- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Bildiğim kadarıyla yok.Herhangi zararı yok değil mi
Esmer ekmek yedim birer dilim her öğün, meyve de yedim tabiki de hatta günde 3 porsiyon civarı. Meyve yemen lazım çeşitlendirerek, onlardaki vitaminler de çok önemli. Mor meyveler özellikle antioksidan cok yrarlı.Şekerden kastım basit şeker, doğal şeker değil.Meyve yedi mi canim ya.meyvede sekerli ya.bende 3 gün oldu ekmek felan kestim sayılır bulgur pilavı yiyorum bazen yemek yaninda.caya şeker atmayı ozledim çay bile icemiom pasta yiyemiom.vitaminler başladım arisutu.bakalik faydası olacakmi.bazen günde yarim dilim ekmek yedim.keske toptan kesebilsem ama ağzımın tadı kalmadı onu yeme bunu icme.
kac ay yapmak gerekiyor bu dietiEsmer ekmek yedim birer dilim her öğün, meyve de yedim tabiki de hatta günde 3 porsiyon civarı. Meyve yemen lazım çeşitlendirerek, onlardaki vitaminler de çok önemli. Mor meyveler özellikle antioksidan cok yrarlı.Şekerden kastım basit şeker, doğal şeker değil.
Mor meyveler hangisiEsmer ekmek yedim birer dilim her öğün, meyve de yedim tabiki de hatta günde 3 porsiyon civarı. Meyve yemen lazım çeşitlendirerek, onlardaki vitaminler de çok önemli. Mor meyveler özellikle antioksidan cok yrarlı.Şekerden kastım basit şeker, doğal şeker değil.
Merhabalar sizin probleminiz nedir erken menopoz ya da menopoz mu yoksa yumurta rezerv azlığı mî. Bende prp yaptırdım beş ay önce bende de işe yaramadıbende prp yaptırdım hemde ilk çıktığında hiç bi işe yaramadı.
tsk ederim benim de yumurtam az ve kalite dusuk deniyecemBöğürtlen, yaban mersini,mor erik, kırmızı üzüm gibi
Merhaba 38 yaşında tüp bebek tedavisi ile bir evladımız oldu . Amh değerim de baya düşük ancak doğumdan sonra her yıl bir kere normal hamile kaldım ikisi düştü çünkü bilmedim ağır kaldırdım.şimdi yaşım 41 normal yollarla tedavisiz yine hamileyim bu sefer kendime dikkat ettim yani ağır iş yapmadım bunun dışında hamile kalmak ile ilgili hiçbirşeyi kafaya takmadım stres çok etkiliyor çok şükür iyi gidiyoruz 4 aylık hamileyimMerhaba bende 45 yaşındayım.7 denememde geçen ay negatif aldım. Yumurta sperm var 3.gun 5.gun kadar gidiyor ama yasa bağlı yumurta kalitem yüzünden negatif sonuç alıyorum.Siz şu an neler yapıyorsunuz bana yazarmisiniz
aslında bir problemimiz yoktu ta ki tüp bebek denemeye başlayana kadar yaşıma göre rezervim az ve yumurtalar kalitesiz döllenip ilerleme kaydedemiyoruz.Merhabalar sizin probleminiz nedir erken menopoz ya da menopoz mu yoksa yumurta rezerv azlığı mî. Bende prp yaptırdım beş ay önce bende de işe yaramadı
Yaşınız kaç? Benim de aynı rezerv yaşıma göre kötü. Nasıl bir tedavi görüyorsun şu an?aslında bir problemimiz yoktu ta ki tüp bebek denemeye başlayana kadar yaşıma göre rezervim az ve yumurtalar kalitesiz döllenip ilerleme kaydedemiyoruz.
yaşım 32 valla tedaviler hep aynı tüp bebek önemli olan iyi embriyo yakalamak onuda bulmak için sürekli denemek gerekli.Yaşınız kaç? Benim de aynı rezerv yaşıma göre kötü. Nasıl bir tedavi görüyorsun şu an?
Aynı durumları yaşadım oncelikle folik asit kullandım balık yagı kapsülü ve aktardan macun kullandım.. ikincisi ve en önemlisi eşim sigarayı bıraktı keçiboynuzu pekmezi içti 2 ay sonra doğal yoldan gebe kaldım hemde bi kez denemeyle çunki artık seks azaptı.Merhaba bende 45 yaşındayım.7 denememde geçen ay negatif aldım. Yumurta sperm var 3.gun 5.gun kadar gidiyor ama yasa bağlı yumurta kalitem yüzünden negatif sonuç alıyorum.Siz şu an neler yapıyorsunuz bana yazarmisiniz
Darısı isteyen herkese olsun. Esiniz sigarayı bırakmış ne güzl. Benim eşim bırakmıyor. Üstüne üstlük hiç bir doktorda bırak demedi. Bırakın keçiboynuzu pekmezini meyve yemez. O yuzden benim isim mucizeye kalmış durumda...Aynı durumları yaşadım oncelikle folik asit kullandım balık yagı kapsülü ve aktardan macun kullandım.. ikincisi ve en önemlisi eşim sigarayı bıraktı keçiboynuzu pekmezi içti 2 ay sonra doğal yoldan gebe kaldım hemde bi kez denemeyle çunki artık seks azaptı.
Cok araştirdım ve balik yağinin kadinlarin rahmi için bir mucize olduğunu keşfettim bende mucizeme kavuştum tabi her şey kısmet darısıda size olsun
Amh niz fsh nız kacMerhaba 38 yaşında tüp bebek tedavisi ile bir evladımız oldu . Amh değerim de baya düşük ancak doğumdan sonra her yıl bir kere normal hamile kaldım ikisi düştü çünkü bilmedim ağır kaldırdım.şimdi yaşım 41 normal yollarla tedavisiz yine hamileyim bu sefer kendime dikkat ettim yani ağır iş yapmadım bunun dışında hamile kalmak ile ilgili hiçbirşeyi kafaya takmadım stres çok etkiliyor çok şükür iyi gidiyoruz 4 aylık hamileyim
Yaşınız kaç ?Peki hangi tup bebek merkezi?
Merhaba, tedaviniz nasıl sonuçlandı? Doktorunuzu tavsiye eder misinix?Merhaba, rezerv azlığına çözüm olarak en yeni çözüm PRP uygulaması uygulanıyor.
Prp'nin uygulamasının yumurtanın kalitesini arttırdığı gözlemlenmiş.
Menopoza giren kadınlarda bile etkili olduğu gözlemlenmiş.
Bence denemelisiniz.
Ankara'da Prof. Dr Nuray Bozkurt hanımefendi bu konuda uzman ve çok başarılı bir doktor. Tavsiye ederim.
Ben kendim de Nuray hanıma tedavi oluyorum.
Allah yardımcınız olsun arkadaşımDarısı isteyen herkese olsun. Esiniz sigarayı bırakmış ne güzl. Benim eşim bırakmıyor. Üstüne üstlük hiç bir doktorda bırak demedi. Bırakın keçiboynuzu pekmezini meyve yemez. O yuzden benim isim mucizeye kalmış durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?