Selam kızlarrrrrr...Herkese günaydınlar..
Bende bu ay otlara başlayayım diyorum.Aslanpençesi,ada çayı diğerlerini hatırlayamadım.Diğerleri neydi?ve nasıl kullanılıyor?
Selam kızlarrrrrr...Herkese günaydınlar..
Bende bu ay otlara başlayayım diyorum.Aslanpençesi,ada çayı diğerlerini hatırlayamadım.Diğerleri neydi?ve nasıl kullanılıyor?
biliyorum canım,baişlıkta milkabeyaz yazdım ya........
allah en kısa zamanda sana da versin yeterim......
bunuyorum sanırım kızzzzz şaşıbeş görüyorum hatta görmüyorummmmyaşlılıktan oluyor bunlar yalılıktannn
günaydın canım.....
nasılsın komşum?
hayıt kullanıyorlar bi de....
sonra iltihap versa,soğan suyu yapıyorlar.....
Şimdilik iyiyim komşum.Hiç belli oluyor insanın ruh hali.Hayıt tableti vardı bende arada onu içtim.Çok şükür iltihap yok.Sen kullanmıyorsun sanırım.Düzenli olarakta vitamin hapı alıyorum.Giz1978 aktardan almayın yerinden alın demiş.Yeri neresi anlamadım.
Şimdilik iyiyim komşum.Hiç belli oluyor insanın ruh hali.Hayıt tableti vardı bende arada onu içtim.Çok şükür iltihap yok.Sen kullanmıyorsun sanırım.Düzenli olarakta vitamin hapı alıyorum.Giz1978 aktardan almayın yerinden alın demiş.Yeri neresi anlamadım.
merhaba kızlar
canım kullanmıyorum..ben şimdiye kadar yumurta takibi haricinde hiç bişey yapmadım....bende şimidilik rezerv azlığı görülmüyor,sanırım yumurtalar olgunlaştı (yaşlandı lafını kabul etmiyorum:)......bir de eşimde sperm sorunu vardı....ikimiz de vitaminlerle doğal yoldan bişeyler yapıyoruz..eşime kullandığımız vitaminler işe yaradı......
ama daha fazla zaman kaybettememk için,muhtemelen patronumla bi konuşma yapıp en kısa zamanda hulusi beye gidip işlemlerş başlatıcam....
dhea yumurta kalitesini artırıyor mu???kullanan çok arkadaş var.....
hoşgeldin topraksu,nasılsın canım....
merhaba kızlar
merhabalar.topik bugün nasılmış acep.?? kızlar ben fsh mı hayıt tohumu ile düşürdüm.13 lerden8.7 ye düştü.3 ay düzenli kullanmıştım.belirteyim bunu.
ben de hormon değerleri yüksek değil ama ben yine arada hayıt, civanperçemi,aslanpençesi karışık içiyorum
sen genarta gidiyordun dimi canım
hulusi bey dhea ve bitkiseller için şöyle bir açıklama yapmıştı, insanlarda sorunm aynı görünsede neden herkesde farklıdır,belki bazılarında sorunun nedeni dhea ilacı yada aynı şekilde bitkiseller içindeki bir maddenin eksikliği olabilir bu nedenle bunlar bazılarında işe yarayabilirken bazılarında yaramıyor. aksine olumsuz etkisi olabiliyor.bunların bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok.
merhabalar.topik bugün nasılmış acep.?? kızlar ben fsh mı hayıt tohumu ile düşürdüm.13 lerden8.7 ye düştü.3 ay düzenli kullanmıştım.belirteyim bunu.
henüz birine karar vermiş teğilim.akay tolga ya gittim vitaminler verdi.3 ay kullanacağım.2 ay kala kan sulandırıcı iğne kullanmak gerektiğini söyledi.bi genart (volkan-aysn) la birde başkent hulusi ile görüşeceğim.10 gün içinde.karar vereceğim
senin genart mıydı peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?