Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

semramus sana hangi vitaminleri verdi doktor

hatatkavuniçi sen vitamin yada başka birşey kullanıyormusun

canım ben omega3, folbiol, ve vitamin kullnaıyorum..uzun süre elevit kullandım ,sonra pharmaton kulandım....
şu anda da solgarın female multıple kullanıyorum...içinde hayıt da var canım.....

canım ben omega3, folbiol, ve vitamin kullnaıyorum..uzun süre elevit kullandım ,sonra pharmaton kulandım....
şu anda da solgarın female multıple kullanıyorum...içinde hayıt da var canım.....

ben de ace plus, folbiol, b vitamini alıyorum beslenmmeye dikkat etmeye çalışıyorum.

HRS hakkında bilgin var mı hiç

yok canım...bakalım burda forumlarda vardır....
şatıroğlu için iyi dediklerini okudum da, hrs yi hiç okumadım....
noldu vaz mı geçtin başkentten.....

vazgeçtiğimden değil hiçbiryerle görüşmedim şimdiye kadar bir fikrim olsun dedim, bir maya birde başkentle görüşmüştüm

vazgeçtiğimden değil hiçbiryerle görüşmedim şimdiye kadar bir fikrim olsun dedim, bir maya birde başkentle görüşmüştüm

canım,çok biyerle görüşüp de kendini de strese sokma...birinin çok iyi dediği biyerde,bi başkası memnun kalmamış olabilir....
bence merkez olayı tamamen şans kısmet işi....
baksana aynı merkezde biri 3 deneme yapıyor olmuyor, diğeri ilk denemede oluyor.......
benim arkadaşım hiç düşünmeden bursada gitti bi drye....bu hafta başladı pat diye,hayırlısı olsun....
ama senin tabi düşükler yüzünden daha bi araştırma yapman gerekiyor haklı olarak...
burda maya osman bey miydi,yanlış hatırlamıysam,bi kaç arkadaş olumlu konuşmadılar,onun hakkında,ben sildeim kafamdan mayayı....ha bi başkası başka bşey der onu bilemem.....offfff.....çok zor işler yaaa....

tolge bey bana folik plus-ace plas-ve dhea önerdi.tolga da mizaj olarak sert geldi bana.ama işinde iyi diye okudum ben nette.hulusiyi merak etmekteyim.

mayada osman beyle görüştüm muayuenede etti ama çok negatif geldi orası bana.

kayıplarım olduğu için böyle tereddütlüyüm. işte genarta anlatınca önce volkan beyle görüştürelim dedi onların genetikçisi onun için oraya bir gideceğim mutlaka.
belki bu da negatif olacak kim bilir ama hadi olursada onuda kaybedersem diye çok tedirginim.

Son düzenleme:
arkadaş.dogru.demiş.birinin.iyi.dedigi.biri.kötü.diyortamamen.şans.işi.bilmnem

mesela.semra.arkadaş.tolga.beye.mizah.sert.diyor.bende.görüştüm.çok.samimi.sanki.yıllardır.onu.tanıyordum.
yada.bilemem.ben.gevezeyim.adamı.konuşturdum.birde.sorularını.cevaplıyor

size.diyorumrezer.azlıgı.üzerine

1-akay.tolga.bey
2-hulusi.bey
3-muammer.dogan
4-genetikten.dolayı.genart

canım,söylemesi kolay diyeceksin ama,lütfen bir kere daha denediğinde tereddütsüz git,korkunun ne demek olduğunu bilirim...ben kızıma hamil eiken,4 ay yatmııştım düşük tehlikesiyle,
geçen yılki hamileleliğimde de dakka başı wc deydim,kanama var mı kanama var mı diye,oysa herşey o kadar iyi gidiyordu ki,ama maalesef,kahverengi sıvı,arkasaından kanama ve pıhtıların ardından kaybettim bebeği.....6.haftanın içinde....
biliyosundur sen zaten,ama en azından sonunu bilmediğin bşiey için kendini sıkıntıya sokma....
başkentte genetik yok mu topraksu???

arkadaşlar ben hayıt tohumunu 1 su bardağı suya demliyip öğlen yemeklerşinden önce 1 saat önce hergün içiyorum

Kızlar bende sizlerdenim. Yumurta rezervi azlığı ve kalitesizliği:..

şimdi klomene tekrar başladık doktor kontrolünde .. Bugün 13.gün ve 15mm 1 tane yumurta oluşmuş durum nasıl kötü mi sizce... Sanki yavaş ilerliyor...

Canim ben adeti 2. Gunu basliyorum sade hayit da degil butun caylarima adetin 2. Gunu basliyorum, yeniden adet gorene kadar iciyorum... Sadece 1 ay, hamile falansam dusuk musuk yapiyomus adacayi diye az icmistim,.. Artik dedigim gibi adet gorene kadar devam yani...

Hayatkavuniçi değerlerin çok iyi.Sen bize göre daha rahatsındır.Senin mailin bana ulaşmıyor.Ben sana mail yazdım telim yazılı.

Selam hilbay senin adetin nasıl kaç günde bir olursun?Yarın tekrar baktır derim.İyi gibi duruyor.Yarın 17-18 mm olur.

:) teşekkür ederim. bu ay omega 3 ve arginine kullanıyorum.her ay yeni bi umut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…