Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydın.kızlar

herkese.ayrı.ayrı.yazmak.istemedim.

natro.marka.arkadaşın.elinde.varmış.almış.eee.markada.önemli.degil.yarısını.bana.gönderdi.kullanıyorum.internette.var.12.veya16.dolaar.içinde300.tane.canım.

55.lira.biosteren.için.güzel.fiyat.derim

knihal.bende.msn.kullanmıyorum.canım..özelime.yazarsan.soracagın.ne.varsa.cevaplarım

toprak.sende.ankara.güzel.ben.çok.araştırdım

başkent.hulusi.bey.derim.bir.arkadaşın.kuzeni.dr.o.önermişti.bana.canım
genartta.iyi.erkek.sorununda.
gazi.deki.ahmet.erdem.kardeşler.hala.duruyorlarsa,
tolga.bey.kadın.sorunu.vaarsa

serdar.oguz.kadın.erkek.sorunun.varsa

ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.

mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. en azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.

serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.

HRŞ yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.

HRS, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.

Genartın doktor ekibinin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Centrum klinik,ankaar tüp bebek, ankallife hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla klasik bir merkezden bir farkı yok gibi.

başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.

ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. Artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
Tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. Birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.

Mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. Birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. En azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.

Serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.

Hrş yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.

Hrs, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.

Centrum klinik,ankaar tüp bebek, ankallife hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla klasik bir merkezden bir farkı yok gibi.

Başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.

araştırman muhteşem olmuş canım....benim için çok faydalı oldu,yazdıklarının ışığında başkente karar vermek isabetli olmuş....sadece ben rapor çıkaramdığım için,benim için diğer merkezler göre daha pahalı olacak...

ben 73 doğumluyum.nisan ayında dolu dolu 38 olup,39dan gün almaya başladım....sonra ordaki hemşire de hesap etti,olmuyor.....ben de cuma ve,c.tesi adet günümü bekleyeceğim,adet olursam hemen randevumu alıp gideceğim hulusi beye hayılrısıyla....
Vitaminlerle ilgili,senin içine nasıl siniyorsa,senin için doğrusu odur tabii....ama ben eşim içinde 3 aydır,gnc ve solgarın vitamilerinden aldım ve durumu iyiye gitti..ha başka biryerlerden sorun yaratır mı,yaratmaz diye düşünüyorum,bitkisel çünkü....insanın içine sinmesi önemli...
Fsh ve e2ni ölçtürdün mü hiç son zamanda?

canım ben ters söyledim sana 39 yaşını doldurmamış olman gerekir diye biliyorum ve sen 39 dan gün aldın doldurmadın ki. bence rapor olur o zaman bana da olmaz sana olmazsa.
ben bakmıştım hatta bana yaş nednei ile birşeye gerek kalamdan çıkartırız demişlerdi. olmazsa olmaz ne yapalım.

hormon değerlerine en son geçen sene baktırmıştım, fsh, e2, AMH normaldi. ama 1 seneyi geçti gene yaptırmam lazım.

canım ben ters söyledim sana 39 yaşını doldurmamış olman gerekir diye biliyorum ve sen 39 dan gün aldın doldurmadın ki. Bence rapor olur o zaman bana da olmaz sana olmazsa.
Ben bakmıştım hatta bana yaş nednei ile birşeye gerek kalamdan çıkartırız demişlerdi. Olmazsa olmaz ne yapalım.

Hormon değerlerine en son geçen sene baktırmıştım, fsh, e2, amh normaldi. Ama 1 seneyi geçti gene yaptırmam lazım.

ben internette rapor çıkarmka için gerekli olanlara baktım da,orda 39 dn gün almamak yazıyordu diye hatırlıyorum canım....bi de benim ilk eşimden bir kızım var...dr erkek infertilitesi diyip ona rapor çıkarırız demişti ama,maalesef olmuyor....gene bir bakayım ben 39 mu 40 mı......inşallah 39dur da sen faydalanabilirsin....

araştırman muhteşem olmuş canım....benim için çok faydalı oldu,yazdıklarının ışığında başkente karar vermek isabetli olmuş....sadece ben rapor çıkaramdığım için,benim için diğer merkezler göre daha pahalı olacak...

ne kadar istiyor başkent hast.benimde raporsuz çünkü.

ben internette rapor çıkarmka için gerekli olanlara baktım da,orda 39 dn gün almamak yazıyordu diye hatırlıyorum canım....bi de benim ilk eşimden bir kızım var...dr erkek infertilitesi diyip ona rapor çıkarırız demişti ama,maalesef olmuyor....gene bir bakayım ben 39 mu 40 mı......inşallah 39dur da sen faydalanabilirsin....

39 u doldurmamış olmak demişlerdi ban ilk merkezim . kampanya vardı ve raporlu raporsuz çok fiyat farkı yok diye benimde vaktim yok diye uğraşmamıştım. olsa iyi olur ama olmasada yapılacak birşey yok en azından ilaçları alırız ben ilaçları sadece raporlu almıştım ilaç raporuyla.

toprk.bende.uzunca.yazmak.isterim.ama.işler.

benim.ilk.deneme.hş.de.hakan.şatırogunda.ilgi.alaka.süper.ama.başarılı.göröedim.helede.benim.durummda.insanlr.için

tolga.bey.genç.olabilir.ama.iyi.dr

hulusi.beyi.bende.tercih.etmiştim.başta.maddi.yönden.olmadı.işte.başta.olsaydı.tüp.bebege5.milyar.gitti.şimdiki.aklım.olsa.ahhhhhhhhhhhhh
sen.bencehulusi.beyde.karar.kıl.oraya.giden.arkadaş.çok.memnunmuş.bütün.araştırmaları.yapıyorlarmış.raporluda.güzel.fiyat.bence

sen.genetik.ve.kan.pıhtılaşması.kromozon.testi.yaptırdınmı.

düşüklerin.olmuş.ya

benim.rapor.çıktı.devlet.has.zekai.tahirde.yaptıracaktım.ama.sorunlarım.var.erteledim.iki.ay.

ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane

benim.rapor.çıktı.devlet.has.zekai.tahirde.yaptıracaktım.ama.sorunlarım.var.erteledim.iki.ay.

ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane

tabii ki merkez vesile oluyor sonuçta bu merkezlerin hepsinde bir sürü hamile kalan var, ama işte insanın içi rahat ediyo,daha huzurlu geçiyor, ben ilk merkezimden hiç memnun değildim , olumsuz oldu diye değil ilk günden beri fark ettim o ilk görüşmeden çok farklıydı hiç ısınamadım ama başlamıştım bir kere.
kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. ve 3. hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.

ben başkenti en son ilaçlar dahil 5000 diye duymuştum...ama hulusi beyle görüşmeye gittiğimde net bişey söyler...

39 u doldurmamış olmak demişlerdi ban ilk merkezim . kampanya vardı ve raporlu raporsuz çok fiyat farkı yok diye benimde vaktim yok diye uğraşmamıştım. olsa iyi olur ama olmasada yapılacak birşey yok en azından ilaçları alırız ben ilaçları sadece raporlu almıştım ilaç raporuyla.

evet rapor olsa da olmasa da yaptıracağız kısmet olursa....sigorta ilaçları karşılamıyor değil mi hiç.....

raporsuz 2500+ilaçlar yani 4000 i falan buluyor değişmediyse.

raporlu 1300+ ilaçlarde en son.

raporlu da olsa raporsuz da olsa herkesin cebinden an az 2000tl çıkıyor yani....

ben geçen yılki hamileliğimde zekai tahirde irfan tarhana gitmiştim...muayenesinde başladık ,bütün testler falan hepsi ücretsiz ztb'de oldu....sonrasında muayene ücreti arttı birden,en son 2011 ocak ayında gittim,sonra başkente başladım.....

tabii ki merkez vesile oluyor sonuçta bu merkezlerin hepsinde bir sürü hamile kalan var, ama işte insanın içi rahat ediyo,daha huzurlu geçiyor, ben ilk merkezimden hiç memnun değildim , olumsuz oldu diye değil ilk günden beri fark ettim o ilk görüşmeden çok farklıydı hiç ısınamadım ama başlamıştım bir kere.
kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. ve 3. hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.

evet,ne olursa olsun,herşey bahane...bazen ben de diyorum ki,olacağı varsa zaten olur,uğraşmasak mı,sonra ben bişey yapmazsam allah bana nasıl yol açsın diyorum....herşeyin hayırlısı

DİĞER merkezler neresiy di topraksu merak ettim.4000 tl başkent için iyi bir fiyat.akay 3750 tl+ilaç dediler.genelde piyasa da öyle zaten 3500-3750+ilaç.totalde 5000 geçiyo bile.ben 2 yıldır uğraşıyorum bu işlerle 20 bin gitti rahat.

39 u doldurmamış olmak demişlerdi ban ilk merkezim . Kampanya vardı ve raporlu raporsuz çok fiyat farkı yok diye benimde vaktim yok diye uğraşmamıştım. Olsa iyi olur ama olmasada yapılacak birşey yok en azından ilaçları alırız ben ilaçları sadece raporlu almıştım ilaç raporuyla.

raporsuz 2500+ilaçlar yani 4000 i falan buluyor değişmediyse.

Raporlu 1300+ ilaçlarde en son.

Ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane

Kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. Ve 3. Hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. Ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.

diğer merkezler neresiy di topraksu merak ettim.4000 tl başkent için iyi bir fiyat.akay 3750 tl+ilaç dediler.genelde piyasa da öyle zaten 3500-3750+ilaç.totalde 5000 geçiyo bile.ben 2 yıldır uğraşıyorum bu işlerle 20 bin gitti rahat.

canım allah kolaylık versin..inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.

mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. en azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.

serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.

HRŞ yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.

HRS, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.

başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.

slm cnm, bende ilk tüp bebek tedavimi (mikroenjeksiyon) genart ta oldum sonuç negatifti. ikinciyide yine orda düşünüyorum ama sen pek olumlu yaklaşmamışsın. kararsız kaldım. bizde sorun hocanın söylediğine göre ben deki yumurta rezervi ve en önemlisi kalitesi düşükmüş. bizde 5 yumurtada 2 döllendi o da irili ufaklı 8 hücreliydi . hoca transferden önce tutmayabilir demişti. herşey Allah tan bunlar sadece vesile oluyor. ama okuduklarımdan kararsızlığada düştüm. ne yapsam

A. Rapor Çıkarmak İçin Gerekli Ön Koşullar
Bu kısımda anlatılan koşullar; sağlık durumu her nasıl olursa olsun, tüm tüp bebek tedavi raporu çıkarmak isteyen kişileri kapsamaktadır.

T.C. Vatandaşı olmak,
Resmi nikahlı olmak,
Çiftin; nüfusuna kayıtlı bir çocuğu bulunmaması,
Bayan yaşı 23 ten küçük olmamalı, 39dan büyük olmamalı,
Son üç (3) yıl içinde, diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olmak
Dolayısıyla en az üç (3) yıllık evli olmak,
Toplam 900 iş günü(5 yıl) sosyal güvence prim gününe sahip olmak.

Tüpbebek Raporu Çıkarmak için Eski Koşullara Geri Dönüldü!..

Daha öncesinde 3 yıllık evlilik şartı aranıyordu; yeni uygulama ile sadece izah edilemeyen infertilitesi olan çiftlerde eskisi gibi üç yıllık evli koşulu aranıyor.

Ayrıca tüpbebek raporu çıkarmak için hastaneden genel bir sağlık raporu isteniyordu; şimdi sadece raporda "gebe kalmasında sakınca doğuracak sistemik rahatsızlığının olmaması" ibaresi yeterli bulunuyor.

25.10.2010 tarihli Resmi Gazete Yazısı'nda bildirildiği koşullar şöyle idi:

4.5.4.K- Yardımcı üreme yöntemi tedavileri

(1) İnvitro fertilizasyon işlemleri (IVF), 5510 sayılı Kanunun 63’ üncü maddesinde tanımlanan “yardımcı üreme yöntemi” olarak kabul edilir. Ovulasyon indüksiyonu (OI) ve intrauterin inseminasyonu (IUI) işlemi bu kapsamda değerlendirilmez.

4.5.4.K.1- İnvitro Fertilizasyon (IVF)

(1) Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde Kurumca karşılanır.

a) Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,

b) 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,

c) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,

ç) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,

d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

(2) IVF tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, IVF tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz.

Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

(3) Kuruma devredilen sosyal güvenlik kurumlarınca daha önce ödenen tüp bebek tedavileri, işlem adetlerinin hesaplanmalarında dikkate alınır.

(4) IVF bedellerinin ödenebilmesi için IVF uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir.

4.5.4.K.1.1- Sağlık Kurulu Raporu

BU DURUMA GÖRE ÇOCUĞUM OLDUĞU HALDE BEN BİLE RAPOR ÇIKARABİLİYORUM.....

slm cnm, bende ilk tüp bebek tedavimi (mikroenjeksiyon) genart ta oldum sonuç negatifti. ikinciyide yine orda düşünüyorum ama sen pek olumlu yaklaşmamışsın. kararsız kaldım. bizde sorun hocanın söylediğine göre ben deki yumurta rezervi ve en önemlisi kalitesi düşükmüş. bizde 5 yumurtada 2 döllendi o da irili ufaklı 8 hücreliydi . hoca transferden önce tutmayabilir demişti. herşey Allah tan bunlar sadece vesile oluyor. ama okuduklarımdan kararsızlığada düştüm. ne yapsam

canım kararını etkilemiyim ben oraya gitmedim sadece telefonla görüştüm ve genel yorumlardan çok içime sinmedi. . doktor olarak başke merkezlerde daha deneyimlileri oldğunu düşündüğüm için öyle dedi sonuçta oraya gidipte hamile kalanda çok, haftaya orayla görüşmeyede gideceğim. şans kısmet işi canım.

Son eklediğim rapor,hulusi beyin sitesinden alıntı.....
Eğer vakit kaybı demezsen çıkartılabilir rapor....
Ama sanırım öncesinde 2 aşılama yapılıyor...bu da nerden baksan 3 ay demek....

Son eklediğim rapor,hulusi beyin sitesinden alıntı.....
Eğer vakit kaybı demezsen çıkartılabilir rapor....
Ama sanırım öncesinde 2 aşılama yapılıyor...bu da nerden baksan 3 ay demek....

zaten başkent raporda çıkartıyorya onun için gidip uğraşmamı gerektiecek birşey yok sadece evrakalrı vereceğim.
birde 38 yaş olunca ek birşey istenmiyor diye biliyorum çünkü hulusi bey bana yaş 38 deyince iyi rapor çıkartırız dedi hiç aşılama falan sormadı.

Back
X