canımbana normalmiş gibi geldi ama 2007 den buyana ilaki değişiklik olmuştur bence yenletmelisinçünki geçen ay ila bu ay arasında bile fark olabiliymuş dr öyle söyledi
Yeteeeer'in de dedigi gibi 2007 tam 4 yil oncesi. Yeniden baktirmanda fayda var. Bir de bildigim kadariyla testi siklusun hangi gunu yaptirdigin onemli. Mesela reglin 3. Gunu yaptirdiysan e2 ile beraber bakmak gerekiyor sonuca. Fsh'in dusuk gorunebilir ama e2'in belli bir siniri gectiyse fsh'in dusuk anlamina gelmez. Bence doktorunun soyleyecegi uygun gunde, uygun sekilde yeniden yaptir canim.
merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı bende 41 yaşındayım ve 7 başarısız denemem oldu bunları açık açık yazamam ama gerekli bilgileri verebilirim .nasıl olur bu kadar uzun bir aşama bilemem belki benide listeye yazarsanız, yeni başlıcam tedavide banadestek olursanız ,birikimlerimizi paylaşırsak, birbirimize daha yardımcı olanbiliriz ama şu 7 denemeyide benden ayrıntılı istemeyin ne olur çok uzun çünkü............................................................
canı fsh'ı regl olunca ölçtürücem 15ide gördüm 9 uda gördüm 5 ide gördüm her ay değişiyor biliyorsun...slm canım fsh kaç
canı fsh'ı regl olunca ölçtürücem 15ide gördüm 9 uda gördüm 5 ide gördüm her ay değişiyor biliyorsun...
arkadaşlar merhaba, epeydir takip edemiyordum sizleri. Mart ayında transfere gidemeyen bir tüp bebek denemesi yaşadık. Sorun yumurta rezervi azlığı ve sadece 2 yumurta toplandı. Yaşım 36, eşim de sorun yok. Kısa protokol uygulandı menopur-300 doz puregon 150 doz.Femara tablet 5 adet, bu arada fsh da yüksek. Son iki aydır dhea tablet ve coraspirin kullanıyorum. 1-2 merkezle görüştüm, araştırıyorum.Balıklama atlamamak adına.İlk gitttiğim merkez meğerse ticarethane gibi çalışıyormuş. Zaten gittiğim doktor da artık İstanbula gitti. Bilgi almaya gidip merkezlerde doktorlarla görüşüyorum. Bu arada ankarada yaşıyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum. Darısı isteyen hepimizin başına :)
Pazartesi günü de İbrahim Saraçoğluyla randevum var. Detayları yazarım size de.
Sanırım İstanbul a giden doktoru biliyorum.Geçen hafta bir mesaj geldi bana,doktor..... istanbul bişey tüp bebek merkezinde diye.Ama bana o doktoru öneren çok kişi olmuştu.
acaba frklı doktor mu benim dediğim.Birde amh problemi yazan arkadaşlar değerlerinide yazdırsalar çok ii olacak.
merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı bende 41 yaşındayım ve 7 başarısız denemem oldu bunları açık açık yazamam ama gerekli bilgileri verebilirim .nasıl olur bu kadar uzun bir aşama bilemem belki benide listeye yazarsanız, yeni başlıcam tedavide banadestek olursanız ,birikimlerimizi paylaşırsak, birbirimize daha yardımcı olanbiliriz ama şu 7 denemeyide benden ayrıntılı istemeyin ne olur çok uzun çünkü............................................................
Herkese selam,
Aslinda doktorun bana koydugu teshis ile birebir ayni bir topik bilmiyorum kim acti 2010da acilmis cok eskiye donup okumadim son gunlere soyle bir baktim EFSUNE arkadasim acaba diyorum 2011 yili yumurtalik rezervinde sorun gibi bir konu acsan ve basinada yaptigin tabloyu koysan daha iyi olmazmi?bazen bu grupta kayboluor insan ne dersin?
Bu arada agustos ayinda ikinci tup bebek denememe baslayacagim o yuzden son 3 aydir doktorum fsh,progesteron ve e2 degerlerimi istiyordu bu ayki sonucum FSH 10 cikti buda beni mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?