bende omega3 ler ballar incirler felan kilo aldim..gerci son 20 gundur hic birsey yemiyorum tup bebek bitkisellerinden. belkide dogal yumurta buyumeye mi birakilmasi lazim acaba.. kafam karisti. tr. deki tedavimde bu tur seyler yemeyi dusunmuyorum... hayit ve dong quai yi sadece hormonlarim icin icicegim. suziskom hersey umarim istedigimiz gibi olur ve bebis hasretimiz sona erer...
cnm çok sevindim...evet 7 gerçekten bizim için iyi hatta süper sayı.
cnm nasıl başardın bunu?benim tedavim iptal edildi 2 yumurta vardı gelişmedi:/
Kademi cnm nasıl oldun?hala yatıyormusun?
benimle ilgili gelişmeler yarım kalan bir tedavi,yarım kalan hayaller
cnm maşallah harika bir sayı bu..kaliteleride iyi olsun ...
nasıl başardın...paylaş bizimle!!!
yaptım cok seyler 21+21 incir kuru yaptım
mesir macunu yedim sabah aksam 1 tatlı kasıgı
balın ıcıne corekotu tarcın karıstım yedim 1 tatlı kasıgı gunde
bol sebze ve meyve yedim
spor yaptım
ruseym yemeklerımın ıcıne attım bol bol
kızlar sizde yapın bakın benim cogalmıs
ne kadar süredir bu şekilde devam ediyorsun...ay heyecan yaptım ve çook sevindim.)
Benim tedavim yarım kaldı,2 yumurta vardı onlarda gelişmedi:/geçen hafta tedavim iptal oldu(( ilk adetle başlayacagız tekrar senin listeni uygulayacağım.zaten bi macun bende aldım yogurtla karıştırıp yiyorum.ruşeymli ekmek vardı ondan alırım,incir kürünü tedavi ile başlayacagım.
doktorun kimdi?ekstra vitamin..vs verdimi?
kızlar bu topik bizim buluşma noktamız,bağlantıyı kopartmayalım.bende ihmal ediyorum ama bu bizim ortak sıkıntımız ve birbirimize ,tecrübelerimize ihtiyacımız var.
ne kadar süredir bu şekilde devam ediyorsun...ay heyecan yaptım ve çook sevindim.)
Benim tedavim yarım kaldı,2 yumurta vardı onlarda gelişmedi:/geçen hafta tedavim iptal oldu(( ilk adetle başlayacagız tekrar senin listeni uygulayacağım.zaten bi macun bende aldım yogurtla karıştırıp yiyorum.ruşeymli ekmek vardı ondan alırım,incir kürünü tedavi ile başlayacagım.
doktorun kimdi?ekstra vitamin..vs verdimi?
kızlar bu topik bizim buluşma noktamız,bağlantıyı kopartmayalım.bende ihmal ediyorum ama bu bizim ortak sıkıntımız ve birbirimize ,tecrübelerimize ihtiyacımız var.
canım bide ananas suyu ictim ama sadece yumurtlama zamanı onuda icin
suan bende cok mutluyum insallah hersey yolunda gider.
inşallah cnm,6 aydan bahsediyorsun benim o kadar vaktim yok ilk adetle şansımızı denemek istiyoruz.15 gün gibi bi sürede sadece soğan kürü yapıyorum.
aslına bakılırsa yumurta üretimi için seçilecek yumurtalar 3 ay öncesinden belirleniyormuş.o yüzden şansın oldukça yüksek(inşallah)
canım doktorum emre karatekelioğlu.ivi tüp bebek merkezine geçti.tedavim yarım kaldı bahsetmiştim.uzun süredir dhea kullanıyordum ama bende olumlu bir etkisi olmadı.yani hala 2 yumurtam var üstelik ilaçlara yanıt vermedi:/bir daha ki denemede ne değişecek bakalım:! senin doktorun ile ilgili olumlu şeyler okuyorum.bahçeci kliniğinde degil mi?bide merak ettim sen nerde yapdırıyosun
cnm teşekkür ederim ben yolculuğuma yarım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.doktoruma güveniyorum.umarım başka denemelere gerek kalmadan mutlu sona ulaşırız.kaç yaşındasın?ben 35 oldum yaş insanı strese sokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?