Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaslar nasılsınız carsamba gunu ne randovi aldım yumurta rezerv bakılıcaz hayırlıs ile bır an evvel baslamak ıstıyorum tedavıye durdukca stres yapmaya basladım

Kizlar selam
Öncelikle rabbim yar ve yardimciniz olsun inseallahhhh Allah emeklerinizi bosa cikarmaSIN AMINNN

Kızlar haydi hayırlısı.İnşallah hayırlısı ile tedaviye başlarsınız.Ben bel fıtık ameliyatı nedeni ile 4-5 ay kadar beklemem gerek.Herşeyde hayır var.Sizlere kolay gelsin.Güzel haberlerinizi bekliyorum.

arkadaslar nasılsınız ben bugun doktora gittim cok sükür 7 tane yumosum varmıs .beni biliyosunuz ilk denemem de 2 tane veya 3 tane cıkardı .bugun cok mutlu oldum 7 taneyı duyunca doktorum rezervin iyi dedi folbiol verdi vitamin önümüzde ki aya baslıyorum cok mutluyum kızlar ya

cnm çok sevindim...evet 7 gerçekten bizim için iyi hatta süper sayı.
cnm nasıl başardın bunu?benim tedavim iptal edildi 2 yumurta vardı gelişmedi:/

Kademi cnm nasıl oldun?hala yatıyormusun?
benimle ilgili gelişmeler yarım kalan bir tedavi,yarım kalan hayaller

tatlim. senin ilacsiz ultrasyonda mi gordu 7 tane yumosu.. yoksa kullandigin herhangi bisi var mi? bu arada cok sevindim...

İmojanımmm,nasılsın?
ilaçlara devam mı?ben bir aktardan macun aldım)ne bulsam yer oldum..ha bir de saoğan kürü yapıyorum.

deha kullaniyorum sadece ama bugun hayite ve dong quai ye tekrar baslicam tatlim.. sen nasilsin

iyiyim canım,aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ne kadar mümkünse:))
buarada diyet yappabilsem diyorum ..yumurtaya faydalıdır diye ne bulduysam yedim.incir,,ceviz,,bal,,polen,,,,,kalorili ne varsa:))5 kiloya mal oldu .buarada biraz sağlıklı beslensem diyorum ama zor gibi gözüküyo.işkembeyi büyüttüm:))

bende omega3 ler ballar incirler felan kilo aldim..gerci son 20 gundur hic birsey yemiyorum tup bebek bitkisellerinden. belkide dogal yumurta buyumeye mi birakilmasi lazim acaba.. kafam karisti. tr. deki tedavimde bu tur seyler yemeyi dusunmuyorum... hayit ve dong quai yi sadece hormonlarim icin icicegim. suziskom hersey umarim istedigimiz gibi olur ve bebis hasretimiz sona erer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…