- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Evet maddi imkanın varsa hiç durmaO.35 amh la tüp bebeğe kalkışmak mantıklı mi kizlar
Benim 0.31 amh ve yaş 28 tüp bebeğe başladım bende opu olcam yumurtam toplancak yani salı günü ve çok iyi değil bence 15 10 8 8 yumurta boyutlarım iki üç milim ya büyür ya büyümez benim tahminim başka seçeneğimde yok bu degerle bekleyemeyizO.35 amh la tüp bebeğe kalkışmak mantıklı mi kizlar
2teşekkür ederim cevabın için peki etkisini gördünmü olumlu olarak...
bence olumlu oldu. 2 tane yumurtam dondurulduteşekkür ederim cevabın için peki etkisini gördünmü olumlu olarak...
Benim 0.31 amh ve yaş 28 tüp bebeğe başladım bende opu olcam yumurtam toplancak yani salı günü ve çok iyi değil bence 15 10 8 8 yumurta boyutlarım iki üç milim ya büyür ya büyümez benim tahminim başka seçeneğimde yok bu degerle bekleyemeyiz[/
Salı gününe kadar büyür yumurtalar. Hiç kafana takma. Sonuçta toplanacak yumurtan var. Her şey gönlünce olsun inşallah.
Kan pıhtılaşmasından nasıl şüphelenip istediniz? Sonucunda coraspirin kullandınız mı?ben ilk tup bebeyi halit fırat erdeme yaptırdım bu kanda pıhtılaşma testini ben kendim istedim cünkü kendimden süpeleniyordum adetlerim pıhtı seklınde geliyordu yikide yaptırmışım adı kardiyovasküler di bide genetik test yapmıştık eşle birlikte ben özelde yaptırdım iki sene önce 600 tutmuştu ama devlet has. Yapıyormuş
Hayırlısı olsun inşallah. Fakat opu öncesi kaç yumurta alınacağı ve sonrasında da kaç tane alınıp döllenmeye müsait yumurta ılduğu söylenir. Drunuz kim?Opu mu oldum kızlar hamd olsun iyiyim kaç yumurtam çıktı demediler üç kişi vardık odada hepinizim yumurtası çıktı dediker ne demek oluyorsa artık
Geçmiş olsun hayırlısı olsun canım.ben anlamadım 3 kişi aynı anda aynı odada mı opu oldunuz ve size dr.nuz bilgi vermedi.nerde tedavi oluyorsunuz.Opu mu oldum kızlar hamd olsun iyiyim kaç yumurtam çıktı demediler üç kişi vardık odada hepinizim yumurtası çıktı dediker ne demek oluyorsa artık
Doç dr emek doğer 5 yumurtam vardı son kontrolde ama kaçı duruyodu bilmiyorumHayırlısı olsun inşallah. Fakat opu öncesi kaç yumurta alınacağı ve sonrasında da kaç tane alınıp döllenmeye müsait yumurta ılduğu söylenir. Drunuz kim?
Şimdi opu olcaklar dinlenme odasına geciyoruz orda giyiniyoruz sonra dosyaya göre ameliyathaneye alındık 10 dkka sürdü odaya gelip yattıkGeçmiş olsun hayırlısı olsun canım.ben anlamadım 3 kişi aynı anda aynı odada mı opu oldunuz ve size dr.nuz bilgi vermedi.nerde tedavi oluyorsunuz.
Devlette oldum cannım kocaeli umuttepeŞimdi opu olcaklar dinlenme odasına geciyoruz orda giyiniyoruz sonra dosyaya göre ameliyathaneye alındık 10 dkka sürdü odaya gelip yattık
Opu nedir?Hayırlısı olsun inşallah. Fakat opu öncesi kaç yumurta alınacağı ve sonrasında da kaç tane alınıp döllenmeye müsait yumurta ılduğu söylenir. Drunuz kim?
Bayıltılarak oldu dimi opu işlemi.Şimdi opu olcaklar dinlenme odasına geciyoruz orda giyiniyoruz sonra dosyaya göre ameliyathaneye alındık 10 dkka sürdü odaya gelip yattık
Yumurta toplama işlemiOpu nedir?
Evet ben de kullndımBir soru sormak istiyorum tüp bebek öncesinde adetler dizenli değilse(ki düzenli olsa zaten problem yom demektir evde kendimiz yaparız) cyclo prognova ile önce adetinizi düzenledimi doktorunuz?
Evet cnm 15 dakkalık bi anestezi veriyolarBayıltılarak oldu dimi opu işlemi.
Erken menopoz kürü nedir?Yaşım genç evet ama amh 002 fsh 945 yaşında gibi yumurta rezervim malesef
Ben bir kez raporsuz genartta denedm toplandı 1 dölenen 3. Embriyosu transfer ettirmiştim oda olmadı 12. Gün değerim 8 çıktı. Yani çok hafif bir tutunma olmş okadar sonra adet oldum bu geçen koltu sonra ara verdim.
Şimdi ankara gatadan rapor çıkardım ama raporulumu yapsam raporsuz mu yada napsam araştırma içerisindeym adeti le başlayacağım.
Biesterom dhea bnde aşırı derecede yüz ve bğcudumda sivilcelenme yaltığı için bıraktım. Qenzim tem omega 3 be folik adit kullanıyorum. Sadece birde saraçoğlu erken menapoz kğrü almştm onu yaptım fhs 16dan 9a düştü bakalım ona devam ediyorum şimdilil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?