Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tebrikler canım allahım kucagına almayı nasip etsin herhangi birşey kullandınmı birde gürgan da ne kadara maal oldu sana raporlumu biraz bilgi veririmisin
hangi ilaçlar ve dozları

1 ay önceden folbial,coraspin ve GNC mnformula diye birkisel bi ilaç kullanmya başlamıştım.Tedavi süresince devam ettim.Benim 9 gün sürdü ilaç tedavim.8 gün 5 toz 3 su menegon kalçadn kullandım 2 gün 4 toz 2 su oldu.Son 3 gün birde orgalutron eklendi.Yumurta toplandıktan sonra progestan ftil eklendi.Tranferden sonra da clexane iğne eklendi.Şimdi haplarıma,fitile,iğneye hala devam ediyorum.Toplam 4.390 hastaneye verdim.Rporlu değildim.1000 civarıda ilaçlar tuttu.Umarım yararı olur:)

mesajını okuduğumda kendime engel olamadan yarım saat ağladım , senin adına çok sevindim birden bende birgün böyle bir mesaj yazabilecek miyim diye düşündüm ....

allah tamamına erdirsin inşallah

Canım benim ya.. İnşallah Allah sana da nasip eder.Unutma bu beni içinde hayaldi.Aynı şeyleri düşünüyodum ama oldu.Darısı tüm isteyenlerin başına:)

kızlar merhaba.acil yardım istiyorum.ben tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün 12.günüm ama adet gibi değil yalnız kırmızı şekilde kanamam geliyor.dr.umu aradım 1 saat sonra döncez dediler dr.ameliyattaymış.hala dönmediler.çok kötüyüm sizce bu ne şimdi.bütün interneti eşimle birlikte taradık hiç bir bilgi bulamadık.ne olur yardımcı olun bana

transferden sonra 12.gün inşallah tutunma kanamasıdır.tahlil yaptırmalısın cnm

arkadaşlar bende 2 tüp bebek tedavisine başlayıp 1 yumurta vede oda istenildiği kadar gelişmediği için protokollerim iptal oldu . ilk denememi teksen çamlıbelde diğerinide amerikan hastanesinin bir doktoruna yaptırdım , 3 ay ara verdikten sonra ağustos gibi tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama herkes bir sürü doktor sayıyor ve ben o kadar çok doktora gittimki artık deneme yanılma yöntemini uygulamak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor ve merkez var mı ?

canım benim de bu ay olacaktı fakat fsh yüksek çıktı ertelendi eylüle benim maddi gücüm yok ama çok araştırdım rezer azlıgı üzerine tolga ecemiş derim akay hastanesi dene bence

canım benim de bu ay olacaktı fakat fsh yüksek çıktı ertelendi eylüle benim maddi gücüm yok ama çok araştırdım rezer azlıgı üzerine tolga ecemiş derim akay hastanesi dene bence

benimde geçen ay fsh 38 çıktı , ağustosta başlamak istiyorum tekrar ama tabi fsh izin verirse ... bazıları için o kadar kolay olan bişey bizim için ne kadar zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…