- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Canım teşekkürler inşallah olumlu cevap alırsam sizleride yönlendiririm.
inşşşşşşşşşşşşş canım canımmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkürler inşallah olumlu cevap alırsam sizleride yönlendiririm.
Gunaydin arkadaslar,
Transfer olup sonuc bekleyenlere Allah sabir versin, cok zordur beklemek,Ben 10.gun yapmistim testi, tutunma zaten transferin 2 ya da 3.gunu oluyor, ins pozitiff haberler gelirr bu topige.
Benimde amhim 0,1 cikmisti yaptirdigim ay en kotu ayimdi. Bir arkadasim 6 ay arayla yaptirdi ilkinde 0,05 ken 2.sinde deger 0,1 olmus. Cok ciddi degismiyor ama yuzde yuz kesin bir test de degil. Ben ilk degerimi ogrendigimde uykum gitmisti, geceleri uyuyamiyordum . Sonra hayatimdan cikardim bu degeri. Degerin dusuk olmasi rezervin azligini gosteriyor, kaliteyi gostermiyor ki. En onemlisi yumurta gorulmesi ve kaliteli embriyo elde edilmesi kizlar, canimizi sikmayalim bu aptal degerlerle. Bende hsg cektirecegim yarin 17:00 de bakalim ne cikacak, ins bisey cikmaz bir de onla ugrasmam.
Yetercim drun bu durumu nasil acikliyor, yumurta folikulunun cevresinde onu besleyen hucreler var, demek ki onlar gorevini yapmiyor, bunun icin vitamin, bitkisel destek kullaniyor musun, amh da problen yok sende, acaba gecici bir durum mu bos cikmasi, ne kadardir boyle
Yetercim sen de cok cekmissin, arastirmaya devam et cnm, yumurtan var kalite dusuk senin,IVI tup bebk de ilk muayene ucretsiz , oraya da sormus muydun, bitkisel destek kullaniyor musun, vucudunda bir rahatsizlik var mi, zayif misin, mutlaka birseyin eksik olmasi lazim, yumurta var cunku, ici beslenmiyor yeterince
canım benim hormon değerlerimde bir sorun yokk onun haricinde genetikler yapıldı amh yapıldı antispem testi yayıldı pıhtı testi yapıldı yani şu an aklıma gelen bunlar şu anda dhea kulanıyorummm birde bal polen onun haricinde bir şey yokk canımmm kulandığımmm
ben 162 boyudayım ve 54 .56 kilo arasındayım yaniçok zayıf değilim ne kulanmalıyım bilmiyorum ben mersinde oturuyorum canımm
Yereeeercim ben bayramda mersine geleceğim inşallah.Orada progesteron testi yaptırmak istiyorum.Bana önerebileceğin güvenilir bir hastane /laboratuar varmı?Teşekkürler...
canım düzen labratuarı telfonu 0 324 237 77 88 burada yaptırabilirisinnn
Teşekkürler yeteeeercim ben bayramın ikinci günü yaptırmam lazım umarım açıktır.Yarın tel ile öğrenirim.Kapalılarsada üniversitede yaptırırım artık.
Yeteeer olaki bayram diye yaptıramazsam olmadı Adanaya giderim.Peki orda tavsiye edebileceğin yer?
canım oradada düzen lab var seyhan başkent has var aslında başka has varmış ama seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben DÜZEN lab açık olacağını düşünüyorummm çünki onlar özel tüp bebek merkezleriyle çalışıyorlar ve bu süreçtede(bayram tatilinde)
tüp bebek tedavisinde olanlara merekzler bakmaya devam ediyorlar o yüzden mutlaka açıktır
Tekrardan çok teşekkürler yeterim.Sanırım Ankaradaki Düzen lab.bir şubesi.İşimiz gücümüz tahlil oldu.Bu arada AMH testi yaptırdım.Sonucunu almadım haftaya alacağım.Bu arda eşin nasıl oldu?Umarım iyidir...