Ne yapmayı planlıyorsunuz bu denemelerin so u yok gibi gozukuyor.Daha fazlası olmuyor...Bende aynı durumdayım canım.45 yaş ve negatif 7 deneme.şuan yapabileceğim bişey kalmadığını düşünüyorum çünkü ne duysam denedim yinede nafile.bizde de bi sıkıntı görünmüyor ama yinede olmuyor
İnan hiç bir fikrimiz yok.çersiz kaldık.yeniden tüp denesek her deneme bizden sağlık adına bir şeyler alıyor.maddiyatı jiç saymıyorum nile o ayrı konu.çaresizlik ne zormuş.siz ne düşünüyorsunuz.Ne yapmayı planlıyorsunuz bu denemelerin so u yok gibi gozukuyor.Daha fazlası olmuyor...
Konya noafertil de 5 deneme 2 side konya medovadaydı.artık tedaviyi bıraktık.şimdilik.dediğin gibi herşey iyi bi sıkıntı yok ama iş teste gelince hep negatif.Hangi merkez de tedavi oluyorsunuz.
Bende son negatif Sonucu mu iki hafta once aldım Her şey iyi gidiyorken bende neyapicam bilmiyorum bu son denememde merkezde değiştirdim ama olmadı yine Doktorum bu yaşlarda %5 başarı ama tekrarlayan 7 badsrisizdan sonra yüzde bir iki diyor çok zor.Denesem nereye kadar sonu varmı bilmiyorum.Ama Ben de hiç n kadar çaresiz kalmadım. Ne yapicam bilmiyorum.Icime korkunç bir acı çöktü hep umudum vardı.Artik Her şey bos geliyor.Anlamsiz.Hayatta tek istediğim şey aile olmaktı.Anne olmakti..Hayatin günlerin ayların bile anlamı kalmadı artık.. .Ya bakıyorum sanatçılar bizim yaşımızda doğuruyor.bizde sorun ne anlamıyorum.üstelik onların gece hayatları almış başını gidiyor.hani bizim gibi yediklerine içtiklerine dikkat ettiklerinide pek sanmıyorum.
Size doktor unu ne diyor denemeyi öneriyorum.Ya bakıyorum sanatçılar bizim yaşımızda doğuruyor.bizde sorun ne anlamıyorum.üstelik onların gece hayatları almış başını gidiyor.hani bizim gibi yediklerine içtiklerine dikkat ettiklerinide pek sanmıyorum.
7.denemeye kadar inancım vardi çünkü
Klinik olarak Her şey normal gözüküyordu bu yüzden vazgeçmeyi düşünmüyordum.Vucudumda birşeyler ters giderse hormonlar döllenme olmazsa yumurta ilaçlara cevap vermezse bırakırım diye düşünüyordum..Fakat şimdi sizin durumunuzuda öğrenince demek ileri yaşta böyle oluyor saydığım şeyler olsada daha fazlasını vücut yapmıyor olmayan larda böyle vazgeçiyor diye düşünmeye başladım.
Ben onlarin donasyon yaptirdiklarini dusunuyorum.Ya bakıyorum sanatçılar bizim yaşımızda doğuruyor.bizde sorun ne anlamıyorum.üstelik onların gece hayatları almış başını gidiyor.hani bizim gibi yediklerine içtiklerine dikkat ettiklerinide pek sanmıyorum.
Siz kac yasindasiniz problem yaş faktorumuMerhaba, rezerv azlığına çözüm olarak en yeni çözüm PRP uygulaması uygulanıyor.
Prp'nin uygulamasının yumurtanın kalitesini arttırdığı gözlemlenmiş.
Menopoza giren kadınlarda bile etkili olduğu gözlemlenmiş.
Bence denemelisiniz.
Ankara'da Prof. Dr Nuray Bozkurt hanımefendi bu konuda uzman ve çok başarılı bir doktor. Tavsiye ederim.
Ben kendim de Nuray hanıma tedavi oluyorum.
Evet sizinle benzer yaştayız ve sebepsiz infertilite tanısı koydular daha önceki klinikteki tedavide. Şimdi Ankara'da tedavi oluyorum.Siz kac yasindasiniz problem yaş faktorumu
Cok tedekkur ederim paylaşımız için istanbulda emi iyi merkezlerlerde ve en iyi hekimlere tedavi gördüm.Istanbulda prp inanmıyor bir çok hekim.Kibrisla da bazı merkezlerle yazisarak durumumu gorustum.Ama malasef kadın yasına bağlı yapılacak bir tedavi yok deniyor.Bir ara su mitokondri nakli diye bir şey varmış ona baktım oda bir çeşit donasyonmus dediler...Tarifsiz bir umutsuzluk ve üzüntü içindeyim..Evet sizinle benzer yaştayız ve sebepsiz infertilite tanısı koydular daha önceki klinikteki tedavide. Şimdi Ankara'da tedavi oluyorum.
Donasyona ben inanmıyorum laç kişiden duyduysam hiç faydası olmamış.bunlar hep para tuzağıCok tedekkur ederim paylaşımız için istanbulda emi iyi merkezlerlerde ve en iyi hekimlere tedavi gördüm.Istanbulda prp inanmıyor bir çok hekim.Kibrisla da bazı merkezlerle yazisarak durumumu gorustum.Ama malasef kadın yasına bağlı yapılacak bir tedavi yok deniyor.Bir ara su mitokondri nakli diye bir şey varmış ona baktım oda bir çeşit donasyonmus dediler...Tarifsiz bir umutsuzluk ve üzüntü içindeyim..
Benim görüştüğüm merkezlerlerde güvenilir hekimlerden aynı şeyi soyluyorPardon prp diyecektim donasyon yazmışım
Hala şansınız var zaman kaybetmeyin kimyasal da olsa gebelik olması da iyi birşey yazdığım merkezler ve hekimler alanında iyi ve güvenilir ler en azından bana öyle geldi malesef bir çoğu ticarethane gibi...Ben 43 yaşındayım geçen sene doğal yolla hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu ve bir daha da hamile kalamadım. 1 başarısız tüp bebek tedavim var. Yumurta, sperm herşey iyi, ama nedense yumurta toplanmasından 24 saat sonra yumurta döllenmedi diye bir cevap aldım. Sebep ne açıklanmadı. Ben de şimdi yeni bir tip bebek merkezi araştırıyorum. Gerçekten güvenebileceğim ve işi ticarete sokamamış. Bir ümit...
aslında yaşla ilgili sorunum yok ama rezervim yaşıma göre az ilk başladığımda 26 yaşındaydım amh 1,43 9-10 yumurta toplanıyordu şimdi 32 yaşındayım çıkan yumurta 3,5 anca ama döllenme ve embriyolarda ilerleme olmuyor.Sizin de yaş faktorune bağlı yumurta kalitedizligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?