Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yaşınız kaç ?
Benim yaşım 43. Geç evlendim. 3 senelik evliyim. Kendimden hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis. 1 sene oldu bir daha hamile kalamadim. Tuk bebek denedik döllenme olmadı 24 saat geçmeden. Tekrar tup bebek deneyeceğim ama pek umutlu değilim çünkü 1 yumurtam gelişiyor. Onu da söyleyemediler. Bir umut diyorum o yuzden tup bebeği tekrar deneyeceğim.

Onu da dolleyemediler yazacaktım soyleyemediler yazmışım...

Arkadaşlar tek yumurtalığım ama hormon değerlerim normal çıkıyor yumurta rezervi testini de yaptırmamı söyledi doktor fsh ile belli olmaz dedi. Peki bu test sadece özeller de mi yapılıyor. Bide spermiogram testi devlette oluyor mu şimdiden teşekkür ederim

Dediğiniz testler devlet hastanesinde de yapılıyor

Onu da dolleyemediler yazacaktım soyleyemediler yazmışım...
Çoğu yönden aynıyız. Bol dua ve iyi bir doktor lâzım bize

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar son zamanlarda novaartta gidenler sonuçlarınız nasıl acaba biraz bilgi verirmisiniz rica etsem

Merhaba bebek sahibi olabildiniz mi

buyume hormonu salgılıyor meletonın yumurtaların buyusn dıye vermıs olabılr

Bülent Bey ile 5 yıl aradan sonra tekrar görüştük. Temmuzdan beri adet olmuyorum. Diğer doktorlar direk donasyon öneriyordu. Rahim kanlanmasına bakıldı ilk kez. Daha önce sadece ultrasonla bakılıyordu şaşırdım. Prp denememi önerdi.
Prp sonrası kendiliğinden hamile kalanların bile olduğunu söylediler. Şaşırtıcı sonuçlar alıyoruz dediler.
Prp yapılıp cyclo progynova kullanarak adet olacağım, 2 ay beklenecek ardından folikül gelişmiş mi bakılacak varsa tüp bebeğe başlanacak.

Başlıklarda gördüğüm kadarı ile prp nin kanıtlanmış bir faydası olmadığını düşünüyor herkes. Yaptıranlar pek olumlu sonuçlar almamışlar. Aldığını iddia edenler de reklam yapmakla suçlanmış. 6.000 TL ücreti var, az para değil ama kaybedilirse vah vah denecek kadar çok para da değil.
Ben denemeye karar verdim.
Öncesinde 5 yıl sonra tekrar rahim filmi çektireceğim.
Hayıt tentürü, arısütü, omega3 - q enzim - melatonin ve belki dhea kullanacağım.
Hacamat yaptıracağım ardından Ahmet Apa’nın şifa grubuyla sağlıklı beslenme takvimine başlayacağım.

Gelişmeleri burdan yazmaya devam edeceğim, daha önce benzer tecrübeleri olanlar yorum yazarsa sevinirim.

Senin için çok sevindim canım inşallah güzel haberlerini almak nasip olur
Merhaba bana ulasırmısınız hıkayenız öyle tanıdıkkı destegınıze ıhtıyacım var lütfen duyun sesımı

amh değeriiz kaaçtı

Merhaba arkadaşlar bende üç aydır adet olamıyorum doktora gittim karından ultrasonla baktı yumurtalıklarda bi sorun yok dedi yine de tsh ve prolaktin hormonlarına bakalım dedi. Ancak fsh amh fılan bakmadı. Erken menapoz olabilir mi acaba benimde? Ultrasonla menopoz anlaşılır mı ?

Alttan muayne etmesi daha iyi olur çünkü üstten tam gözükmüyormuş. En önemli değer AMH değerinizi mutlaka ölçtürün. Kan testi yaptırıyorsunuz ve anlaşılıyor ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…