bende yeni tüp bebek tedavisine başladım
adetimin 6.günü iğnemin 4.günü bu sabah kontrolüm vardı
sadece 3 yumurtam gelişmiş öok az değil mi daha gelişir mi
salı-çarşamba yumurtalara toplanacak
aynı durumda olan var mı??
dhea.uzun.süreli.kullanımlarda.başarı.gösteriyormuş..3.ile6.ay.ben.abarttım.herhal.9.ay.oldu.bakalım.ne.olacak
birde.tekrardan.söyleyim.dhea.rezer.sorunu.olanlarda.ve.kalitesiz.yumurta.üreten.bayanlara.veriliyor
eger.1.5.ay.kaldıysa.tavsiyem.hayıt.suyu.veincir.kürü.bende.1.ay.kala.tekrar.incire.başlıyacagım
dhea.uzun.süreli.kullanımlarda.başarı.gösteriyormuş..3.ile6.ay.ben.abarttım.herhal.9.ay.oldu.bakalım.ne.olacak
birde.tekrardan.söyleyim.dhea.rezer.sorunu.olanlarda.ve.kalitesiz.yumurta.üreten.bayanlara.veriliyor
eger.1.5.ay.kaldıysa.tavsiyem.hayıt.suyu.veincir.kürü.bende.1.ay.kala.tekrar.incire.başlıyacagım
evet Allah izin verirse kasımda başlayacağım. benim ilk tüp bebeğimde kalite sorunu oldu. inciri yapıyorum zaten 21 gün yaptım 7 gün ara verdim şimdi ikinci 21 günü yapıyorum. hayıt,civanperçemi,aslanpençesini karıştırıp çay olarak yapıp içiyorum.
incir kürünü kaç defa yapmak lazım. 21+7A+21 gün yaptım bir daha üçüncü 21 günü yapsam birşey olur mu.
bende 3 tüp yaptırdım ve 3 üde negatif sonuçlandı ve tedaviler çok başarısız gelişti yüksek doz ilaçlar bende tam tersi tepti herkezin bünyesi farklı ya benim biyolojik saatim tüp yaptırdığım aylarda doğru zaman değildi yada tüp bebek uygulaması bana göre bir uygulama değil dün 4. tüp deneme hayallerim suya düştü biliyorsun kısmet işte bütün bunlar birazda şans işi embriliyoğun o anki psikolojisi bile önemli başı ağrısa bile başarıyı etkileyecek bir durum hani derler ya işimiz allaha kalıyor gerçektende öyle olacaksa en olumsuzluklara rağmen oluyor olmayacağı varsa tüm şartları zorlasakta olmuyor allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarsın gerçekten çekilir çile değil bunlar
Merhaba burpcum hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, belki seninki hep okudugumuz mucizelerden biri olur insallah. Kendiliginden gelir de bizkeride sevindirir canim. Bana da 3.gun olabilir transferin demisti. Gelismelere gore kara verecegiz demisti canim. Ama benimle birlikte tedavi olan bir arkadas var oda ulun beyin hastasi onun ki 3. Gun du onun ki de pozotif sonuclandi gune cok takilma bence.
Beslenme programini soylemediben cunku gorusmemizde oyje siraladim ki onu iciyorum bunu iciyorum diye o sadece dheayi ekledi. Belki olumsuz olsa idi denememiz bana da teklif edebilirdi canim bilmiyorum
Gelusmeleri yaz bize canim bizi habersoz birakma, kendine cok cok iyi bakkkkk
tedavin.hayırlı.olsun.daaha.çok.erken.ama.maşallah.bak.3.tane.olmuş.bile.diyoruz.adet.önemli.degil.birde.haftaya.salı.çarşamb.ise.tabiki.daha.arkadan.gelişen.yumurtalar.olacaktır
ben.hesaplamıştım.benim.hergün.1.5.mm.büyüyordu.birde.düşük.dozla
bna.fostimon.225.ve.lucrin13cc.di.senin.doz.nedir
bende yeni tüp bebek tedavisine başladım
adetimin 6.günü iğnemin 4.günü bu sabah kontrolüm vardı
sadece 3 yumurtam gelişmiş öok az değil mi daha gelişir mi
salı-çarşamba yumurtalara toplanacak
aynı durumda olan var mı??
var var.....bennn..benimde adetim 3 günde bitti ama iğnelerimin 6. günü olacak bugün bende dün gittim doktorum 3 yumoş var dedi aslında canım çok sıkıldı...dominant olanı 16 mm olmuş.. diğer iğneyede dün başladım..perşembe yine gidicem bakalım ne durumdalar yumurtalar diye... nasip aynı günlerde yumurtalarımız toplanabilir...hayırlısı bakalımm
arkadaşlar sayınsına takılma yı artık aşalım.kaliteli 1-2 yeter bize.napim ben fazlasını.arkadaşım var benim yaş 36-.2 kere denedi olmadı tutmadı.3 .cü denemesine tek yumurtayla hamile kaldı.bi kızı oldu.birsene sonra tekrar denediler tedavi iptal oldu.2-3 ay beklediler tekrar denediler yine tek yumurtayla kız şuan 2.yi doğurmak üzre.1 yumurtanın yaptıklarına bakın işte.:)) bize lazım 1 yumurta
tüp bebek tedavisine Antalya Vitale hastanesinde başladık. Ali fuat beyin hastasıyım. iğnelerinimi vuruluyorum. göbekten olan gonan-f di ismi sanırım onu 300 ml, diğer kalçadan olan iğneyi de 150 ml vuruluyorum. Bugün akşam kontrol için gideceğim. yoğunluk çok olduğndan sabah 8 de randevu aldım. ancak akşam 7 de sıra gelirmiş bana.. bakalım inş herşey yolundadır.
tüp bebek tedavisine Antalya Vitale hastanesinde başladık. Ali fuat beyin hastasıyım. iğnelerinimi vuruluyorum. göbekten olan gonan-f di ismi sanırım onu 300 ml, diğer kalçadan olan iğneyi de 150 ml vuruluyorum. Bugün akşam kontrol için gideceğim. yoğunluk çok olduğndan sabah 8 de randevu aldım. ancak akşam 7 de sıra gelirmiş bana.. bakalım inş herşey yolundadır.
günaydınlar herkese
selam canım..dayanamadım geldim....
özelden de yazdım zaten........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?