sonucum 114.2![]()
![]()
tebrikler canım allahım kucagına almayı nasip etsin herhangi birşey kullandınmı birde gürgan da ne kadara maal oldu sana raporlumu biraz bilgi veririmisin
hangi ilaçlar ve dozları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucum 114.2![]()
![]()
tebrikler canım allahım kucagına almayı nasip etsin herhangi birşey kullandınmı birde gürgan da ne kadara maal oldu sana raporlumu biraz bilgi veririmisin
hangi ilaçlar ve dozları
sonucum 114.2![]()
![]()
Saf Arı Sütü ~2,3HDA (1000 gr bumuydu kullandığın arkadaşım
sonucum 114.2![]()
![]()
mesajını okuduğumda kendime engel olamadan yarım saat ağladım , senin adına çok sevindim birden bende birgün böyle bir mesaj yazabilecek miyim diye düşündüm ....
allah tamamına erdirsin inşallah
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Tebrik ederim.
sonucum 114.2![]()
![]()
sonucum 114.2![]()
![]()
böyle güzel haberleri hep de en umutsuz olduğum zamanlarda okuyorum.okudukça umudumu kaybetmemem gerektiğini tekarar hatırlıyorum ...tebrik ederim...
cnm çok teşekkürler.Umudunu sakın kaybetme:)sevgiler...
kızlar merhaba.acil yardım istiyorum.ben tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün 12.günüm ama adet gibi değil yalnız kırmızı şekilde kanamam geliyor.dr.umu aradım 1 saat sonra döncez dediler dr.ameliyattaymış.hala dönmediler.çok kötüyüm sizce bu ne şimdi.bütün interneti eşimle birlikte taradık hiç bir bilgi bulamadık.ne olur yardımcı olun bana
transferden sonra 12.gün inşallah tutunma kanamasıdır.tahlil yaptırmalısın cnm
canım hayır henüz transfer fallan yok yumurtalarımda toplanmadı.ben daha yumurta geliştirme evresindeyim.anlamadım bu nasıl iş ama umarım bu konuda fikrin vardır canım[/QUO
canım hiçbir fikrim yok.ilginç bir durum gerçekten.
doktoruna ulaşmalısın...hatta hemen merkeze git derim.
arkadaşlar bende 2 tüp bebek tedavisine başlayıp 1 yumurta vede oda istenildiği kadar gelişmediği için protokollerim iptal oldu . ilk denememi teksen çamlıbelde diğerinide amerikan hastanesinin bir doktoruna yaptırdım , 3 ay ara verdikten sonra ağustos gibi tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama herkes bir sürü doktor sayıyor ve ben o kadar çok doktora gittimki artık deneme yanılma yöntemini uygulamak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor ve merkez var mı ?
canım benim de bu ay olacaktı fakat fsh yüksek çıktı ertelendi eylüle benim maddi gücüm yok ama çok araştırdım rezer azlıgı üzerine tolga ecemiş derim akay hastanesi dene bence