Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bulent tiras pahali ama guvenli yere benziyor.. murat arslan.. en azindan unlulerdende giden var ne bileyim..
Resmen reklam ne kadarda ayrintili bilgi veriyor

Lütfen gitmeyin ben ve birçok rahimi mahvetti kendisi hiç birleşeyim yokken ameliyata ikna etti olduk sonuç şuan hamile kalma olasılığım bile yok sakın haaaa!!uzak dur
Canım geçmiş olsun.Keske araştırıp gitseydin..Bir zamanlar kendisini takip ediyordum..Paracı ve sizin gibi şikayet eden çok olunca takipten çıktım..

Sana iyi davranmis hayret haberin varmı adam vampir çıktı ay kusura bakmayın ama ne bu yani

Senden Allah razı olsun ... diyeceklerim bu kadar

Benim de yumurta rezervimde azalma var, ve başka kadın hastalıkları ile de uğraşıyorum.
Benim bu özel durumuma rağmen 2 ayrı klinikte tüp bebek tedavisi yapan doktorlar teşhis koyamadı bana ve sebepsiz kısırlık dediler, hiç bir tedavi önermediler ve bir sürü paramı ve zamanımı ç/aldılar benden. Maddi ve manevi yükü burada tüp bebek tedavisi gören herkes bilir. Allah onlara cezasını versin.
Sonra Ankara'da çok başarılı bir Profesör keşfettim.
Profesör Nuray Bozkurt hanım, öncelikle benim tedavime yöneldi ve tüp bebek denemesini tedavi sonrası yapacağız.
Allah ondan razı olsun. Onu bulduğuma çok şükür ediyorum. Onu çok seviyorum.

daha gzüel anlatılmazdı .....

Allah şifalar versin inşallah.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşaallah..

Çok güzel yazmışsınız teşekkürler.. Peki hangi marka vitamin önerirsiniz

Merhaba bende 45 yaşındayım.7 denememde geçen ay negatif aldım. Yumurta sperm var 3.gun 5.gun kadar gidiyor ama yasa bağlı yumurta kalitem yüzünden negatif sonuç alıyorum.Siz şu an neler yapıyorsunuz bana yazarmisiniz

Bende aynı durumdayım canım.45 yaş ve negatif 7 deneme.şuan yapabileceğim bişey kalmadığını düşünüyorum çünkü ne duysam denedim yinede nafile.bizde de bi sıkıntı görünmüyor ama yinede olmuyor

7.denemeye kadar inancım vardi çünkü
Klinik olarak Her şey normal gözüküyordu bu yüzden vazgeçmeyi düşünmüyordum.Vucudumda birşeyler ters giderse hormonlar döllenme olmazsa yumurta ilaçlara cevap vermezse bırakırım diye düşünüyordum..Fakat şimdi sizin durumunuzuda öğrenince demek ileri yaşta böyle oluyor saydığım şeyler olsada daha fazlasını vücut yapmıyor olmayan larda böyle vazgeçiyor diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…