Merhaba Dna hasarı için 45 yaşındayım 7 kez negatif denemem oldu.yasa bağlı sağlıklı.embiryo yu yakalayabilirmiyim.Bunun için kullanmam.gerekli vitamin biliyor musunuz ne onerirsiniz.Senden Allah razı olsun ... diyeceklerim bu kadar
Merhabalar benim rezervim düşüktü, 3. Tüp bebek tedavim öncesi yaklaşık 2,5 ay diyetisyen kontrolunde yumurta kalitesi artırıcı beslenme listesi uyguladım ama diyetisyenim dediklerini harfiyen uyguladım ve su an hamileyim. Gerçekten sağlıklı beslenmenin inanılmaz etkisi var. Omega3 zengini beslenme gerekli yumurta kalitesini artıran baş etmen o.Kızlar yumurta rezervi az olup da bitkisel ilaç ve kürlerle soğan kürü aslan pençesi gibi bitkisel ürünlerle gebe kalan var mı? Bi de doktorunuz gebelik şansı var diyomu ?
kime gittiniz diyetisyene ?Merhabalar benim rezervim düşüktü, 3. Tüp bebek tedavim öncesi yaklaşık 2,5 ay diyetisyen kontrolunde yumurta kalitesi artırıcı beslenme listesi uyguladım ama diyetisyenim dediklerini harfiyen uyguladım ve su an hamileyim. Gerçekten sağlıklı beslenmenin inanılmaz etkisi var. Omega3 zengini beslenme gerekli yumurta kalitesini artıran baş etmen o.
Peki hangi tup bebek merkezi?Merhabalar benim rezervim düşüktü, 3. Tüp bebek tedavim öncesi yaklaşık 2,5 ay diyetisyen kontrolunde yumurta kalitesi artırıcı beslenme listesi uyguladım ama diyetisyenim dediklerini harfiyen uyguladım ve su an hamileyim. Gerçekten sağlıklı beslenmenin inanılmaz etkisi var. Omega3 zengini beslenme gerekli yumurta kalitesini artıran baş etmen o.
Ankara Novaart Tüp Bebek Merkezi, doktorum da Prof. Dr. Ahmet ErdemPeki hangi tup bebek merkezi?
Hangi merkezlere gitmiştiniz?Hala şansınız var zaman kaybetmeyin kimyasal da olsa gebelik olması da iyi birşey yazdığım merkezler ve hekimler alanında iyi ve güvenilir ler en azından bana öyle geldi malesef bir çoğu ticarethane gibi...
Siz kaç yıllık evlisiniz.hiç hamile kaldınız mı.çakşır kökü çayını bıldum nette araştırırken.bu ay denemeyi düşünüyorum.kadında yumurta kalitesini arttırıyormuş.bi bunun denememiştim bakalım.Merhaba bende 45 yaşındayım.7 denememde geçen ay negatif aldım. Yumurta sperm var 3.gun 5.gun kadar gidiyor ama yasa bağlı yumurta kalitem yüzünden negatif sonuç alıyorum.Siz şu an neler yapıyorsunuz bana yazarmisiniz
Neler yaptın canım? Vitamin falan kullandın mı? Hangi dr a gittin? Hangi ilaçları kullandın? Kaç folikülün vardı kaç yumurta toplandı ve kaçı döllendi?Merhabalar yumurtalık rezervim düşüktü, amh 0,5 Fsh 15. Şu an 9 haftalık hamileyim
3. Tedavimdi, ilk tedavimde 5 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi gelişmedi, ikinci tedavimdi ilaçlara tepki vermedi vücudum yumurta dahi toplanmadı, 3. Tedavimde 8 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 3ü beşinci güne ulastı. Üçüncü tedavi öncesi arastırmalar yaptım beslenmenin etkisinin olabilecegini düşündüm ve yumurta kalitesi artıran beslenme programı yazan bir diyetisyene gittim. Onun listesineharfiyen uydum. şeker, beyaz un içeren, pirinç içeren hiç bir şey yemedim. Omega3 zengini beslendim. Balık, semizotu, çörek otu, keten tohumu, arı sütü, polen gibi şeyleri yedim düzenli. Omepa q10, impryl, demir hapı, probiyotik, biestron kullandım takviye olarak.Neler yaptın canım? Vitamin falan kullandın mı? Hangi dr a gittin? Hangi ilaçları kullandın? Kaç folikülün vardı kaç yumurta toplandı ve kaçı döllendi?
Meyve yedi mi canim ya.meyvede sekerli ya.bende 3 gün oldu ekmek felan kestim sayılır bulgur pilavı yiyorum bazen yemek yaninda.caya şeker atmayı ozledim çay bile icemiom pasta yiyemiom.vitaminler başladım arisutu.bakalik faydası olacakmi.bazen günde yarim dilim ekmek yedim.keske toptan kesebilsem ama ağzımın tadı kalmadı onu yeme bunu icme.3. Tedavimdi, ilk tedavimde 5 yumurta toplandı 1 tanesi döllendi gelişmedi, ikinci tedavimdi ilaçlara tepki vermedi vücudum yumurta dahi toplanmadı, 3. Tedavimde 8 yumurta toplandı, 4ü döllendi, 3ü beşinci güne ulastı. Üçüncü tedavi öncesi arastırmalar yaptım beslenmenin etkisinin olabilecegini düşündüm ve yumurta kalitesi artıran beslenme programı yazan bir diyetisyene gittim. Onun listesineharfiyen uydum. şeker, beyaz un içeren, pirinç içeren hiç bir şey yemedim. Omega3 zengini beslendim. Balık, semizotu, çörek otu, keten tohumu, arı sütü, polen gibi şeyleri yedim düzenli. Omepa q10, impryl, demir hapı, probiyotik, biestron kullandım takviye olarak.
Duymadım caksir kökünü araştırayim.2 yıllık evliyim malesef hiç olmadı hamilelik.Siz kaç yıllık evlisiniz.hiç hamile kaldınız mı.çakşır kökü çayını bıldum nette araştırırken.bu ay denemeyi düşünüyorum.kadında yumurta kalitesini arttırıyormuş.bi bunun denememiştim bakalım.
Duymadım caksir kökünü araştırayim.2 yıllık evliyim malesef hiç olmadı hamilelik.
2 yılda mı 7 defa tüp denedinizDuymadım caksir kökünü araştırayim.2 yıllık evliyim malesef hiç olmadı hamilelik.
Evet iki yılda denedim.Yuksek doz olmasa da aldığım.40 yaş sonrasi hormonlar meme de bir takım.kume yapmış lezyonlar yapmışlar şimdi 6 ay da bir bunu da kontrol ettirmek durumundayım.Caksir otuna baktım biraz kullanmaya başladınız mı.nerden yemin etmek gerek.Allah nasip etse bizede bu cuma günü sağlıklı hayırlı bir evlat..2 yılda mı 7 defa tüp denedinizoff çok yıkıcı bi durum.ben 5 yılda mahfoldum sizi daha sıkmış.troid ilacı kullanmaya başladım şimdi.aldığımız hormonlar vücudu altüst ediyor.öncesinde de iki defa ilaçla bi defada aşılama denemiştik.ne olacak bizim halimiz yaa.burada bi bayan benden bir yaş büyük oda kaç defa denedi şimdi bir oğlu oldu.bizede kısmet olur mu acaba.tedaviyle değil de doğal yoldan kalma şansımız yok mu acaba ya.sonuçta sizde de görünürde bi sıkıntı yok değil mi.
Allahım evet ya gerçekten çok mücadele veriyoruz.çakşır kökü çayı aktarlarda var.birde toz halinde çekilmişi var onuda balla sanırım karıştırıp yeniyormuş ama ben çayını aldım.hergün 2 bardak için diyordu okuduğum yerde.daha başlayamadım şuan çok yoğun griple mücadele ediyorum onun ilaçlarını kullanıyorum.çakşır kökü tozuyla bi kür yaptı bana yaşlı bi kadın burada ama ben yiyemedim öidemde yara var eğer sen yapabilirsen tarifini veririm.ondan da hamile kalan olmuş eşlerin ikiside yemeliymiş.Evet iki yılda denedim.Yuksek doz olmasa da aldığım.40 yaş sonrasi hormonlar meme de bir takım.kume yapmış lezyonlar yapmışlar şimdi 6 ay da bir bunu da kontrol ettirmek durumundayım.Caksir otuna baktım biraz kullanmaya başladınız mı.nerden yemin etmek gerek.Allah nasip etse bizede bu cuma günü sağlıklı hayırlı bir evlat..
Herhangi zararı yok değil miAllahım evet ya gerçekten çok mücadele veriyoruz.çakşır kökü çayı aktarlarda var.birde toz halinde çekilmişi var onuda balla sanırım karıştırıp yeniyormuş ama ben çayını aldım.hergün 2 bardak için diyordu okuduğum yerde.daha başlayamadım şuan çok yoğun griple mücadele ediyorum onun ilaçlarını kullanıyorum.çakşır kökü tozuyla bi kür yaptı bana yaşlı bi kadın burada ama ben yiyemedim öidemde yara var eğer sen yapabilirsen tarifini veririm.ondan da hamile kalan olmuş eşlerin ikiside yemeliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?