Giz1978 teşekkürler tel. için.Filo sende sormuştun.Bulamadıysan burdan temin edebilirsin.
sordunmu.natrol.markamı.istedin.biosterenmi.bende.senden.haber.alayım.ne.kadar.dedi
Canim, ben de biosteron iciyorum da malum her seyden tirsar olduk, biesteron kotu mu acaba? Ozellikle belitmissn natrol olsun diye neden acaba??
yok.canım.en.iyi.markalardan.biridir.biosteren
ama.dr.lar.genelde.markası.önemli.degil.diyorlar.o.yüzden.çeşitleri.var.dedim
bende.biosteren.kullandım.sonra.arkadaş.elimde.var.deyince.saolsun.gönder.dedim.natrol.markaymış.oda.içiyorum
bbirde.bütçe.açısından.herşey.malüm.para.
biosteren.içinde.60.tane.oluyor.fiyatı.50ile.70.arası
natrol.marka.ise.içinde.300.tane.12.veya.16.dolar.arası.
Tamam canim çok tesekkurler bu bitince ben de o markadan bulayim o zaman haklisin, ben 60 a aliyorum, pahali geliyor ama bilmiyodum daha ucuzu oldagunu sayende ogrendim:)))
Teşekkürler hayatkavuniçi mailin için.Dün akşam girmedim topiğe.
Topraksu küretaj materyalini bizde göndermiştik normal denmişti.Sonra ben aramıştım genlabı.Orada bana denilen parça canlı değilse ve sizin dokunuz karıştıysa sizin genetiğiniz çıkmıştır.Yani söylemek istediğim o da çok güvenilir değil.Ebriyo erkek olsaydı tamam sonuç normal derdim ama kız olunca benimkinin karışma ihtimali de var.
arkadaşlar hepinize moral olsun diye yazıyorum,3 aylık biesteron kullanımı sonucunda ilk tüp bebek denememde 3 olgun yumurtam oluştu ve şu an 5 haftalık hamileyim.henüz ben bile inanamıyorum hamile olduğuma :) lütfen moralinizi bozmayın,allah istedikten sonra herşey mümkün
mikabeyaz tebrik edrim cnm..sağlıcakla kucaına al inş....bizlerede dua et...mika cığım biraz sorununu anlatırmısın...fsh ın falan kaçtı...dhea yı hangi marka günde kaç tane kullandın....
benim.burdaki.eczacıdan.soracagım.varsa.telini.veririm.kargoyla.gönderir.başkalarına.güvenemem.
diger.arkadaşlarada.verdim.teli
sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
DARSISI TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN BAŞINA
allah tamamına erdirsin canım........sağlıcakla al kucağına....
ben hamile değilim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biliyorum canım,baişlıkta milkabeyaz yazdım ya........
allah en kısa zamanda sana da versin yeterim......
hayatkavuniçi sende dhea kullanıyormusun. bnazı doktorlar kesinlikle önermezken bazıları kullandırıyor. insanın kafası karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?