Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gunaydin arkadaslar,
Transfer olup sonuc bekleyenlere Allah sabir versin, cok zordur beklemek,Ben 10.gun yapmistim testi, tutunma zaten transferin 2 ya da 3.gunu oluyor, ins pozitiff haberler gelirr bu topige.

Benimde amhim 0,1 cikmisti yaptirdigim ay en kotu ayimdi. Bir arkadasim 6 ay arayla yaptirdi ilkinde 0,05 ken 2.sinde deger 0,1 olmus. Cok ciddi degismiyor ama yuzde yuz kesin bir test de degil. Ben ilk degerimi ogrendigimde uykum gitmisti, geceleri uyuyamiyordum . Sonra hayatimdan cikardim bu degeri. Degerin dusuk olmasi rezervin azligini gosteriyor, kaliteyi gostermiyor ki. En onemlisi yumurta gorulmesi ve kaliteli embriyo elde edilmesi kizlar, canimizi sikmayalim bu aptal degerlerle. Bende hsg cektirecegim yarin 17:00 de bakalim ne cikacak, ins bisey cikmaz bir de onla ugrasmam.

Gunaydin arkadaslar,
Transfer olup sonuc bekleyenlere Allah sabir versin, cok zordur beklemek,Ben 10.gun yapmistim testi, tutunma zaten transferin 2 ya da 3.gunu oluyor, ins pozitiff haberler gelirr bu topige.

Benimde amhim 0,1 cikmisti yaptirdigim ay en kotu ayimdi. Bir arkadasim 6 ay arayla yaptirdi ilkinde 0,05 ken 2.sinde deger 0,1 olmus. Cok ciddi degismiyor ama yuzde yuz kesin bir test de degil. Ben ilk degerimi ogrendigimde uykum gitmisti, geceleri uyuyamiyordum . Sonra hayatimdan cikardim bu degeri. Degerin dusuk olmasi rezervin azligini gosteriyor, kaliteyi gostermiyor ki. En onemlisi yumurta gorulmesi ve kaliteli embriyo elde edilmesi kizlar, canimizi sikmayalim bu aptal degerlerle. Bende hsg cektirecegim yarin 17:00 de bakalim ne cikacak, ins bisey cikmaz bir de onla ugrasmam.

haklısın zaten bu değerler her ay değişebiliyor benim değerimde 2.80 gibi çıkmıştı ama tüp bebte yumurtalarım hep boş çıkıyorrr
bunların hepsi bahane RABBİM VERMEK İSTESİN OL DESİNN yeterki ne amh ne lh fsh hepsi bahaneee

Yetercim drun bu durumu nasil acikliyor, yumurta folikulunun cevresinde onu besleyen hucreler var, demek ki onlar gorevini yapmiyor, bunun icin vitamin, bitkisel destek kullaniyor musun, amh da problen yok sende, acaba gecici bir durum mu bos cikmasi, ne kadardir boyle

Yetercim drun bu durumu nasil acikliyor, yumurta folikulunun cevresinde onu besleyen hucreler var, demek ki onlar gorevini yapmiyor, bunun icin vitamin, bitkisel destek kullaniyor musun, amh da problen yok sende, acaba gecici bir durum mu bos cikmasi, ne kadardir boyle

canım ben 5 denme yaptımm ilikinden başlamak üzre 5 denmedede aynı sorunla karşılaştımmm ilkinde hiç transferim olmadıı 22 folükül oldu 3 embiryo vardı ama 2. güne geçmedi 2. denmede dr daha dikatli olalım dedi ilaçta az doz denendi 100 ünüte puregon la başadık sonrasında 75 ünüteye düştü o denmede 12 folükl olştu 5 işlem gördü 2 embiryo transfer edlidi ben sorun merkezdemi diye merkezimi değiştirdimmm 3. denmede 20 folükül 1 embiryo oldu ama oda 2. güne geçmedi tarnsfer olmadı 4. denmemde 375 ünite puregonla başladın 18 folükül oldu 1 embiryol oluştu trasnfer yapıldı ama tutmadı 5. denmemde naturel denendi(ilaçsız) tek folukül oldu ama boş çıktı bu süreçte bana hiç amh testi yapılmadı daha sonrasında ben yaptırdım bu testi ve 2.80 cıvarında çıktı sonuç ben bu sonucu başaka bir dr gösterdi (başka bir tüp bebk merkezinin dr )değerin çok iyi olduğnu söyledi ama hiç bir (belki 10 merkezle görüştüm )bu durumun bir tedavisi yoktur ama her ay aynı yumurtayı üretmessiniz iyi üretim olduğu bir ayay denk gelirise neden olmasın denildi

Yetercim sen de cok cekmissin, arastirmaya devam et cnm, yumurtan var kalite dusuk senin,IVI tup bebk de ilk muayene ucretsiz , oraya da sormus muydun, bitkisel destek kullaniyor musun, vucudunda bir rahatsizlik var mi, zayif misin, mutlaka birseyin eksik olmasi lazim, yumurta var cunku, ici beslenmiyor yeterince

Yetercim sen de cok cekmissin, arastirmaya devam et cnm, yumurtan var kalite dusuk senin,IVI tup bebk de ilk muayene ucretsiz , oraya da sormus muydun, bitkisel destek kullaniyor musun, vucudunda bir rahatsizlik var mi, zayif misin, mutlaka birseyin eksik olmasi lazim, yumurta var cunku, ici beslenmiyor yeterince

canım benim hormon değerlerimde bir sorun yokk onun haricinde genetikler yapıldı amh yapıldı antispem testi yayıldı pıhtı testi yapıldı yani şu an aklıma gelen bunlar şu anda dhea kulanıyorummm birde bal polen onun haricinde bir şey yokk canımmm kulandığımmm
ben 162 boyudayım ve 54 .56 kilo arasındayım yaniçok zayıf değilim ne kulanmalıyım bilmiyorum ben mersinde oturuyorum canımm

Ben de 26 yaşındayım ve rezervim düşük. zamanında Amh ve FSH bakıldı artık hiç bakmıyor doktorum. bir kere tüp denedik.2 yumurta çıktı yalnızca ve döllenmedi. bu ay iğnelerin 7. günümdeyim. 4 büyük 2 küçük yumurta var. bkalım bu kez transfer aşamasına gelebilecekmiyiz. çok korkuyorum:((

Merhaba betty, ins bu sefer tedavin mutlu sonla biter cnm, yas avantajin var. Drun kim amh ve fsh bakmiyor benimkide fsha bakmiyor, amh kacti

Bahçeci Kliniğinden Halit Bey. amh ım en son 0,3 tü 2010 Haziran ayında:)) çok oldu yani. fsh da 7,5ti. o zamandan beri hiç bakılmadı. tedavide önemli olan ultrasondaki yumurta sayısı sanırım. malesef o da az zaten... bu sayılara başta çok takılıyordum artık hiç önemsemiyorum. çünkü amh değerimle fsh değerim çok tutuarsızdı ve hiç bir dr. açıklayamadı nedenini.beni üzen şey yaş ne olursa olsun rezervde skıntı varsa kalan yumurtalrın çok kaliteli olmayışı ile ilgili okuduğum araştırmalar. bundan sonrası şansss sanırım:(( senin doktorun kim?

Benim drum Emre karatekelioglu, o tarz yazilaraa takilma, rezerv fazlaysa tabiki sanns fazla, ama yas avantajin var, her ay vucut yumurta secimi yapiyor ve onlar buyuyor, bu her ay degisen bir durum aslinda, o ay hormonlar iyi calisirsa yumurta kaliteli oluyor, bu nedenle de surekli takip gerektiriyor

canım benim hormon değerlerimde bir sorun yokk onun haricinde genetikler yapıldı amh yapıldı antispem testi yayıldı pıhtı testi yapıldı yani şu an aklıma gelen bunlar şu anda dhea kulanıyorummm birde bal polen onun haricinde bir şey yokk canımmm kulandığımmm
ben 162 boyudayım ve 54 .56 kilo arasındayım yaniçok zayıf değilim ne kulanmalıyım bilmiyorum ben mersinde oturuyorum canımm

Yereeeercim ben bayramda mersine geleceğim inşallah.Orada progesteron testi yaptırmak istiyorum.Bana önerebileceğin güvenilir bir hastane /laboratuar varmı?Teşekkürler...

Yereeeercim ben bayramda mersine geleceğim inşallah.Orada progesteron testi yaptırmak istiyorum.Bana önerebileceğin güvenilir bir hastane /laboratuar varmı?Teşekkürler...

canım düzen labratuarı telfonu 0 324 237 77 88 burada yaptırabilirisinnn

Teşekkürler yeteeeercim ben bayramın ikinci günü yaptırmam lazım umarım açıktır.Yarın tel ile öğrenirim.Kapalılarsada üniversitede yaptırırım artık.

ne demek kuzum işine yarasın yeterkiii

Yeteeer olaki bayram diye yaptıramazsam olmadı Adanaya giderim.Peki orda tavsiye edebileceğin yer?

canım oradada düzen lab var seyhan başkent has var aslında başka has varmış ama seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben DÜZEN lab açık olacağını düşünüyorummm çünki onlar özel tüp bebek merkezleriyle çalışıyorlar ve bu süreçtede(bayram tatilinde)
tüp bebek tedavisinde olanlara merekzler bakmaya devam ediyorlar o yüzden mutlaka açıktır

Son düzenleme:
canım oradada düzen lab var seyhan başkent has var aslında başka has varmış ama seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben DÜZEN lab açık olacağını düşünüyorummm çünki onlar özel tüp bebek merkezleriyle çalışıyorlar ve bu süreçtede(bayram tatilinde)
tüp bebek tedavisinde olanlara merekzler bakmaya devam ediyorlar o yüzden mutlaka açıktır

Tekrardan çok teşekkürler yeterim.Sanırım Ankaradaki Düzen lab.bir şubesi.İşimiz gücümüz tahlil oldu.Bu arada AMH testi yaptırdım.Sonucunu almadım haftaya alacağım.Bu arda eşin nasıl oldu?Umarım iyidir...

Tekrardan çok teşekkürler yeterim.Sanırım Ankaradaki Düzen lab.bir şubesi.İşimiz gücümüz tahlil oldu.Bu arada AMH testi yaptırdım.Sonucunu almadım haftaya alacağım.Bu arda eşin nasıl oldu?Umarım iyidir...

evet canım ank istb adana mersin ehpside aynı güvenilir bir lab bizim adanada ve ya mersinde ünrst yapılmayn tahliler için hep buraya yönlendiriyolarlar
canım eşimde bir değişiklik yok bayramdan sonra mr çeklip kitleye bakılacak tekrardan yarında göz polikiniğinde randevusu var oaraya gideceğiz

Back
X