Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Teşekkürler hayatkavuniçi mailin için.Dün akşam girmedim topiğe.
Topraksu küretaj materyalini bizde göndermiştik normal denmişti.Sonra ben aramıştım genlabı.Orada bana denilen parça canlı değilse ve sizin dokunuz karıştıysa sizin genetiğiniz çıkmıştır.Yani söylemek istediğim o da çok güvenilir değil.Ebriyo erkek olsaydı tamam sonuç normal derdim ama kız olunca benimkinin karışma ihtimali de var.

Canim, ben de biosteron iciyorum da malum her seyden tirsar olduk, biesteron kotu mu acaba? Ozellikle belitmissn natrol olsun diye neden acaba??

yok.canım.en.iyi.markalardan.biridir.biosteren
ama.dr.lar.genelde.markası.önemli.degil.diyorlar.o.yüzden.çeşitleri.var.dedim
bende.biosteren.kullandım.sonra.arkadaş.elimde.var.deyince.saolsun.gönder.dedim.natrol.markaymış.oda.içiyorum
bbirde.bütçe.açısından.herşey.malüm.para.

biosteren.içinde.60.tane.oluyor.fiyatı.50ile.70.arası
natrol.marka.ise.içinde.300.tane.12.veya.16.dolar.arası.

Tamam canim çok tesekkurler bu bitince ben de o markadan bulayim o zaman haklisin, ben 60 a aliyorum, pahali geliyor ama bilmiyodum daha ucuzu oldagunu sayende ogrendim:)))

Tamam canim çok tesekkurler bu bitince ben de o markadan bulayim o zaman haklisin, ben 60 a aliyorum, pahali geliyor ama bilmiyodum daha ucuzu oldagunu sayende ogrendim:)))

benim.burdaki.eczacıdan.soracagım.varsa.telini.veririm.kargoyla.gönderir.başkalarına.güvenemem.
diger.arkadaşlarada.verdim.teli

evet biliyorum annenin ki karışabiliyormuş. aslında sonuç çok da önemli değil, sonuçta bizde kromozom anomalisi olmadığı için birşey çıksada o gebeliğe has birşey olmuş olacak.
yani şanssızlık işte.

arkadaşlar hepinize moral olsun diye yazıyorum,3 aylık biesteron kullanımı sonucunda ilk tüp bebek denememde 3 olgun yumurtam oluştu ve şu an 5 haftalık hamileyim.henüz ben bile inanamıyorum hamile olduğuma :) lütfen moralinizi bozmayın,allah istedikten sonra herşey mümkün

sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
DARSISI TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN BAŞINA

mikabeyaz tebrik edrim cnm..sağlıcakla kucaına al inş....bizlerede dua et...mika cığım biraz sorununu anlatırmısın...fsh ın falan kaçtı...dhea yı hangi marka günde kaç tane kullandın....

mikabeyaz tebrik edrim cnm..sağlıcakla kucaına al inş....bizlerede dua et...mika cığım biraz sorununu anlatırmısın...fsh ın falan kaçtı...dhea yı hangi marka günde kaç tane kullandın....

sendeç.merak.etmişsin.bende.ya.acaba.fshı.kaçtı

benim.burdaki.eczacıdan.soracagım.varsa.telini.veririm.kargoyla.gönderir.başkalarına.güvenemem.
diger.arkadaşlarada.verdim.teli

Valla cok sevinirim, ben de sana ictenlikle dua Ederim.:))) bana telefonunu verirsen ben iletisim kurarim, daha en az 3-4 ay daha icmem gerekcek cunku... Cok sagolasin.

Türkiye Gazetesi

Arkadaslar, su habere bakin. 53 yasinda, kocasi da 65 yasinda dogal yoldan hamile kalmis bir hanimin haberi...

Ben bu haberden sonra daha bi bilendim umitlendim resmen:)))) Allah hepimize nasip etsin, haberdeki hanim kanser hastasiymis, ona da Allah acil sifalar versin, yavrusunu ona, onu yavrusuna bagislasin kurban oldugum yarabbim:))

hayatkavuniçi sende dhea kullanıyormusun. bnazı doktorlar kesinlikle önermezken bazıları kullandırıyor. insanın kafası karışıyor.

canım kullanmıyorum..ben şimdiye kadar yumurta takibi haricinde hiç bişey yapmadım....bende şimidilik rezerv azlığı görülmüyor,sanırım yumurtalar olgunlaştı (yaşlandı lafını kabul etmiyorum:)......bir de eşimde sperm sorunu vardı....ikimiz de vitaminlerle doğal yoldan bişeyler yapıyoruz..eşime kullandığımız vitaminler işe yaradı......
ama daha fazla zaman kaybettememk için,muhtemelen patronumla bi konuşma yapıp en kısa zamanda hulusi beye gidip işlemlerş başlatıcam....
dhea yumurta kalitesini artırıyor mu???kullanan çok arkadaş var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…