Yaşınız çok genç daha çok zamanınız var. Şuanki durumuz nedir? Transfer olalı ne kadar oldu? Dondurulmuş var mı elinizde?
İnşallah sizinde en kısa zamanda sağlıklı yumurtalarınız toplanır. Ne kullanıyorsunuz ilaç?Teşekkür ederim. Aynen sizin yaptırdığınız yöntemin bir önceki aşaması galiba benimki. Ya da burda o yöntem olmadığı için calsiyum yöntemini uyguluyorlardır. Umarım bir dahaki denemeniz güzel sonuç verir
İnşallah sizinde en kısa zamanda sağlıklı yumurtalarınız toplanır. Ne kullanıyorsunuz ilaç?
Yaşım genç evet ama amh 002 fsh 9Yaşınız çok genç daha çok zamanınız var. Şuanki durumuz nedir? Transfer olalı ne kadar oldu? Dondurulmuş var mı elinizde?
Yaşım genç evet ama amh 002 fsh 945 yaşında gibi yumurta rezervim malesef
Ben bir kez raporsuz genartta denedm toplandı 1 dölenen 3. Embriyosu transfer ettirmiştim oda olmadı 12. Gün değerim 8 çıktı. Yani çok hafif bir tutunma olmş okadar sonra adet oldum bu geçen koltu sonra ara verdim.
Şimdi ankara gatadan rapor çıkardım ama raporulumu yapsam raporsuz mu yada napsam araştırma içerisindeym adeti le başlayacağım.
Biesterom dhea bnde aşırı derecede yüz ve bğcudumda sivilcelenme yaltığı için bıraktım. Qenzim tem omega 3 be folik adit kullanıyorum. Sadece birde saraçoğlu erken menapoz kğrü almştm onu yaptım fhs 16dan 9a düştü bakalım ona devam ediyorum şimdilil
Evet ben de öyle çok ilaç kullandım. Son 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum.Beş aydır biesteron, teatrio multivitamin ve folik asit. Ama tüp bebek zamanı nerdeyse beş çeşit iğne kullanıyorum
Bende artık kullanmıyorum folik dışında hiç bir şey.Yaşım genç evet ama amh 002 fsh 945 yaşında gibi yumurta rezervim malesef
Ben bir kez raporsuz genartta denedm toplandı 1 dölenen 3. Embriyosu transfer ettirmiştim oda olmadı 12. Gün değerim 8 çıktı. Yani çok hafif bir tutunma olmş okadar sonra adet oldum bu geçen koltu sonra ara verdim.
Şimdi ankara gatadan rapor çıkardım ama raporulumu yapsam raporsuz mu yada napsam araştırma içerisindeym adeti le başlayacağım.
Biesterom dhea bnde aşırı derecede yüz ve bğcudumda sivilcelenme yaltığı için bıraktım. Qenzim tem omega 3 be folik adit kullanıyorum. Sadece birde saraçoğlu erken menapoz kğrü almştm onu yaptım fhs 16dan 9a düştü bakalım ona devam ediyorum şimdilil
Bence amh çok düşük olanlar tüp bebek değil kendi hamile kalmaya çalışmaşı aslında.Evet ben de öyle çok ilaç kullandım. Son 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum.
Bende artık kullanmıyorum folik dışında hiç bir şey.
Keşke öyle olsa. Benim yumurtam ilaçsız büyümüyorBence amh çok düşük olanlar tüp bebek değil kendi hamile kalmaya çalışmaşı aslında.
Çok iyi bir doktorda sabırla gide gele yumurta takibi vitamin destekleriyle.
Çünkü tüp bebek ilaçları sonucunda hep yumurtalar boş çıkıyor
Transfer öncesi siz neler kullandınız? Özel bir şey yaptınız mı? O yumurtA neden tutmamış peki? Dondurulmuşmuydu?Keşke öyle olsa. Benim yumurtam ilaçsız büyümüyor
Transfer öncesi siz neler kullandınız? Özel bir şey yaptınız mı? O yumurtA neden tutmamış peki? Dondurulmuşmuydu?
biesteronun herhangibir yan etkisini gördünüz mü?Transfer olmadı zaten döllenmediği için. Tedavi öncesi 5 ay kadar biesteron ve multivitamin. Yumurta kalitesiz olduğu için
Ben de 5 ay kullandım hiç yan etkisini görmedim.biesteronun herhangibir yan etkisini gördünüz mü?
Adetin 3. Günü bakılan e2 değeriniz kaç çıkıyorTransfer olmadı zaten döllenmediği için. Tedavi öncesi 5 ay kadar biesteron ve multivitamin. Yumurta kalitesiz olduğu için
teşekkür ederim cevabın için peki etkisini gördünmü olumlu olarak...Ben de 5 ay kullandım hiç yan etkisini görmedim.
Merhaba arkadaslar. Benimde eylülde 1 olumsuz denemem oldu. Yumurta rezervim az. 2 yumurta toplandi. 1 ı döllendi. 3.gün transfer edildi. Tutunamadi malesef. Şimdi hem maddi hem manevi toparlanmak için bekleme asamasindayiz. Impryl verdi bana doktorum. Bir de arı sütü aldik. Eşimle her gün onu içiyoruz. Cok zor bir süreç. Allah hepimziin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?