Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

artık.merkezlerle.kafa.yormak.istemiyorum.ben.inanın.bıktım.ya

zekai.tahir.yani.büyük.dogum.canım.dr.um.kendim.belirlemedim.nafile.yılmaz.

ben.şunu.merak.ediyorum.devlette.yaptıracagım.ya.aradaki.farkı.görmek.istiyorum

giz anneminde ısrarı hep devletten yana inan merkez araştırmak kadar kötü birşey yok geçen hafta babam ani bir kalp krizi heöen arkasından açık kalp amaliyatı geçirdi yoğun bakımdan çıkarılırken canım benim o haliyle tüp bebek bölümü dikkatini çekmiş akay hastanesinde birde buraya baksanız diyor akay ıda ben istemiyorum doktor resmen basit hasta arıyor selinemre06 var o arkadaşa imkansız dedi anatolia yaya gitti ilk denemede hamiş şimdi doğumuna 10 gün felan var....

eeee bende 2. denemede anatolia gittim negatif olsun nasip değilmiş dedim doktorum istanbula gitti telde görüştük karar verdik kasımda araya gidecektim hoppala brde bu haber çıktı

bizde sorun çift taraflı eşim 29 da kaan aydos da randav. var banada bir doktor önerecek içime sindi sindi sinmedi ilk yer dewlet olacak artık....

bencede çok güzel açıklamışsın peki bu yöntemleri hepsini yapabilen bir yer varmı? bende ankaradayım bildiğim kadarıyla burda adam akıllı bir merkez yok hoş dışardakiler hakkındada bilgimde yok 3 denemem olacak bir türlü ne doktor ne şehir karar veremedim en son kendi doktoruma istanbula gidecektim malum duymuşsunuzdur anatoli oda fiyasko çıktı iyice kararsız kaldım....

hoşgeldin...
önceki sayfalarda iki üç arkadaş,merkezlerle ilgili ayrıntılı bilgiler yazmıştı....o sayfaları okuyabilirsin....
ben de yararlandım o bilgilerden....
sanırım burda 2- 3 arkadaş,ben de dahil,başkent,hulusi bey de karar kıldı.....

bencede çok güzel açıklamışsın peki bu yöntemleri hepsini yapabilen bir yer varmı? bende ankaradayım bildiğim kadarıyla burda adam akıllı bir merkez yok hoş dışardakiler hakkındada bilgimde yok 3 denemem olacak bir türlü ne doktor ne şehir karar veremedim en son kendi doktoruma istanbula gidecektim malum duymuşsunuzdur anatoli oda fiyasko çıktı iyice kararsız kaldım....

pgt yi hemen her merkez yapıyor en eskisi olduğu için, 24 süre tekniği yeni türkiyede genart ve kocaeli ünv.hast.varmış fakat diğer yerlerdende buralardan hzimet alarak yapan yerler varmış, yani ankarada genartın yaptığını biliyorum. cgh maya da var onun dışında başka merkeze sormadım. donurma olayı olduğu için pek sıcak bakamdım.
yalnız cgh ve 24 süre tekniği yeni olduğu için diğerlerinden ne kadar üstünlüğü var bir araştırma ve kanıtlanırlığı yok. hatta pgt nin bile normal bir tüp bebekten çok fazla üstünlüğü olan başarı sayısı yokmuşş.

önceki denemelerini nerde yaptırdın.

pgt yi hemen her merkez yapıyor en eskisi olduğu için, 24 süre tekniği yeni türkiyede genart ve kocaeli ünv.hast.varmış fakat diğer yerlerdende buralardan hzimet alarak yapan yerler varmış, yani ankarada genartın yaptığını biliyorum. cgh maya da var onun dışında başka merkeze sormadım. donurma olayı olduğu için pek sıcak bakamdım.
yalnız cgh ve 24 süre tekniği yeni olduğu için diğerlerinden ne kadar üstünlüğü var bir araştırma ve kanıtlanırlığı yok. hatta pgt nin bile normal bir tüp bebekten çok fazla üstünlüğü olan başarı sayısı yokmuşş.

önceki denemelerini nerde yaptırdın.

ilki medicana o zaten tam bir faciaydı bir kntrole gittim kendimi tüp bebekde buldum üstelik 2 aylık ewliydim 0 transferle sonlanan tedavi
2. anatolia bülent tıraş 8 hücreli orta kalitede tek embriyo negatif bundada 6 aylık ewliydim :)) şaka gibi ama insan olan herşeyi yaşıyor şuanda içime dert oldu 2 ay sonra 1 yılımız doluyor ozaman 3. başlayacağım araştırmadayım eşim kaan beye beşladı inşallah o taraftan sonuç alırız

ilki medicana o zaten tam bir faciaydı bir kntrole gittim kendimi tüp bebekde buldum üstelik 2 aylık ewliydim 0 transferle sonlanan tedavi
2. anatolia bülent tıraş 8 hücreli orta kalitede tek embriyo negatif bundada 6 aylık ewliydim :)) şaka gibi ama insan olan herşeyi yaşıyor şuanda içime dert oldu 2 ay sonra 1 yılımız doluyor ozaman 3. başlayacağım araştırmadayım eşim kaan beye beşladı inşallah o taraftan sonuç alırız

inşallah canım bu sefer olur, ben başkent hulusi beyi düşünüyorum , doktror içime sindi. ama başka birkaç yerlede görüşeceğim sonradan keşke görüşseydim dememek için.

inşallah canım bu sefer olur, ben başkent hulusi beyi düşünüyorum , doktror içime sindi. ama başka birkaç yerlede görüşeceğim sonradan keşke görüşseydim dememek için.

inşallah canım inşallah hepimizin son tedavileri olur bahsetmiştim kasımda istanbula gidip bülen tıraşla dewam edecektik takiplerimide hulusi bey yapacaktı arkadaşıymış zaten sonra malum konu için vazgeçtim ama hulusi beyde aklımda olmadı onlada bir görüşme yapılabinir aslında ne kaybedeceğimki değilmi....nasıl sana birşeyler önerdimi peki....

moralini bozma çünkü yaşın senin için büyük avantaj. ben 38 yaşındayım rezervim iyi, fsh,AMH hormon testlerim gayet iyi gibi görünüyor ama geçen tüp bebek yaptıracağım doktorun bir programı izledim internetten yaşın çok önemli olduğunu 26 yaşında hormon değerleri ve rezervi iyi olmayan birinin 42 yaşında AMH si, fsh ı ve rezervi iyi olan birine göre çok daha avantajlı olduğunu çünkü yumurta yaşını genç olduğunu söyledi.sonuçta senin yaşın genç sorunun belli ve tedavi ile olumlu sonuç alabilecek durumdasın. önemli olan sayı değil takma az olsun kaliteli olsun.

sağol canım moral verdin. ancak benim yaşım 29 ama yumurtalarım yaşlı galiba... neyse sonuna kadar mücadeleye devam edeceğimz başka çaremiz yok. daha kısmet olmadıoğı için türlü bahaneler ileri sürüyoruz.

merhaba kızlar,
size daha once de yazmıştım ama yeniden yazmak istiyorum. 4 negatif aşilama, 1 iptal tup bebek, 1 negatif tup bebekten sonra lap. Hist. Derken endo olduğum ortaya çıktı. Ameliyattan sonra hiç beklemeden ikinci tup denemem yapılacaktı. Tatil falan derken biraz oyalandım, ikinci deneme için muane olmaya gittim zaten az olan yumurtalarım irili ufaklı çıktı dr. Doğum kontrol hapı kullan dedi. O gun genetik için kan verdim 3 hafta sonra çıkacaktı. Doğum kontrol hapı bitince de adet oldupum gibi start verecektik. Ilk defa dr. U dinlemedim ve hapı almadım. Adet oldupum zaman da kullandım deyip kandıracaktım dr u. Nasıl olsa tup olcak diye o ay gayet relax tım, gun aşırı ilişki olduğu için yumurtlama gunune falan hiç takılmadım. Adet olmam gerek gun şüphelenip test yaptım ve pozitif çıktı. şimdi devamı gelecek mi bilmiyorum inşallah sağlıkla devam eder ama dr ların o kadar olumsuz konuşmasına rağmen doğal yoldan hamile kalmam benm için mucizeydi. Hatta ilk tup denememde sıfır yumurta gelişince dr bana menepoza yakın olduğumu söylemişti. Imkansız diye bir şey yok, lutfen umidinizi yitirmeyin. Ben mucize hikayeleri okurken benm başıma gelmez ki diyorudm ama benm de başıma geldi. Darısı başınıza..anne olmak isteyen herkese nasip etsin allahım.. Dualarım sizinle..

çok süper.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...
Relaxxx olmanın ilacı var mı acaba...

sağol canım moral verdin. ancak benim yaşım 29 ama yumurtalarım yaşlı galiba... neyse sonuna kadar mücadeleye devam edeceğimz başka çaremiz yok. daha kısmet olmadıoğı için türlü bahaneler ileri sürüyoruz.

tabii ki sonuna kadar mücadeleye devam....önünde uzun yıllar var,inşallah allah verir en kısa zamanda...
ayrıca teknoloji ilerliyor,neler neler olcak kimbilir...

inşallah canım inşallah hepimizin son tedavileri olur bahsetmiştim kasımda istanbula gidip bülen tıraşla dewam edecektik takiplerimide hulusi bey yapacaktı arkadaşıymış zaten sonra malum konu için vazgeçtim ama hulusi beyde aklımda olmadı onlada bir görüşme yapılabinir aslında ne kaybedeceğimki değilmi....nasıl sana birşeyler önerdimi peki....

bana o zaman hiçbirşey kullanma vücudunu dinlendirelim demişti. sonra hamile kaldım yaptıramadım. devamı gemedi.şimdi ben kendimce vitamin+bitkiseller kullanıyorum.

eşimde problem yok testlerine göre ama çok manyetik şeylerle uğraşıyor acaba diyorum spermleri mi sağlıksız. özellikle son 2 kaybım sanki sperm kaynaklı gibi geliyor.

bence bi baktırın...
çünkü ben 8 ay boyunca boşyere hep kendimle uğraştım....boşyere iki ay ilaç,çatlatma iğnesi...görünürde herşey normalken,olmadıkça kendime bişeyler yaptırıyodum,ofishisteroskopi,en son eşim dedi,bi de bana bakalım diye....
test sonuçları çok iyi çıkmadı,hulusi bey,olur ama zaman alır dedi,benim yaş da ileri olduğu için,kaan hoca,olur ama zaman alır dedi.....
sonrasında vitamin takviyesi falan, bayramdan önce tekrar yaptırdık,daha düzelme olmuştu,hulusi bey,çok kötü değil değerler dedi.....ama benim zmanım olmadığı için,riske atmayalım tüpe başlayalım dedi.....
canım,bence siz de bi baktırın,hep en sona bırakıyoruz erkek faktörünü,boşa hırpalanıyoruz....

bence bi baktırın...
çünkü ben 8 ay boyunca boşyere hep kendimle uğraştım....boşyere iki ay ilaç,çatlatma iğnesi...görünürde herşey normalken,olmadıkça kendime bişeyler yaptırıyodum,ofishisteroskopi,en son eşim dedi,bi de bana bakalım diye....
test sonuçları çok iyi çıkmadı,hulusi bey,olur ama zaman alır dedi,benim yaş da ileri olduğu için,kaan hoca,olur ama zaman alır dedi.....
sonrasında vitamin takviyesi falan, bayramdan önce tekrar yaptırdık,daha düzelme olmuştu,hulusi bey,çok kötü değil değerler dedi.....ama benim zmanım olmadığı için,riske atmayalım tüpe başlayalım dedi.....
canım,bence siz de bi baktırın,hep en sona bırakıyoruz erkek faktörünü,boşa hırpalanıyoruz....

canım biz değerlerine çok baktırdık. eşimin toplamada 7 tane falan spermiyogramı var. zaten en son tüp bebektede bakılmıştı. değerleri normal yeterli dedi.

benim hamileliklerimin devamı gelmeyince birde aşılama ve tüp bebekelrimde negati folunca acaba sağlıksız spermi döllüyor diye düşündüm.

Son düzenleme:
canım biz değerlerine çok baktırdık. eşimin toplamada 7 tane falan spermiyogramı var. zaten en son tüp bebektede bakılmıştı. değerleri normal yeterli dedi.

o zaman sorun yoktur....çünkü,kaan aydosa ben sonuçları gönderdiğimde olan düşüğüm için,morfolojiye bakıp,düşük sebebi o olabilir demişti.....randevu aldım gitmek için,
ama ne yazık ki,kısmet olmadı,hep önemli bişeyler çıktı gidemedik....
son test için de normal yolla hamile kalabilirsin demişti....

benim hamileliklerimin devamı gelmeyince birde aşılama ve tüp bebekelrimde negati folunca acaba sağlıksız spermi döllüyor diye düşündüm.

tabii olabiliyormuş öyle bişey.....
ama ben bi de sağlıksızca bi sperm nasıl dölleme yeteneği var diye de düşünüyorum....yani kaan hoca,güvenilir biri,uzman,sebeb oluyor demişse,sebeb oluyordur mutlaka......ben geçen yılki düşüğümden sonra hemen hamile kalırım sanmıştım,çünkü geçmişte,birden fazla hamilelik sayım var....kolay hamile kalabilen biriyim....bilmiyorum ki,işte,hep nasip kısmet diyoruz.....

o zaman sorun yoktur....çünkü,kaan aydosa ben sonuçları gönderdiğimde olan düşüğüm için,morfolojiye bakıp,düşük sebebi o olabilir demişti.....randevu aldım gitmek için,
ama ne yazık ki,kısmet olmadı,hep önemli bişeyler çıktı gidemedik....
son test için de normal yolla hamile kalabilirsin demişti....

bende kaan hocaya göndermiştim maille o da normal demişti.

Back
X