günaydın.kızlar
herkese.ayrı.ayrı.yazmak.istemedim.
natro.marka.arkadaşın.elinde.varmış.almış.eee.markada.önemli.degil.yarısını.bana.gönderdi.kullanıyorum.internette.var.12.veya16.dolaar.içinde300.tane.canım.
55.lira.biosteren.için.güzel.fiyat.derim
knihal.bende.msn.kullanmıyorum.canım..özelime.yazarsan.soracagın.ne.varsa.cevaplarım
toprak.sende.ankara.güzel.ben.çok.araştırdım
başkent.hulusi.bey.derim.bir.arkadaşın.kuzeni.dr.o.önermişti.bana.canım
genartta.iyi.erkek.sorununda.
gazi.deki.ahmet.erdem.kardeşler.hala.duruyorlarsa,
tolga.bey.kadın.sorunu.vaarsa
serdar.oguz.kadın.erkek.sorunun.varsa
ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.
mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. en azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.
serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.
HRŞ yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.
HRS, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.
Genartın doktor ekibinin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Centrum klinik,ankaar tüp bebek, ankallife hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla klasik bir merkezden bir farkı yok gibi.
başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.