Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

İnşallah sizinde en kısa zamanda sağlıklı yumurtalarınız toplanır. Ne kullanıyorsunuz ilaç?

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? İmkanınız varsa istanbulda mustafa acet var bu tip sorunlu vakalarda başarılı. Ben en son ona gideceğim

Yaşınız çok genç daha çok zamanınız var. Şuanki durumuz nedir? Transfer olalı ne kadar oldu? Dondurulmuş var mı elinizde?
Yaşım genç evet ama amh 002 fsh 9 45 yaşında gibi yumurta rezervim malesef
Ben bir kez raporsuz genartta denedm toplandı 1 dölenen 3. Embriyosu transfer ettirmiştim oda olmadı 12. Gün değerim 8 çıktı. Yani çok hafif bir tutunma olmş okadar sonra adet oldum bu geçen koltu sonra ara verdim.
Şimdi ankara gatadan rapor çıkardım ama raporulumu yapsam raporsuz mu yada napsam araştırma içerisindeym adeti le başlayacağım.
Biesterom dhea bnde aşırı derecede yüz ve bğcudumda sivilcelenme yaltığı için bıraktım. Qenzim tem omega 3 be folik adit kullanıyorum. Sadece birde saraçoğlu erken menapoz kğrü almştm onu yaptım fhs 16dan 9a düştü bakalım ona devam ediyorum şimdilil

Ben de testeredişli aslanpençesi kürü uyguluyorum. Soğan kürü tüp bebekte uygulanmamalıymış. Ama ara veren varsa kesinlikle saraçoğlu kürlerini yapmalı. Siz de bence raporlu deneyin. Hakkınızı kullanın sonra bakarsınız duruma göre. Bana da genart ı tavsiye ettiler ama ben mustafa acete gideceğim olmazssa eğer

Beş aydır biesteron, teatrio multivitamin ve folik asit. Ama tüp bebek zamanı nerdeyse beş çeşit iğne kullanıyorum
Evet ben de öyle çok ilaç kullandım. Son 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum.
Bende artık kullanmıyorum folik dışında hiç bir şey.

Evet ben de öyle çok ilaç kullandım. Son 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum.

Bende artık kullanmıyorum folik dışında hiç bir şey.
Bence amh çok düşük olanlar tüp bebek değil kendi hamile kalmaya çalışmaşı aslında.
Çok iyi bir doktorda sabırla gide gele yumurta takibi vitamin destekleriyle.
Çünkü tüp bebek ilaçları sonucunda hep yumurtalar boş çıkıyor

Keşke öyle olsa. Benim yumurtam ilaçsız büyümüyor

Transfer olmadı zaten döllenmediği için. Tedavi öncesi 5 ay kadar biesteron ve multivitamin. Yumurta kalitesiz olduğu için

Merhaba arkadaslar. Benimde eylülde 1 olumsuz denemem oldu. Yumurta rezervim az. 2 yumurta toplandi. 1 ı döllendi. 3.gün transfer edildi. Tutunamadi malesef. Şimdi hem maddi hem manevi toparlanmak için bekleme asamasindayiz. Impryl verdi bana doktorum. Bir de arı sütü aldik. Eşimle her gün onu içiyoruz. Cok zor bir süreç. Allah hepimziin yardimcisi olsun

Benim de rezerv az.bur tane dondurulmus embriyom var.birkac tane daha olsun istiyorum.ama cok zor olmuyor bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…