Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

DNA hasar testi yapılsa sonuç kötü çıksa onun tedavisi yok sanırım.Moral bozukluğu olacağını düşünüyorum.Tüp bebeğe giderken moral bozukluğu daha fazla olur diye düşünüyorum.

slm kızlar allah hepinizi bebişli yapsın inş ben 26 yaşında 5 yıldır evliyim hiç bir şekilde gebelik yaşamadım eşim variköselden amelyat oldu degerleri düşük ben gidiyorm sorun yok ama sanki bi sıkıntı varda burdaki doc anlamıyor gibi sadece sağ yumurtalıgım iyi ama solda az yumurta rezervi nekadarı normal merak ettimm

Bence dna hasar testi hem paranıza yazık hemde moral bozukluğu yaratır diye düşünüyorum.DNA bozuk çıksa mükerrer kere denemek lazım.Benimde düşüğümde doktor küretaj materyalinden genetik yapılsın dedi.Bizde genlabta yaptırdık sonuç temiz çıkmıştı.Birde kız olduğu söylenmişti.

slm kızlar allah hepinizi bebişli yapsın inş ben 26 yaşında 5 yıldır evliyim hiç bir şekilde gebelik yaşamadım eşim variköselden amelyat oldu degerleri düşük ben gidiyorm sorun yok ama sanki bi sıkıntı varda burdaki doc anlamıyor gibi sadece sağ yumurtalıgım iyi ama solda az yumurta rezervi nekadarı normal merak ettimm

meraba canım....
sanırım varikosel sonuçları 3 aydan sonra etki ediyormuş...eğer dr ne güvenmiyorsan başka bir dr dene denir...
yumurta rezervlerine baktırdın mı,hormon testleriyle anlaşılıyor....
daha yaşın genç,umutsuzluğa kapılma,allah hayırlısıyla verir bebeğinizi...tedavi olmak için çok zamanınız var canım....hangi şehirdesin?

Bence dna hasar testi hem paranıza yazık hemde moral bozukluğu yaratır diye düşünüyorum.DNA bozuk çıksa mükerrer kere denemek lazım.Benimde düşüğümde doktor küretaj materyalinden genetik yapılsın dedi.Bizde genlabta yaptırdık sonuç temiz çıkmıştı.Birde kız olduğu söylenmişti.

nihalcim sanırım erkek için moral bozukluğıundan bahsettin...kaan hoca benim eşime dna hasar testi yapılabilir dediğinde,morai baya bozulmuştu benim genlerim bozuk,hayatta düzelmez diye.....

kızlar başkent-hulusi bey 'nekadar masrfa çıkarıyor.hastane ücreti nedir.??

meraba canım....
sanırım varikosel sonuçları 3 aydan sonra etki ediyormuş...eğer dr ne güvenmiyorsan başka bir dr dene denir...
yumurta rezervlerine baktırdın mı,hormon testleriyle anlaşılıyor....
daha yaşın genç,umutsuzluğa kapılma,allah hayırlısıyla verir bebeğinizi...tedavi olmak için çok zamanınız var canım....hangi şehirdesin?

kaan kimdir arkadaşlar.hangi merkezde)??

kaan aydos doc

arkadaşlar.yanlış.düşüncelerle.kafanızı.yormayın.diger.topikte.arkadaşımın.eşi.dna.hasar.testi.%96.bozuk.çıktı.yada.%99.tedavisi.var.şimdi.tedavi.görüyor..klomenle.kaç.ay.oldu.bilmiyorum.şuanda.degerleri.çok.güzel.düşünün.kaan.hoca.normal.bile.olur.demiş.klomen.tedavisi.oluyorlar.ve.fsh.yükseliyor.sonrasıda.igne

kaan.hoca.üroloji.uzmanı.cebecide.ankara.tıp.fakultesin.biliyorum.yanlış.olmasın.

arkadaşlar.yanlış.düşüncelerle.kafanızı.yormayın.diger.topikte.arkadaşımın.eşi.dna.hasar.testi.%96.bozuk.çıktı.yada.%99.tedavisi.var.şimdi.tedavi.görüyor..klomenle.kaç.ay.oldu.bilmiyorum.şuanda.degerleri.çok.güzel.düşünün.kaan.hoca.normal.bile.olur.demiş.klomen.tedavisi.oluyorlar.ve.fsh.yükseliyor.sonrasıda.igne

kaan.hoca.üroloji.uzmanı.cebecide.ankara.tıp.fakultesin.biliyorum.yanlış.olmasın.

morfoloji sonucuna göre isteniyor değil mi,yanlış bilmiyorsam.....
tekrarlayan düşüklerde v.b gibi mi.....

kızlar başkent-hulusi bey 'nekadar masrfa çıkarıyor.hastane ücreti nedir.??

kaan kimdir arkadaşlar.hangi merkezde)??

ben de dün öğrendim...yaklaşık 5000 sanırım,ilaçlar dahil...ama net bilmiyorum.....
kaan aydos,ankara cebeci de ürolog...erkek infertilisinde önemli isimlerden biri...muayenehanesi de var.....

DNA hasar testi tedavisinde bozuk olan spermler onarılmıyor.O hocanın yaptığı klomen tedavisi ile sperm sayısını çoğaltarak sağlam sperm elde etmeye çalışıyor.FSH o yüzden artmıştır.

Hayatkavunici canım yeni gördüm senin mesajını .Kusura bakma neolur..O dediğin sitede bende birkaç kez yazdım kimse ilgilenmedi.Bende yazmıyorum artık.Ben özelden mesaj yazamıyorum.Bana e_mailini yazarmısın? Oturduğumuz yerlerde çok yakın..Aynı apartmanda olabilir...))

Back
X