Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba kızlar konuya yeni daldımmm... herşey gönlümüzce olsun inşalllah daha fazla beklemez tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz. ben de 1,5 yıldır anne olmak istiyorum. iki ay klomendeb sonra aşılamaya karar verildi. ama gelin görünki rahim filmi için bir tırsıyorum bir tırsıyorum:18::18::18::18: rahim filmi çektireniniz oldu mu?

herkese günaydın ,
bende 2iptal tüp bebek tedavisinden sonra ağustos eylül gibi tekrar tedaviye başlamayı istiyorum ama gittiğim doktorlar fsh ı yüksek görünce tedaviye bile yanaşmıyorlar yani benim istememle olmuyor . 6 ay dhea kullandım ama yan etkileri bana çok fazla oldu onada ara verdim , çok kilo aldım yüzümde inanılmaz tüyler çıktı vücudumda ve yüzümde sivilcelenme yaptı zaten bozuk olan moralim iyice bozuldu bu yan etkilerle , karnım hamile gibi şişti . şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak ve sonucunda hüsrana uğramaktan çok korktuğum için tedaviye başlamayada çekiniyorum .
istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı bana , ilk denememi teksen çamlıbelde 2. denememide amerikan hastanesinde yaptırdım ama sonuç maalesef iptal olan tedaviler ...

hoş aramıza umarım daha fazla bekletmez senin mucizen seniii
rahim filminde korkacak hiç bir şey yokkkk

beni listeye eklemişsiniz bend eayrıtıları azayım dedim arkadaşlar
TSH 1,02.... Estradiol 42,51 .... LH 6,89.... FSH 11,00.... PROLAKTİN 12,65.... PREGESTEREON 0,723.....
1. DENEMEM 2006 yılında adana prof turan çetin tüp bebk merkezi 22 oosit 2+14 işlem gören 5 embiryo teransfer yok .......
2. denme 2008 yılında adana turan çetin tüp bebk merkezi 12 oosit 5 yumurtaa 2 embiryo ternsfer yapıldı negatif sonuçlendı....3. denme 2010 yılında adana seyhan başken ünverstsi has 18 oosit 5 yumurta 2 embiryo kalitesi kötü olduğu sebebiyle transfer yapılmadı 4. 2010 yılında denme sehan başken ünverst has 18 oosit 3 yumurta 1 embiryo negatif sonuç 5. denme 2010 yılında naturel tek oosit boş çıktı tedvi iptal AMH 2.90 YAŞ 35 ................

Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum. Benimde fsh'ım 11.5 larda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Adetlerim düzenli geliyor ama süre ve miktar çok kısa. Sizde de varmı böyle bi durum? Fsh'tan mı kaynaklanıyor yoksa başka bi nedenden mi acaba, rahim filminde bişey çıkmadı ona göre histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum tüpten önce

sevgili yeterrrrr
okuyunca sürecini zorluğunu taaa en içimde hissettim..

listeye senide ekliyoruz..hafat sonu toplu üretim yapacağım.

şimdi ne yapıyorsun pekii. beklemedemiisn?

selam fsh yüksek olduğu için sana BAHÇECİ fulyayı öneririm. alt yapı iyi ve en çok orada denem oluyor..
orada murat berksoy var (adama illet oluyorum bana hiç faydası olmadı) ama forumda onun diyet listesi sayesinde hamile kalanlar var..

birde brüksel tıp merkezi

her ikisi ilede git görüş derimm.. bir etkileşimine bak bir iç sesini dinle soru larını hazırla git sor bak bakalım hangisi daha sabırla cevap veriyor.. ??

kolay gelsinn

Yeteeeerr merhaba. Gecen gun Amh degerini yazdiginda da sasirmistim ben. 2,90'la rezerv azligi olmaz, rezervin cok iyi demistim hatirlarsan. Bu mesajini gorunce daha cok sasirdim. Doktorun seninle ilgili teshisi tam olarak ne? Yani kizmazsan nacizane bana senin durumunda saglikli beslenme, yumurta kalitesini artirici bitkisel veya ilac takviyeleri ve en onemlisi akupunkturla cok guzel sonuclar alinir gibi geliyor. Cunku masallah buyuyen folikul sayin cok fazla. Yumurtalarin toplamadan sonra olgun cikmiyorsa eger (bu yuzden isleme alinamiyorsa) Femara protolu isine yarayabilir. Femara yumurtalari olgunlastiriyor.Bir de gordugum kadariyla butun denemeleri Adana'da yapmissin. İstanbul'u bir denesen??

Hic acimiyor cemrem21, korkacak bir sey yok. Hatta bana bittikten sonra agri kesici ister misiniz die sordular, o kadar bir sey hissetmemistim ki niye ki die sordum.

canım amh testini yeni yaptırdımm bütün bu tedvilerden sonraaa bu sonuca (önceki tedvi öykülerii dinleyen yeni bir merkezin dr )çok şaşrdı bu sonuçla senin yumurtalrıyın boş çıkması mümkün değil dedi ama önceki merkezlerdeki dr lar yumurta kaliten bozuk dediler ve bana bu konuda hiç bir şey önermediler ilacı veya tedavsi olmadığını söylediler bu sonuçlarla çukurova ünverstsi tüpbebek dr gittim yumurtalrın boş çıkıyorsa tüp bebk yaptırmanın bir anlamı yok dediler
yani BEN HİÇ BİR ŞEY ENLEMADIM dr sordum amh bu kadar iyiken nedne yumurta boş çıkıyor diye cavap vermediii ben femera kulanmadım 4, tedavimde (tek embiyomun oluştuğunda )çekirdekli kuru üzüm ve yoğur yedim onun haricinde hiç bir şey önerilmedi ist gitmek imkanınmız olmadı bu araada bizağır erek infertilitesiyiz sayı hareket ve morfoloji

sevgili yeterrrrr
okuyunca sürecini zorluğunu taaa en içimde hissettim..

listeye senide ekliyoruz..hafat sonu toplu üretim yapacağım.

şimdi ne yapıyorsun pekii. beklemedemiisn?

evet canım beklemedeyimmmm

brüksel tüp bebek merkezinden yücel beye mail attım geçmiş tedavilerimi yazdım , bir çok doktorla bu şekilde bilgi alışverişi yapıyorum adamların maillere cevap verişlerinden bile ilgilerinin nasıl olacağını anlıyorsun , bakalım bana nasıl şeyler söyleyecek ona göre randevu alıcam kendisinden.
bahçecideki murat beye niye illet oluyorsun direk olumsuz konuşup insanın moralini filan mı bozuyor çünkü eğer öyleyse hiç gitmiyim doktordan çıktıktan sonra 3 gün berbat bir psikoloji içinde kıvranıyorum sonra .

canım yazıyorum 6.denememde 6 yumurtadan 2 tane döllendi transfer 2.gün yapıldı sonuç negatif. gonal-f , merional,cetrotide, ve ovitrelle verildi transfer öncesi ve sonrası glukofen, ecopirin, folbiol, elevit kullandım transferden sonra crinone jel 3 tane günde ve kansulandırıcı iğne fraxiparine kullandım fsh 9 civarıydı e2 de 40 civarıydı.
7.denememde 5 yumurtadan 1 tane döllendi bu sefer puregon ve merional kullandım yine yumurta koruyucu cetrotide ve çatlatma iğnesi pregnyl kullandım ecopirin,glukofen,folbiol yine vardı transferden sonra günde üç tane progestan fitil gün aşırı iğnesini vuruldum yine her gün fraxiparine vardı fsh 5 ve e2 48 gibiydi.
8.denememde 1 aya yakın dhea 3 tane günde, 2 tane glukofen , qoenzim q 10 günde 1 tane ,folbiol ve ecopirin kullandım. sabahları aç karnına birde euthyrox diye bir ilaç verdi onu içtim. şimdi gonal-f 150,merinal 2 toz 1 su, ve gün aşırı seizen diye bir ilaç var onu verdi. 4 günde femara içilecek. fsh 11,56 e2 42 çıkmış bana yüksek geldi ama o iyi dedi anlamadım bende bakalım ne olacak yine sonuçlar geldikçe yazıcam 41 yaşındayım bu arada izmirde yaptırıyorum tedavimi...

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandiller rabbim hepimizn yaptığı dualrı kabul etsin inşşşş

rabbim şu mübarek günün gecenin hürmetine yüzünü gülüdrsün işşşşş

kangurum,hayırlı olsun yeni tedavin.izmirde kime gidiyosun tedavi için.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…