Canim benden extra tahlil istemedi zaten ben herseyi yaptirip gitmistim . benden sadece rahim filmi istedi onu yaptirdim. Ben onumuzdeki hafta basliyorum insallah sen nezaman baslayacaksin?
insallah yarın kardiyovaskuler rısk paneli sonucum cıkıyo arıycam .bu hafta verırlerse gıdıcem eger yogunsa onumuzde kı hafta gıdıcem heralde hemen baslamıyo halıt bey bana oyle bır ızlenım bıraktı. heralde beraber baslıyoruz tedavıye
insallah yarın kardiyovaskuler rısk paneli sonucum cıkıyo arıycam .bu hafta verırlerse gıdıcem eger yogunsa onumuzde kı hafta gıdıcem heralde hemen baslamıyo halıt bey bana oyle bır ızlenım bıraktı. heralde beraber baslıyoruz tedavıye
amin insallah cok heyecanlıyım insallah bızde boyle guzel sonuclarla karsılasırız
Starimucum ilk protokolde ve son protokolde kullandigin ilaclar degisti mi?
yani uc filikul den 10 taneye cikmis.. bu iyi bir haber... rezervin iyi durumdaymis demekki..
ilaclarin adini gercekten merak ettim. cunku her bunye degisik cevap veriyor..
Allah anali babali buyutsun tatlim...
Evet canim benim cogaldi
ilk tedavimde 4 yumurta goruldu 2 tanesi olgun cikti 1 i dollendi ve oda tutmadi
Bu ay 9 yumurtam goruldu.
Evet arkadasim cok iyi bir merkez Doktorum Halit bey cok memnunum. Istanbula geleceksen Bahceci , Memorial ve Umut en iyileri.
canım peki fshındamı düştü yoksa değişiklik yokmuydu. ne güzel çoğalma olmuş benim önceden olanda olmuyor şuan stresten sanırım
Tam tersi canim FSH im yukseliyor(
Evet Halit bey Bahcecide . benim doktorum o zaten ..
kızlar temmuzda ilk tüp denemem olmuştu...fsh ım yüksekti.....30 larda 40 lardaydı.. o ay 11 e düşmüştü...2 yumurta oluştu fakat transfer bile edilemedi boş çıktı....ekimde yine deneyelim diyoruz ama çok korkuyorum ya aynı şeyi yaşarsak diye....tabi fsh düşükse deneyeceğiz .....bir şey sormak istiyrm...tüp denerken fsh ın düşük olması şartmı...sizlerde hep hep fsh a bakarakmı başlandı..yardım edin nolur kafayı yiycem...tabi bu arada yaşta var 40....böyle deneyimleri olanlar varmı umut olsun bizlere.....
merhaba arkadaşlar 4. denememiz için cumagününememorialden randevu aldım tabi şimdi ön görüşme yapıcaz 10 gün sonrada başlıycaz pazartesi histereskopi çektirdim çok şükür temiz çıktı inşallah başlayınca diğer testler ve fsh ımda normal çıkar
benim 3. deneme yapacağımız zaman fsh 25 çıkmıştı erteledik temmuzda 6.5 oldu başladık 9 folikül vardı 3 olgun yumurta iyi dölleni ama sonuç negatifti
sonraki ay fsh 15 çıktı bu ay yine 6.5 idi inşallah ekimdede iyi çıkar ve başlarız
inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar ve tedaviler çok iyi geçer de sonunda çocuklarımız oluır
Kızlar Merhaba .
Starsuzi nerelerdesin?
suzijanim insallah guzel gececek tedavin.. ben senin adina cok umutluyum tatlim...
Tam tersi canim FSH im yukseliyor(
Evet Halit bey Bahcecide . benim doktorum o zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?