Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giz1978 nerden yani hangi eczaneden alıyorsun?Bende kullanacağım.Birde fsh düşürdüğünü nasıl adetinden anlıyorsun?Bir de biosterondan sonra natura markamı kullanmak gerekiyor?
Giz1978 dhea yı sanırım günde 4 kez alıyorsun.Bence o doz fazla.Çünkü sende birtakım şikayetlere neden olmuş.Bende bu ilaçla ilgili araştırma yaptım.Komplikasyonlar 100 mg ve üzeri alırsan görülüyormuş.Bu komplikasyonlar kalp krizi, menopoza girme,akne seste kalınlaşma,kıllanma artışı,saç dökülmesi vs vs...Sen göğüs ağrısı şikayeti yazmışsın.Bunu doktoruna danış derim...
Giz1978 bende Ankaradayım.Emekte oturuyorum.Özel mesajın için teşekkürlerr...Mail yazarsan benide gurubunuza ekleyin.
evet.bende.kıllanma.gögüs.agrısı.yapıyor.
bende.günde.3.tanekullanıyorum..dr..danışsam.ne.canım.belki.ikiyte.düşürürü.kendim.normalde.bu.ay.başlıyacaktım.ama.sorunlarım.var.erteledim.sana.özeline.yazıyorum
slm arkadaşlar.bende bu sabah tolga ecemiş e gittim.oda bana hemen dhea ya başlamamı söyledi.günde 3 öğün , en az 3 ay kadar.artı ace plus selenyum vitamini.birde folik asit içecekmişim
bende de yumurta rezerv bozukluğu var.takip eden arkadaşlar varsa benim bu 3.denemem olacak.ankarada tüp bebek merkezi araştırması yapıyorum.özellikle bizim gibiler için genart ve de akay hast.de tolga beyi tavsiye ediyolar.nederece doğrudur artık bende bilemiyorum.allah hakkımızda hayırlı olanı versin.
slm.hatırlamaz.olurmuyum.seni.inş.bu.sefer.gülecek.yüzün
demek.sende.ankaradasın.tolga.beyle.bende.görüştüm.arkadaşın.yengesi.tek.yumurtayla.hamiş.kaldı.orda.birde.40.yaşında
seni.yanıltmak.istemem.ama.eşinde.sorun.yoksa.rezer.azlıgı.üzerine.tolga.bey.derim
dhea.yı.iç.canım.3.tane..eger.3.ay.sonra.başlıyacaksan.incir.kürünede.başla.derim.kalite.şart.bizim.için
birde.ace.plus.demişsin.ne.kadar.fiyatı.reçeteyle.alabilirmiyiz
slm.hatırlamaz.olurmuyum.seni.inş.bu.sefer.gülecek.yüzün
demek.sende.ankaradasın.tolga.beyle.bende.görüştüm.arkadaşın.yengesi.tek.yumurtayla.hamiş.kaldı.orda.birde.40.yaşında
seni.yanıltmak.istemem.ama.eşinde.sorun.yoksa.rezer.azlıgı.üzerine.tolga.bey.derim
dhea.yı.iç.canım.3.tane..eger.3.ay.sonra.başlıyacaksan.incir.kürünede.başla.derim.kalite.şart.bizim.için
birde.ace.plus.demişsin.ne.kadar.fiyatı.reçeteyle.alabilirmiyiz
Tolga bey ne dedi sana?
kızlar nasıslınız
ben.kampanyaları.oluyor.ya12.lira.karşılıgı.muayene.oldum.bana.rezer.kötü.hemen.başlamak.lazım.sag.taraf.daha.iyi.demişti.birde.kan.pıhtılaşması.vardı.onun.içinde.igne.fakat.gitmedim.sonrası.
Benim.amacım.bilgi.almaktı.onuda.aldım.canım.bana.faydası.oldu.ama.konuşkan.sevecenbiri
aklında.olsun.çidere.üyeysen.onlar.alsın.randevuyu.indirimli.oluyor.yada.hemen.üye.ol.canım
egerdemetevlere.yakınsan.burdaki.eczaneden.al.62.de.60.alırsın.iki.üç.kutu.olursa.biosteren.iyi.marka
ben.kampanyaları.oluyor.ya12.lira.karşılıgı.muayene.oldum.bana.rezer.kötü.hemen.başlamak.lazım.sag.taraf.daha.iyi.demişti.birde.kan.pıhtılaşması.vardı.onun.içinde.igne.fakat.gitmedim.sonrası.
benim.amacım.bilgi.almaktı.onuda.aldım.canım.bana.faydası.oldu.ama.konuşkan.sevecenbiri
aklında.olsun.çidere.üyeysen.onlar.alsın.randevuyu.indirimli.oluyor.yada.hemen.üye.ol.canım
egerdemetevlere.yakınsan.burdaki.eczaneden.al.62.de.60.alırsın.iki.üç.kutu.olursa.biosteren.iyi.marka
semramus ace plus selenyumu doktor sana mı yoksa eşine mi verdi?
bana yazdı canım.eşimde bi problem yok
canım.biosteren.kullanıyordum.6.ay.fakat.fiyatı.62.lira.ve.ben.ayda.iki.kutu.alıyordum.başka.sorunlarımda..vardı.sonra.bir.arkadaşın.elinde.natro.marka.varmış.gönderdi.saolsun.yani.markası.önemli.degil.ankaradamısın.eger.ögleyse.yardımcı.olurum.yad.dur.özeline.bak.kuzu
bana yazdı canım.eşimde bi problem yok
kızlar 55 tl.ye buldum ben bu dhea yı.isteyene özelden adres verilir.
merhaba bende ankaradayım.
Ankarada tüp bebek merkezi bakıyorum. Benim rezerv azlığım yok ama 3 kere doğal yolla hamile kalmama rağmen tedavilerde aşılama tüp bebek olsun kaliteli yumurtam olmuyor.
Kendi kendime ace plus selenyum+b vitamini+demir hapı kullanmaya başladım. Doğrumu yaptım bilmiyoum. Başka ne yapabilirim ki. Birde ankaradaki merkezler hakkında bilgisi olan var mı. Ben bir maya birde başkentle görüştüm. Başkent daha kafama yattı ama net değilim.
raporlu mu yaptırıyosun raporsuz mu.başkent ne fiyatı verdi.hulusi bey di sanırım.bende görüşmeyi düşünüyorum.randevu alarak mı görüşme yaptın.hepimiz muallaktayız şuan.hamileliklerin düşükle mi sonuçlandı.istersen ilaçlarıda doktor kontrolünde al derim.