya gelmesek onda tedaviye başlıycaktım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımYok bu yaz erzuruma atandık Bünyamin Börekçi doktorum
Opu 'dan hiç yumurta çıkmadı. Iptal oldu tedavimBende erzurumdaydım şmdi bursadayım.Tıp fakultesindeydi o doktor bende bursaya gelmesek onda tedaviye başlıycaktım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Sanki önceki mesajlarında gelişmiş var diyodun neden böyle oldu doktoruna sordun mu canımOpu 'dan hiç yumurta çıkmadı. Iptal oldu tedavim
Başarılı değiller demek istemiyorum çünkü onlarca kadın yanımda pozitif sonucu aldı 10 yıllık olmayan bile hamile kaldı. E2 değerim 3bin olmadan opu demedi doktorum ama yumurtaların içi farklı bir sıvı doluymuş olabiliyormuş böyle şeyler zaten over rezerv bozukluğum var doktor 3bin e2 'ye rağmen 1 yumurta çıksa kâr bizim için diyordu. Ben tek aşılamaya iki buçuk yıl evlilikle rapor aldım benim durumumun böyle olduğu belliydi. Raporlu 3 hakkımı burada kullanacağım özele gideceksem istanbulda giderimmelekeda Canım senin e2 hormonuna falan bakılmadı mı nasıl böyle bi yanlış yapabiliyolar anlamadım.Demek ki tüp bebek konusunda başarılı deiller.İmkanın varsa sana benim doktorumu tavsiye ederim özel muanesi vardı erzurumda
Anladım canım herkesin bi imtihanı var işte bendede doğuştan rahim anamolisi varmış.Yarim rahimliyim kısaca.Rabbim yardımcımız olsunBaşarılı değiller demek istemiyorum çünkü onlarca kadın yanımda pozitif sonucu aldı 10 yıllık olmayan bile hamile kaldı. E2 değerim 3bin olmadan opu demedi doktorum ama yumurtaların içi farklı bir sıvı doluymuş olabiliyormuş böyle şeyler zaten over rezerv bozukluğum var doktor 3bin e2 'ye rağmen 1 yumurta çıksa kâr bizim için diyordu. Ben tek aşılamaya iki buçuk yıl evlilikle rapor aldım benim durumumun böyle olduğu belliydi. Raporlu 3 hakkımı burada kullanacağım özele gideceksem istanbulda giderim
Insallah embriyolar tutunur anomaliler de zor hepimizin imtihani dediğin gibi. Ben 2 ay sonra tekrar deneyeceğim inşallah herşey güzel gecerAnladım canım herkesin bi imtihanı var işte bendede doğuştan rahim anamolisi varmış.Yarim rahimliyim kısaca.Rabbim yardımcımız olsun
Over rezerv bozukluğu olduğu nasıl anlaşıldı pekiBaşarılı değiller demek istemiyorum çünkü onlarca kadın yanımda pozitif sonucu aldı 10 yıllık olmayan bile hamile kaldı. E2 değerim 3bin olmadan opu demedi doktorum ama yumurtaların içi farklı bir sıvı doluymuş olabiliyormuş böyle şeyler zaten over rezerv bozukluğum var doktor 3bin e2 'ye rağmen 1 yumurta çıksa kâr bizim için diyordu. Ben tek aşılamaya iki buçuk yıl evlilikle rapor aldım benim durumumun böyle olduğu belliydi. Raporlu 3 hakkımı burada kullanacağım özele gideceksem istanbulda giderim
İnsallah canım dua etmekten başka çare yok malesef.Rabbim istedikten sonra herşey mümkün.Nasibimizde evlat sahibi olmak vardır insallahInsallah embriyolar tutunur anomaliler de zor hepimizin imtihani dediğin gibi. Ben 2 ay sonra tekrar deneyeceğim inşallah herşey güzel gecer
adetin ikinci günü az folikül görüyor mesela bende 2 tane. normali 10 üstü. ve yavaş büyüyorlar, opu 21. gün olduOver rezerv bozukluğu olduğu nasıl anlaşıldı peki
Öncelikle çok geçmiş olsun hiç üzülme. Ben solgar omega3 coenzyme q 10 arı sütü bal polen çörek otu yağı ve kefir kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum. İnşallah sana da şifa olur. En önemlisi stres yapma iyi düşün çok güzel olacak de. Allah yolunu açık etsin. İsteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin. Amin.Arkadaşlar, benim amh 0.09.. Henuz evli olmadigim icin yumurta donduracagim. Bir dahaki ayı bekliyorum. Bu sure içinde yumurta kalitesini nasıl artirabilirim? Cok sey okudum aslinda ama doktor bana sadece Omepa Q10 verdi. Bi de ben bi 10 gündür ari sütu bal polen karışımı iciyorum. Baska neler yapılabilir? Ters bi şey yaparsam da yumurtaların gelisimine engel olursam diye cekiniyorum. Neler onerirsiniz?
Bir de erken menopoz nedeniyle kemik erimesi baslayabilir diye gorustugum baska bir doktor adetimin duzene girmesi icin cyclo progynova verdi. Kullanan var mı? Yumurtayi kotu etkilemez umarım.. :/
Merhaba sizin sorun neydi acabaÖncelikle çok geçmiş olsun hiç üzülme. Ben solgar omega3 coenzyme q 10 arı sütü bal polen çörek otu yağı ve kefir kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum. İnşallah sana da şifa olur. En önemlisi stres yapma iyi düşün çok güzel olacak de. Allah yolunu açık etsin. İsteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin. Amin.
Rezerv azlığı çikolata kisti tek tüp kapalı ve eşimde sayı hız morfoloji sorunuMerhaba sizin sorun neydi acaba
Çok tşk ederim cvp için amh ya baktırmışmıydınız tüpbebek lemi hamile kaldınız kaçıncı denemenizdiRezerv azlığı çikolata kisti tek tüp kapalı ve eşimde sayı hız morfoloji sorunu
Bu kadar olumsuzluğa rağmen hamile kalabilmene çok sevindim canım.Rabbim isteyince oluyo işte.Kaçıncı denemede oldu senin yaş kaçtı.İkiz bekliyodun sen dimiRezerv azlığı çikolata kisti tek tüp kapalı ve eşimde sayı hız morfoloji sorunu
Amiiin, teşekkür ederim yazdıklarınız icin. Siz bunlari yaptığınızda yumurta sayi ve kalitelerdeki degisim nasil oldu? :)Öncelikle çok geçmiş olsun hiç üzülme. Ben solgar omega3 coenzyme q 10 arı sütü bal polen çörek otu yağı ve kefir kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum. İnşallah sana da şifa olur. En önemlisi stres yapma iyi düşün çok güzel olacak de. Allah yolunu açık etsin. İsteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?