tünaydınlargünydın.kızlar
arkdaşım.eczanenin.teli0312.346.15.65.iki.günde.elinde.canımsen.bilirsin.tabi.natrolu.sor.yoksa.kesin.biosteren.al.
hş.yi.tvsiye.etmem.rezer.üzerine.iyi.degil.rkadaşlar.ama.çok.ilgililerr.hkan.hocyı.sadece.transfer.ve.toplmada.gördüm..birde.ilk.muyene.tabi
hulusi.beyin.çiderde.dahaa.önceki.soru.cevap.sayfası.vardı.ordada.açıklaycı.kafam.krıştı..şimdi.sizler.gidin.bakalım.benden.önce.nasıl.olsa.ona.göre.krr.veririm.çünkü.sorunlarımız.ortak.genelde
1380+ilaç.çok.güzel.zaten.ilaçda.rporlu.alıyorsun.yni.2000.buluyor.bende.zekai.tahirde.ordada.1.250.hepsi.içinde.belki.dhda.az..ama.onlarla.hulusi..beyi.kıyaslayamam.iki.hkkım.var.bakalım.biri.orda.olmazsa.hulusi.bey.inş.olacak
tünaydınlar
arkadaşlar hulusi dhea yı öneriyo mu yani.ben anlamadım orasını.bende hulusiye bi gidecem ama adetin 2.günümü gitsem.bidaha muayene ücreti ödemeyeyim bari.
arkadaşlar , ilk tüp denemesinde başarısız olunca doktorunuz 2. denemede yine aynı ilaçlarımı kullanıyor. dhea dışında ek olarak yaptığı ne var.
hayatkavuniçi nerelerdesin kayboldun....
Topraksu başkentte pgt yapılıyor mu?Pgt acaba embriyoya bir zararı oluyormu?Bende tüp bebek yaptırdığımda genetik inceleme yapılmasını isteyeceğim.Bir de 5.gün embriyosu.
Topraksu başkentte pgt yapılıyor mu?Pgt acaba embriyoya bir zararı oluyormu?Bende tüp bebek yaptırdığımda genetik inceleme yapılmasını isteyeceğim.Bir de 5.gün embriyosu.
CANIM BNEİM bidiğim kadarıyla 5.gün embriyosunu biz durumlara yapmıyolar.riske girmiyolar yani.ama sen istersen yaparlar sanırım. bide pgt nedir?
canım başkente yapılıyormu bilmiyorum ama yeterli sayıda embiryo olduğu takdirde pgt yaılıyor ufakda olsa bir risk olduğunu söylemişti dr pgt yapılan embiryolarda
Kadınlar kulübünde problem hala devam ediyor gibi.
merhaba kızlar geçen ağustosun 20 sinde 3. tüp bebeğin negatif sonucunu almıştım belki hatırlarsınız bu ay kist varmı yokmu diye kontrole gittim adetimin ikinci günü sağda 2 solda iki yumurta gördü doktor ben geçen ayki tedavide femera ve puregona rağmen 1 yumurta ile tedaviye başlamış 5. gün gelişme yetersiz görüldüğü için tedavim iptal olmuş 10. gün hafif bir gelişmeyle ümitlenmiş ve 18. gün anca yumurtalarım gelişebilmiş ve toplanabilmişti. Bir tane 5 bir tane 3 hücreli yumurta transfer edilebilmişti.
4 yumurta hep kafamı kurcaladığı için bugün kontrole gittim ve 8. gün olmasına rağmen biri 16,5 diğeri 17,5 ikiyumurtam var doktor bunları toplayalım diyor allah bullak oldum başta görünen diğer 2 yumurtayı sormayı unuttum ama gelişmemişler heralde doğal siklüste gelişen iki yumurta pazartesi toplayalım diyor aşılamada olabilir kafam çok karışık beni diğer tedavilerdede en fazla 6 yumurta toplandı ama herzaman 2 tanesi işlem gördü yani ilaç benim hiç bir işime yaramıyor tam tersi yumurta gelişimimi yavaşlatıyor nedersiniz tüp yaptırayımmı birde endometrium 6.7 yani henüz ince ama estrofoma başladım transfere kadar 8,5 falan olur diye tahmin ediyorum
öyle kararsızımki ben akademisyenim ve pazartesi okul açılıyor ve benimde pazartesi iki farklı bölüme dersim varne yapacağım bilemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?