Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydın.kızlar
azazil.canım.yeni.girdim.kusura.bakma
kübra.eczanesi..tel.312.346.15.65..dhea.alan.arkadaş.verdi.dersin.natrolu.sor.cnım.diyer.arkadaşlarada.verdim.ama.ne.yaptılr.cevap.yazmadıl

arkadaşlar.bir.abla.var.36.yaşları.civarı.bir.kızı.var.onun..şimdi.ikinci.evliliginden.çocuk.istiyor.ma.yok.tüpleri.alınmış.fsh.yüksek.tüp.bebek.yptırdı.olmadı

aslan.pençesi.getirtmiş.ordudan.onu.içiiyormuş.fsh.düşmüş.devam.ediyor.onada.ben.demiştim.abla.iç.diye.dua.ediyor.bana.saolsun
muammer..dogana.gidiyor.iyi.dr.zekai.tahirin.dr.du.ayrıldı.bu.ay.başlıyor.gelişmeleri.yazarım
ialçlar.dadil.4.milyar.demiş.prası.hadi.neyse.buluruzda.bakalım.olacakmı.

benim.dette.geliyor.offfffffffffffffff

Selam kızlarrrrrr...Herkese günaydınlar..
Bende bu ay otlara başlayayım diyorum.Aslanpençesi,ada çayı diğerlerini hatırlayamadım.Diğerleri neydi?ve nasıl kullanılıyor?

Bende bu ay otlara başlayayım diyorum.Aslanpençesi,ada çayı diğerlerini hatırlayamadım.Diğerleri neydi?ve nasıl kullanılıyor?

günaydın canım.....
nasılsın komşum?
hayıt kullanıyorlar bi de....
sonra iltihap versa,soğan suyu yapıyorlar.....

slm.en.güzeli.hayıtve.aslan.pençesi.(bunu.yerinden.getirmelisin.aktrlardan.alma)inş.fydası.olur.hadi.bakalım
bu.aralar.bizim.gibi.rezer.azlıgıolanlarda.güzel.haber.alıyoruz.darısı.bizlere

biliyorum canım,baişlıkta milkabeyaz yazdım ya........
allah en kısa zamanda sana da versin yeterim......

bunuyorum sanırım kızzzzz şaşıbeş görüyorum hatta görmüyorummmm yaşlılıktan oluyor bunlar yalılıktannn

günaydın canım.....
nasılsın komşum?
hayıt kullanıyorlar bi de....
sonra iltihap versa,soğan suyu yapıyorlar.....

Şimdilik iyiyim komşum.Hiç belli oluyor insanın ruh hali.Hayıt tableti vardı bende arada onu içtim.Çok şükür iltihap yok.Sen kullanmıyorsun sanırım.Düzenli olarakta vitamin hapı alıyorum.Giz1978 aktardan almayın yerinden alın demiş.Yeri neresi anlamadım.

bilmem aktarlarda satılıyo, hem de su olarak.....gelince sorarız.....
yok kullanmıyorum ben..fshşı düşürmek için sanırım o.....ben geçen hafta yaptırdım bi fsh ve e2 testi........
ben mega3,solgar female multiple bi de folbiol kullanıyorum....bi de eşime arısütübal polen,molen biirrrr sürü şeyi karşıtırıp bi macun yaptırmıştım......o macundan yesem iyi olacak ama, çokkkkkk tatlı......pek hoş değil yani.....ama bir yıldır folbiol ve vitamin kullanıyorum,elevit kullandım,....pharmaton kullandım.....bu son kullandığım spolgarın için de hayıt da varmış.....

canım.aslan.pençesinin.yeri.ordu.ünye.tarafı.tnıdık.varsa.ordan.taze.getirt.derim

hulusi bey dhea ve bitkiseller için şöyle bir açıklama yapmıştı, insanlarda sorunm aynı görünsede neden herkesde farklıdır,belki bazılarında sorunun nedeni dhea ilacı yada aynı şekilde bitkiseller içindeki bir maddenin eksikliği olabilir bu nedenle bunlar bazılarında işe yarayabilirken bazılarında yaramıyor. aksine olumsuz etkisi olabiliyor.bunların bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok.

merhabalar.topik bugün nasılmış acep.?? kızlar ben fsh mı hayıt tohumu ile düşürdüm.13 lerden8.7 ye düştü.3 ay düzenli kullanmıştım.belirteyim bunu.

ben de hormon değerleri yüksek değil ama ben yine arada hayıt, civanperçemi,aslanpençesi karışık içiyorum

sen genarta gidiyordun dimi canım

ben de hormon değerleri yüksek değil ama ben yine arada hayıt, civanperçemi,aslanpençesi karışık içiyorum

sen genarta gidiyordun dimi canım

henüz birine karar vermiş teğilim.akay tolga ya gittim vitaminler verdi.3 ay kullanacağım.2 ay kala kan sulandırıcı iğne kullanmak gerektiğini söyledi.bi genart (volkan-aysn) la birde başkent hulusi ile görüşeceğim.10 gün içinde.karar vereceğim
senin genart mıydı peki??

iyiyim ben de canım...napayım.....erteledim tüp olayını...bugün birden bi değişik ruh hali içindeydim...kasım aralığa kadar bişey yapmıycam....
DHEA HAKKINDA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN,ANCAK DR KONTROLÜNDE ALINMALI....

merhabalar.topik bugün nasılmış acep.?? kızlar ben fsh mı hayıt tohumu ile düşürdüm.13 lerden8.7 ye düştü.3 ay düzenli kullanmıştım.belirteyim bunu.

AAA.GERÇEKTEN İŞE YARIYOR DEMEK Kİ.....NE GÜZEL,GÖZÜN AYDIN....
BENİM FSH= 7,5 E2= 31,2 NASIL SİZCE.

şu an başkent gibi görünüyor ama kayıplarım olduğu için genart volkan beyle de bir görüşmek istiyorum randevu aldım. çarşamba başkent cuma genartla görüşeceğim birde belki gürgan la görüşebilirim.

bu akay tolga nasıl, çok olumlu şeyler okumadım burada bir topik var onunla ilgili, doğru değil ama bende de bir ön yargı oluştu birde çok genç doktor olunca da biraz çekimser oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…