Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Topraksu gittiğin merkezlerde ilk muayenede ne kadar ücret aldılar?HRS kliniği daha önce duymamıştım.Tarık bey nasıl?Belki bende muayeneye giderim.
 
merhabalar. Benimde yumurta rezerve srunum var. fsh26 . yaş 36. Dün başkent hastanesinde hulisi bülent beye gittim. Daha önceki aşılama ve 2 tüp bebekle ilgili elimdeki bütün dökümanları götürdüm.hepsini inceledi sonra ultrosonla baktı yumurtaların durumuna tekrar konuştuk. Bizim gibi problemi olan hastaların 2003 den beri sıkca geldiğini ve 2003 den beri yaptığı çalışmalar sonucu fsh düşmediği E2 50 nin üstüne çıkmadığı sürece gebelik elde edilemediğini söyledi. Tüp bebeğe başlamadan önce belki uzun sürecek bir tedavi sürecenin olacağıı ve ellerideki tedavininde sadece dhea takviyesi olduğunu söyledi. dhea kullanırken her ay yumurtaların durumuna bakıp ona göre tüp bebeğe geçilip geçilmeyeceğine karar verilecekmiş.Eğer fsh yüksek E2 düşükken tüp bebek tedavisine gecilirse gebelik sansı olsa bile devam etme şansı çok düşükmüş.10 kadında 1 gibi bir oran.
 
Benden önce görüştüğü hastası da aynı benim gibi fsh yüksekliği olan bir bayandı. 6 ay kadar tedavi olduktan sonra tüp bebek yapmış hulisi bey.4 yumurta toplanmış ikisi transfer olmuş ve şuan ikiz gebeliği var.Ben şunu anladım bu görüşmeden sonra: Vücut, bebek öncesi uygun şartlarda olmazsa gebelik olayı gerçekleşemiyor ya da gebelik oluşsa bile devam edemiyor. Bana dr anlattıkları mantıklı geldi ve tedaviye başladım .İnşallah kısa zamanda cevap alırım
 
Son düzenleme:
fıstık.ben.o.marka.dheayı.duymadım.canım.ya.dr.önerdiyse.iç.canım.istersen.ankaradaki.eczanenin.numarasını.vereyim.adres.ver.onlar.kargoyla.gönderir.




ya.ben.bu.hulusi.beye.hayran.kaldım.ne.güzel.açıklamalar.yapıyor
dhea.bu.yıl.bayagı.öne.çıktı.dr.larda.başta.tam.önermiyordu.ama.demekki.faydasını.gördüler.ama.saol.arkadaşım.aklımda.olsun.demek.e2.50.üstü.olacak
 

inş.olumlu.olur.lütfen.her.aşamayı.anlat.anlatki.bilgimiz.olsun


tabiki.önce.vücudu.hazırlayacaklar.bende..de.öyle.yaptılar.ama.benim.merkez.seçimi.yanlış.oldu.malesef.rezer.azlıgı..üzerine.hasta.yokgibi.birşey
 
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti
 
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti
 
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti

Ben dün muayenede 42.70 verdim. Para kısmını konuşmadım daha ama beklerken bazı hastalar için sekretere rapor çıkarılacak derken duydum.
 
 

Bir de bana AMH adında bir test yaptırdı.Sonuç haftaya beli olucak. Bu test kalan yumurta rezerviyle ilgili bigi veriyormuş. 2. tüp bebek denememde hiçbir test yapmadan direkt başadılar.E2 bile bakmadılar.
 
Bir de bana AMH adında bir test yaptırdı.Sonuç haftaya beli olucak. Bu test kalan yumurta rezerviyle ilgili bigi veriyormuş. 2. tüp bebek denememde hiçbir test yapmadan direkt başadılar.E2 bile bakmadılar.

canım amh test rezervle beraber yumurta kalitesi hakında bilgi veren bir testirrr dr sonuca göre nasıl davranacağına karar verir
 
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti

bu yeni yasa ile fark kalktığı için standart 42,70 ama 10 gün geçince tekrar vermen gerekiyor. raporlu 1380+ilaçlar raporsuz tam hatırlamıyorum ama ya 2500+ilaçlar yada 3000+ilaçlar demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
 
Topraksu gittiğin merkezlerde ilk muayenede ne kadar ücret aldılar?HRS kliniği daha önce duymamıştım.Tarık bey nasıl?Belki bende muayeneye giderim.

ben muayene olmadım sadece görüştüm ama HŞ muayene isterseniz 150 tl dedi, Hakan hoca yoktu Cihan Beyle görüştük. HRS yi aslında beğendim çok güzel bir klinik yapmışlar, sadece tüp bebek olarak değil Kadın Sağlık Merkezi olarak yapmışlar, Tarık Aksu da hacettepenin proflarından. Tarık Aksu'nun muayenesi 287 tl ydi ama ben orada da muayene olmadım sadece testlerimi falan gösterdim o da bir değerlendirme yaptı.yalnız 35 tl ödedik. HRS de birde kullanılan tüm teknikler var imsi, co-cultür, 24 şur falan. HRS de fiyat raporsuz 4500+ilaçlar dediler. HŞ de 3750+ilaçlar. Gürganı biliyorsundur zaten oraya gidiyorsun onlarda 4240+ilaçlar dediler. bunlar raporsuz fiyatlar, sgk ile hepsinin anlaşması var.

Tarık Aksu ilgiliydi, önceden de duymuştum, orası hakkında pahalı bir merkez derler, ama bence aşağı yukarı hepsi yakın birbirine. Doktorluğuna iyi diyorlar önemli olanda o zaten.
 


gerçektende hastaya güzel güzel açıklıyor o kadar kalabalık olmasına rağmen vakit ayırdı, randevun 1.30 daydı işlemi vardı 1 saat bekledim 2.30 da aldılar ve dolu hasta birikmişti ona rağmen bayağı zaman ayırdı. mesela gürgan klinik ve hrs hemen gelecek reglinde gel tüp bebeğe başlayalım derken hulusi bey sana doğru ve iyi bir tüp bebek tedavisi uygulamak için gelecek ay bir daha seni göreyim o zaman tekrar konuşuruz dedi.

internetten kanal b nin arşivinden başkentte sağlık programı var orada onun programlaı var bazılarını dinledim aynı ordaki gibi hastayada açıklama yapıyor. özellikle orada yumurta rezervi ile ilgili olanı dinlemeni isterim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…